- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Bana değil ama dayanamadım, evet..Tartismak icin yazmıyorum yanlis anlamayin.. Merak ettim; bosanan erkekler mutlaka birini mi bulmus oluyor?
evet mesela benim eşim sosyl medyaya koymaz. eşimin fotografının herkesın elının altında olmasını ıstemem der.Annenlere gittin diye trip mi yapıyor acaba ? Bir daha gitme diye kendince taktikler uyguluyor olabilir.
Eşin seninle fotoğraf çektirmiyorsa düşündürücü. Çekiliyor ama sosyal medyada paylaşmıyorsa kendince sebepleri vardır.
Çocuğumuz yok artık öyle hissediyorum bende . İlişki sırasında öpüp kokluyor ama gerçek mi değil mi bilmiyorum artıkÜzüldüm adına. Sevgisizlik zor. Sanki zoraki yanyana duruyor gibisiniz.
Çocuğunuz var mı?
Bir de sorması ayıp ilişki sırasında da mı sıkıcı bu adam. O zaman öpüp koklamayı biliyor mu? Yani yapmacık mı o zaman da merak ettim
Evet bunu hissediyorum bende acaba bana mı öyle geliyor diye düşündümSizi 3 gün boyunca aramaması çok tuhaf bence her istediğinizi yapmaktan çok umursamiyor gibi...
Hemde çok ilginçİstiyomusun istiyosan yapalım
İlginçmiş.
Bilmiyorum en çok bundan şüpheleniyorumBaska biri olabilir mi hayatinda?
Talepkar değilimdir asla insan düşünür ya işte böyle böyle sevmese yapmaz vs diye aslında onu ifade etmek istemiştimİletişim sorununuzunun ve talepkar bir kişilik yapısına sahip olduğunuzu düşünüyorum. yeteri kadar açık değil ifadeleriniz
Bunun farkındayım aslında boş nasıl birakmamaliyim ne yapmalıyım?Her istediğini yapıyor değil ,seni kendi haline bırakmış bence. Aman dikkat boş bırakma ciddi söylüyorum avcılar çok bu zamanda.
Nispet olabilir ama evlilik terapistinı kabul etmiyor çünkü istemiyor sanırım evliliğimizde bi beklentisi kalmadıSizin evden gitmenize nispet olsun diye yapmis bence o foto paylasimlarini.
Bence bi evlilik terapistine gidip onun hakemliginde birbirize karsi kirginliklarinizi, kuskunluklerinizi konusun.
Hayvanlıkİstiyor musun nedir ya tövbe!
Tartismiyoruz çok ama benden memnun değil bunu her seferinde dile getiriyorAldatma olmasa bile bayanlarla iletişim haline geçebilecek adımlar atmış olabilir.Çok tartışıyorsanız usanmıştır o da siz gibi.Çünkü bir erkek başka bir bayan bulmadan ne boşanır ne de böyle ilgisiz davranır.
Bazen değil hep böyle hissediyorumistiyorsan yapalımmı ? çok çirkin ya. ben eşime istemiyorum dediğim de ısrar ederse şakasına derim hadi gönlün olsun falan :) sevgisizlik hissedilir ama. ben kendi ailemde cok sevilirim hatta beni bi şaheser bi prenses gbi falan görürler canlarım benım. eşim de bana cok asık olarak elvlendı.nilk 2 yılımız cok sıkıntılıydı belki 3 yılımız. hiç konusamadık kavga etmekten. artık konusuyoruz bişeyleri.
bundan 4 ay once falandr belkı. ben sevgisizlik nedir sende gördum. beni boşluğa itiyosun dedim.
bana sarılmanı, beklentısız öpmeni istiyorum falan dedim.
artık bu tür şeyleri konusabiliyorum onunla. birbirimizi seviyoruz ama yıne de bazen senın gibi hissediyorum.
Öyle takıntıları yok eşimin koyar benimde koymama bişey demez ama istemiyor sanırımevet mesela benim eşim sosyl medyaya koymaz. eşimin fotografının herkesın elının altında olmasını ıstemem der.
Evliliğimin en güzel yıllarında sürekli birşeyler le uğraştım durdum . Sıkıntısız hayat olmaz vs dedim . Eşim ne yaptıysa geçer bir gün dedim . Kendimce insanlık yaptım eşim düzeldi aramizda aylarca bir konusmamazlik oldu. Şimdi ise çok iyi herşey. Her istediğimi yapıyor , her istediğimi alıyor, bana yardım ediyor , beni bunaltmiyor. Bir yere gittiğimde surat asmıyor. Ama ! Aması var eşimde sevgi adına kırıntı kalmamış gibi hissediyorum artık. Eşim ailemde kalmama razı gelmezdi ilk defa izin verdi gittim kaldım 3 gün ve geri geldim. Eşim evde kaldı bu dönemde benimle fotoğraf çekilmeyen adam en yakın arkadaşıyla onlarca fotoğraf paylaştı, ailesini paylaştı durdu ve beni bi kere bile aramadı napiyosun diye ki sevgililik döneminde 1 saniye mesaj atmasam çıldıran bir adamdı. Eve geldim hiç oralı değil. Ben sarıldım . Hiç özlememiş beni öyle hissettim özleyen öyle mi davranırdı.
Barışalı oldu baya oda benim zorumla 2 kere oldu ilişki haricinde yok .
Az önce de geldi alay eder gibi istiyo musun istiyosan yapalım dedi gülerek, istemiyorum dedim o nasıl bir tavır beni istemeyeni özlemeyeni napiyim dedim.
Daha çok ararsın o zaman bundan sonra bulursun vs dedi çok meraklıyım sanki ben dedim . Sana da bahane oldu istediğin oldu dedim .
Sinirlerim alt üst oldu
Bi umursamaz tavırlar sanki yabancıyız
Bu durumda ne yapılmalı sizce?
Her istediğimı yapması falan sevgisini gösterir mi ben hissedemiyorum artıkbende çok soğudum bu hallerinden artık napmaliyim bilemiyorum
Değişmesini istemedim ki ben ondan amaSırf siz istediginiz icin kendini degistirmis bence..
Icinden geldigi icin degil gibi.
Bencil olduğunu düşünüyorumEsin duzelmeden once nasildi ki?
Ailene gittiginde tavir yapma hakki filan yok ayrica; kendi ailesine o kadar duskunken bir de..
Evet aldatmadı hayır aldattı mi acaba diye düşünmüştüm ama bişey bulamamıştım ama şu davranışlarından ötürü belki başka şekilde de olsa gizlediğini düşünüyorumSizi aldatmadı mı bu adam?
Boşanacaktınız hani yanlış mı hatırlıyorum?
Bi kere bunu denemiştim ise yaşamıştıSen de umursamamazlıktan gel bakalım.neşeli davran telefonla arkadaşlarınla görüş sohbet et. Kahveni yap kitabını oku keyifle. Sen de foto paylaş yok sayarak. Bakalım o ne yapacak. Merak ettir kendini yani.
Bence de artk hayatım düzende gitsin diye düşünüyor sevdiğinden değilHer istediginizi yapmasi sizi sevdiginden degilde sorun cikmasin yeter naparsa yapsin diye dusunmesinden olabilir. Bilemiyoruz tabi.
3 yıla yakın evliyimNe kadarlik evlisin
Anlattiklarin normal degil
3 yıla yakın evliyim
Kayınvalidem sevmez beni yalandan oğlu yanınızdayken seviyor gibi yapar. Ben saygıda kusur etmem ama bende onu sevmem . Eşimle genel kavgamız ailesi . Her şeye burunlarını sokmalari. Ve eşimin çok bencil olması.Kaynanan nasil seni sever mi
Esinle genel kavgalariniz ne
Esinin zihniyeti hic guzel gelmedi bana.. Bencil.. Ve sana kendini suclu hissettirmis..3 yıla yakın evliyim
Herkes ayni degil.. Genelleme yapmak cok dogru degil..Bana değil ama dayanamadım, evet..
Es kaza bulamadıysa ayrılık döneminde aranıyor, bazen de buluyor. Bulamazsa da eski eşe yalvar yakar dönemine giriyorlar genelde.
Kayınvalidem sevmez beni yalandan oğlu yanınızdayken seviyor gibi yapar. Ben saygıda kusur etmem ama bende onu sevmem . Eşimle genel kavgamız ailesi . Her şeye burunlarını sokmalari. Ve eşimin çok bencil olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?