Evlilik çok şey ister peki ya benim ki?

Anneye kalmaya göndermeyenlere hayret ediyorum ben. Yani bence seni seven insan senin mutluluğundan mutluluk duyar. Ben 5 aylık evliyim başka bir şehirde olmama rağmen eşimle her hafta gidiyoruz. Haricinde ben kalmaya da gidiyorum. Yani eşiniz biraz bencil sanki.. Evlilikte sevgi saygı varsa anlayışta vardır, hoşgörü de vardır diye düşünüyorum. Sizin temelde sorun var sanki

Annenlere gittin diye trip mi yapıyor acaba ? Bir daha gitme diye kendince taktikler uyguluyor olabilir.

Eşin seninle fotoğraf çektirmiyorsa düşündürücü. Çekiliyor ama sosyal medyada paylaşmıyorsa kendince sebepleri vardır.

Her evlilikte birikmişlikler olur bu çok normal. Bence kendi kendinize beni sevmiyor mu diye düşünüp üzülmek yerine, iletişimi kuvvetlendirin derim. Mesela 3gün boyunca o aramadı madem, siz biraz muzurluk yapıp mesaj atsaydınız keşke "seni özledim" diye.. Hepimiz reddedilmeye karşı çok duyarlıyız ve tabiki istenmiyor gibi hissedince incinebiliyoruz. Aynı şekilde sizin de onu reddettiğiniz incittiğiniz zamanlar olmuştur sonuçta. Belki de her istediğinizi yapması eşinizde içten içe sinir yaratmıştır. Bunlar hep konuşularak çözülebilecek şeyler. Gurur yapmadan, samimice ve cözüm odaklı yaklaşın derim.

istiyorsan yapalımmı ? çok çirkin ya. ben eşime istemiyorum dediğim de ısrar ederse şakasına derim hadi gönlün olsun falan :) sevgisizlik hissedilir ama. ben kendi ailemde cok sevilirim hatta beni bi şaheser bi prenses gbi falan görürler canlarım benım. eşim de bana cok asık olarak elvlendı.nilk 2 yılımız cok sıkıntılıydı belki 3 yılımız. hiç konusamadık kavga etmekten. artık konusuyoruz bişeyleri.
bundan 4 ay once falandr belkı. ben sevgisizlik nedir sende gördum. beni boşluğa itiyosun dedim.
bana sarılmanı, beklentısız öpmeni istiyorum falan dedim.
artık bu tür şeyleri konusabiliyorum onunla. birbirimizi seviyoruz ama yıne de bazen senın gibi hissediyorum.

evet mesela benim eşim sosyl medyaya koymaz. eşimin fotografının herkesın elının altında olmasını ıstemem der.

Çocuğumuz yok artık öyle hissediyorum bende . İlişki sırasında öpüp kokluyor ama gerçek mi değil mi bilmiyorum artık

Sizi 3 gün boyunca aramaması çok tuhaf bence her istediğinizi yapmaktan çok umursamiyor gibi...
Evet bunu hissediyorum bende acaba bana mı öyle geliyor diye düşündüm
İstiyomusun istiyosan yapalım
İlginçmiş.
Hemde çok ilginç
Baska biri olabilir mi hayatinda?
Bilmiyorum en çok bundan şüpheleniyorum
İletişim sorununuzunun ve talepkar bir kişilik yapısına sahip olduğunuzu düşünüyorum. yeteri kadar açık değil ifadeleriniz
Talepkar değilimdir asla insan düşünür ya işte böyle böyle sevmese yapmaz vs diye aslında onu ifade etmek istemiştim
Her istediğini yapıyor değil ,seni kendi haline bırakmış bence. Aman dikkat boş bırakma ciddi söylüyorum avcılar çok bu zamanda.
Bunun farkındayım aslında boş nasıl birakmamaliyim ne yapmalıyım?

Sizin evden gitmenize nispet olsun diye yapmis bence o foto paylasimlarini.

Bence bi evlilik terapistine gidip onun hakemliginde birbirize karsi kirginliklarinizi, kuskunluklerinizi konusun.
Nispet olabilir ama evlilik terapistinı kabul etmiyor çünkü istemiyor sanırım evliliğimizde bi beklentisi kalmadı
İstiyor musun nedir ya tövbe!
Hayvanlık
Tartismiyoruz çok ama benden memnun değil bunu her seferinde dile getiriyor
Bazen değil hep böyle hissediyorum
evet mesela benim eşim sosyl medyaya koymaz. eşimin fotografının herkesın elının altında olmasını ıstemem der.
Öyle takıntıları yok eşimin koyar benimde koymama bişey demez ama istemiyor sanırım

Ne kadarlik evlisin

Anlattiklarin normal degil

Sırf siz istediginiz icin kendini degistirmis bence..
Icinden geldigi icin degil gibi.
Değişmesini istemedim ki ben ondan ama
Esin duzelmeden once nasildi ki?
Ailene gittiginde tavir yapma hakki filan yok ayrica; kendi ailesine o kadar duskunken bir de..
Bencil olduğunu düşünüyorum
Sizi aldatmadı mı bu adam?
Boşanacaktınız hani yanlış mı hatırlıyorum?
Evet aldatmadı hayır aldattı mi acaba diye düşünmüştüm ama bişey bulamamıştım ama şu davranışlarından ötürü belki başka şekilde de olsa gizlediğini düşünüyorum
Sen de umursamamazlıktan gel bakalım.neşeli davran telefonla arkadaşlarınla görüş sohbet et. Kahveni yap kitabını oku keyifle. Sen de foto paylaş yok sayarak. Bakalım o ne yapacak. Merak ettir kendini yani.
Bi kere bunu denemiştim ise yaşamıştı
Her istediginizi yapmasi sizi sevdiginden degilde sorun cikmasin yeter naparsa yapsin diye dusunmesinden olabilir. Bilemiyoruz tabi.
Bence de artk hayatım düzende gitsin diye düşünüyor sevdiğinden değil

Kaynanan nasil seni sever mi

Esinle genel kavgalariniz ne
Kayınvalidem sevmez beni yalandan oğlu yanınızdayken seviyor gibi yapar. Ben saygıda kusur etmem ama bende onu sevmem . Eşimle genel kavgamız ailesi . Her şeye burunlarını sokmalari. Ve eşimin çok bencil olması.

Ahh canm yaa..benimki de ayni seninki gibi..kelin merhemi olsa basina surer..hani gezme tozma suraya buraya gitme demez..cunku beni pekbozlemz,cocugu da alip giderim obkafa dinler..ozledin mi diye sordugumda evet der ama bunu asla gostermez..bence o fotolari "sen olmasan da ailem hep yanimda" msji vermk icin paylasmis..her istedigini de yapmasi "bak seni rahat birakiyorum,sen de beni rahat birak" msji...hic takma kafaya bence cunku bunlar duzeldim deyip iki adim ileri bir adim geri kafalatindalar..madem karismiyor sana sen de gez toz..tabii kafaya takmamak elde degil ama bu sekil de sen de kendini rahatlatirsin..ve benim icin en zor olan da;yatakta ozel bir ilgi bir dokunus,bir sarilis bekleyerek sa ahlari aglayarak etmem ama onun horul horul uyuyup hicbir sey yokmus gibi ertesi gunu uyanmasi..aslinda kendi skintim icin konu acacaktim ama seni okuyup dertlesmk istedim..
.

Kuzum seninki klasik kaynana faktoru galiba
Yani kaynanan kocani ele gecirmeyi ve aranizi acmayi basarmis
Su bi gercek kocan belki bilincaltinda seni seviyo ama artik bunu hissetmiyo
Dikkat et bu hos bi durum degil sonunu iyi gormuyorum

Adam kendini kaf daginda goruyor resmen.
Kendi hayatiniza odaklanin derim.Mutlu olacaginiz seyleri yapin.Surat asmayin ona ama tek basiniza mutlu oldugunuzu gosterin bence.
Sizin ona bagimli oldugunuzu dusunmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…