- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Ne kadar zamandır evlisiniz?Kisaca derdimi anlatayim lütfen bana surfa hatalisin deyin!
Çok zor bir sinava çalisiyorum ve 2-3 ay icinde bu sinavi vermem lazim. Esim bunu çok iyi biliyor ama o kadar anlayissiz ki: dün isten erken geldi her gün oldugunu gibi yemegi yapmistim zaten yedik ve arkadindan 2 saat gecmedi, pogaca istedi. Ben de icinde bulundugum donemi hayirlattim, canima disime takmis calisiyorum belki gunde en az 8 saat calisiyorum. Yemek yapmak disindaki arti her is beni yoruyor. Zaten diger mutfak duzeni bulasigi zor yetistiriyorum. Her gecen gun anlayissizlik seviyeni artiriyor. Sonra basladi zaten ev isini de tam yapmiyorsun, ev kucuk ve hatta dedi ki yemeklerin basit yemek, 10 dakikada olur. Ya hangi yemek 10 dakikada yapilir acaba? Neyse keske hic evlenmeseydim, o kadar pismanim ki bugun. Cok hem de. En son ne yapti biliyor musunuz arkadas mar? Kendine yemek yapti yedi Ben aglarken diger odada. Yani su vijdansizliga bakin ya. Ben ona yapmayinca sucluyum ama o yapip kendi yiyebilecek kadar bencil. Ne yaparsiniz boyle kocayi?
10 yilNe kadar zamandır evlisiniz?
Bence stresten fazla gerilmişsiniz biraz sakinleşin. Misal bir poğaçalık zaman diliminde çalışmazsanız kaybedeceğiniz bir sınava hiç hazır değilsiniz demektir zaten. Bana anlayışsız gelmedi , sizde fazla stres yüklü eşiniz de aşırı stresinize anlam veremiyor gibi geldiKisaca derdimi anlatayim lütfen bana surfa hatalisin deyin!
Çok zor bir sinava çalisiyorum ve 2-3 ay icinde bu sinavi vermem lazim. Esim bunu çok iyi biliyor ama o kadar anlayissiz ki: dün isten erken geldi her gün oldugunu gibi yemegi yapmistim zaten yedik ve arkadindan 2 saat gecmedi, pogaca istedi. Ben de icinde bulundugum donemi hayirlattim, canima disime takmis calisiyorum belki gunde en az 8 saat calisiyorum. Yemek yapmak disindaki arti her is beni yoruyor. Zaten diger mutfak duzeni bulasigi zor yetistiriyorum. Her gecen gun anlayissizlik seviyeni artiriyor. Sonra basladi zaten ev isini de tam yapmiyorsun, ev kucuk ve hatta dedi ki yemeklerin basit yemek, 10 dakikada olur. Ya hangi yemek 10 dakikada yapilir acaba? Neyse keske hic evlenmeseydim, o kadar pismanim ki bugun. Cok hem de. En son ne yapti biliyor musunuz arkadas mar? Kendine yemek yapti yedi Ben aglarken diger odada. Yani su vijdansizliga bakin ya. Ben ona yapmayinca sucluyum ama o yapip kendi yiyebilecek kadar bencil. Ne yaparsiniz boyle kocayi?
aglamayacaksin, seni kendini kotu hissettirmek icin oyle soylemis. aranizi daha da bozmak istemem. ama yapman gerekn ciddi bir ses tonu ile, onemli bir zamanda oldugun, calisman gerektigini, yemegi zaten yaptigini soyle. ve ardindan da canin istiyorsan baska bir yemek yapabilirsiniz, ya da pogaca yapabilirsin de. ve aglama lutfen. boyle sert durursan o da alisir simariklik yapmamaya.Kisaca derdimi anlatayim lütfen bana surfa hatalisin deyin!
ne munasebet ya. kadin yemegini yapmis zaten. insanin calismasi gerekince en kucuk is batabiliyor.Bence stresten fazla gerilmişsiniz biraz sakinleşin. Misal bir poğaçalık zaman diliminde çalışmazsanız kaybedeceğiniz bir sınava hiç hazır değilsiniz demektir zaten. Bana anlayışsız gelmedi , sizde fazla stres yüklü eşiniz de aşırı stresinize anlam veremiyor gibi geldi
Asli öyle deme ya. Bazı insanlar sınav stresinden başka hiçbir şeye odaklanmak veya uğraşmak istemezler. Ben de sınav dönemlerimde salata bile yapmak istemezdim.Bence stresten fazla gerilmişsiniz biraz sakinleşin. Misal bir poğaçalık zaman diliminde çalışmazsanız kaybedeceğiniz bir sınava hiç hazır değilsiniz demektir zaten. Bana anlayışsız gelmedi , sizde fazla stres yüklü eşiniz de aşırı stresinize anlam veremiyor gibi geldi
Misal demek örnek demek. Cevabımı kabu sahibine vermiştim :)ne munasebet ya. kadin yemegini yapmis zaten. insanin calismasi gerekince en kucuk is batabiliyor.
10 mu yıl, şaşırdım ayol bunca yıldır anca mı farkettiniz evliliğin sizin için zor olduğunu.10 yil
E kendi yapsın on dakikada oluyorsa hamarat koca...Kisaca derdimi anlatayim lütfen bana surfa hatalisin deyin!
Bugun pogaca gecen hafta icli kofte. Sinavima hazir olup olmadigimi ben biliyorum. Robot degiliz dimi kalk masa basindan gec hamur isine.Bence stresten fazla gerilmişsiniz biraz sakinleşin. Misal bir poğaçalık zaman diliminde çalışmazsanız kaybedeceğiniz bir sınava hiç hazır değilsiniz demektir zaten. Bana anlayışsız gelmedi , sizde fazla stres yüklü eşiniz de aşırı stresinize anlam veremiyor gibi geldi
Aslında stres yönetiminden bu kuşum. Onu sağlayınca her şeye vakit ayırılıyor.Asli öyle deme ya. Bazı insanlar sınav stresinden başka hiçbir şeye odaklanmak veya uğraşmak istemezler. Ben de sınav dönemlerimde salata bile yapmak istemezdim.
Yooo yeni fark etmedim. Adam daha yardimci anlayisli idi. Her gecen gun aksilesiyor.10 mu yıl, şaşırdım ayol bunca yıldır anca mı farkettiniz evliliğin sizin için zor olduğunu.
Ya da hiç mi tanımadınız birbirinizi, hiç mi oturmadı evliliğiniz bunca yıl ilginç.
Çoluk çocuk var mı peki varsa onlar da yoruyordur bu yoğun döneminizde, eşiniz neden hiç taşın altına ve sorumluluklara elini atmıyor peki.
Tamam hanımefendi cevap veriyorum kocanıza sipariş ettiğimiz gibi : Boşanın :) hadi hayırlı sınavlaarBugun pogaca gecen hafta icli kofte. Sinavima hazir olup olmadigimi ben biliyorum. Robot degiliz dimi kalk masa basindan gec hamur isine.
Ya haklısın elbet stres yönetimi ile alakalı ama yönetemioz gülüm napalim artık sjsjjsjs.Aslında stres yönetiminden bu kuşum. Onu sağlayınca her şeye vakit ayırılıyor.
Zaten bu kadar yakın zamanda olacak sınava (az zaman kalmış) 30 dk lık bir mola dahi verilemiyorsa ( her gün kebaplar açıldığını sanmıyorum) yetişmezse çalışmak o sınavdan bir hayır gelmez zaten
Sinav uzmani misiniz? Hayatim sinavlarla gecti ne kadar calismam ve dinlenmem gerektigini iyi biliyorum. Yemek yaptim zaten diyorum. Anlayamadiniz galiba. Evde sadece yemek isi olmuyor degil mi?Aslında stres yönetiminden bu kuşum. Onu sağlayınca her şeye vakit ayırılıyor.
Zaten bu kadar yakın zamanda olacak sınava (az zaman kalmış) 30 dk lık bir mola dahi verilemiyorsa ( her gün kebaplar açıldığını sanmıyorum) yetişmezse çalışmak o sınavdan bir hayır gelmez zaten
Sinavlarla ilgili probleminiz oldugunu dusunuyorum, saldiri icindesiniz. Gule gule.Tamam hanımefendi cevap veriyorum kocanıza sipariş ettiğimiz gibi : Boşanın :) hadi hayırlı sınavlaar
Stres sinir saçıyorsunuz reaktör gibi burda bile :) Diğer dediklerinize cevap vermiycem burada beni ve pozisyonumı bilen biliyor zaten. Siz de çalışmaya devam edin sınavınıza burada oyalanmayın :)Sinavlarla ilgili probleminiz oldugunu dusunuyorum, saldiri icindesiniz. Gule gule.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?