Evlilik Cok zor

Sizin matematik zayıf heralde. 2017 iki sene evli olan, 2022’de 7 sene evli oluyor. Çalıştığınız sınavda matematik sormazlar inşAllah.
Eski konularınıza baktığımda genel olarak insanlarla geçinemeyen, hatta insanlar tarafından pek sevilmediğini itiraf eden negatif birine benziyorsunuz.

Eklentiler

• 9F5F6152-BE6F-491C-B654-6A890C328581.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 43
Ne diyorsun arkadasim, hayatimda taze fasulyeden baska bir sey bilmezken hepsini istedi, bu adami seviyorum diye yaptim. Manti mi dedin? Zaten ilk onu yaptim, o en basitiydi bana gore. Annem bile hayatinda manti icli kofte yapmadi. Ben bu gun cok fena alistirmis oldugumu anladim. Ki ben calisan insandim 2 senedir calismiyorum. Salaklik bende

Her hayatimin gerceklerini Tek Tek buraya yazayim da taninaniyim mi?? Taktilar sinavima ya. Matematigi universite sinavinda hallettim hanimefendi, simdi varligindan bile haberdar olmadiginiz bir sinavima var. Siz isinize bakin

Evet sizin gibi asil konuya odaklanmayan insanlardan hoslanmiyorum onlar d beni sevmiyor.

Zamaniniz cok bol nerelere gitmissiniz.

Yemek yemek ana yasam sebebim bence benim esimin

Iceriz. Kahve de iceriz. Bizim yasam tarzimiz bu. Calsiyoruz. O da calisiyor.

Güzelim stresli bı dönemdesin anlaşılan eşinde belki öyledir ilk önce iyi taraftan bakmaya çalışırım ,ama sınava hazırlanıyorsan eşinin sana destek olması gerekirdi .Varsın bı ay evi adam akıllı toplama sınav stresini üstünden attıktan sonra tekrar eski haline dönersin.erkeklerin genellemesi bence buna kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum düşüncesiz olabiliyor dusunemiyolar ,biz kadınlar öyle değiliz .mesela bak kendine yemek yapmış yemiş sen içerde ağlarken , bazen eslerimizi anlamak çok zor :) rabbim yardımcın olsun 10 yıl grcirmissin nazar değmistir belki kendinizi okuyun .

Tesekkur ederim bu sicak icten yorumunuz icin.

Destekliyor. Hatta bir yere gitsek gezsek az calissam, geldikten sonra otur calis diyor. Yani bencil. Kendi isi olunca sorun yok.
Ya çok polyanna gibi olacak ama adam ilgi mi istiyor? Hani çocuklar da biriyle sohbet ederken falan ilgi çekmek için abuk subuk hareketler yaparlar ya.

Konu sahibi 10 yıldan sonra tahammül sınırına gelmişsiniz. Haklısınız geçen hafta sarma isteyip gerekli açıklama yapıldığı halde bu hafta da poğaça istemesi sinir bozucu. Ama kocanız böyle şeylere düşkünse sipariş verip buzluğa koyabilirsiniz. Çok iyi ev yemekleri yapan yerler var artık. Sarma börek poğaça... dursun buzlukta. Üzerine de ısıtma talimatlarını yazın, kocanızın canı istediğinde buzlukta var, çıkart fırına koy ısınsın deyin.

Evet istemiyorsanız yapmayın, hatta yaptığınız yemekleri basit buluyorsa girsin mutfağa kendi yapsın ama uzlaşma yolu varken kavga etmek sizi de geriyor.

Yok ilgi falan degil, bogazina acayip düskun. Tokken bile her seyi yiyebilir. Karsilasmadiysaniz boyle biriyle hayal dahi edemezsiniz. Yemek deyince hayati aydinlaniyor

Yok ilgi falan degil, bogazina acayip düskun. Tokken bile her seyi yiyebilir. Karsilasmadiysaniz boyle biriyle hayal dahi edemezsiniz. Yemek deyince hayati aydinlaniyor
Ay lütfen bana boğazına çok düşkün ama kilolu değil demeyin. Ömrüm boyunca bu tip insanları kıskandım hep.
Yemeğin üstüne poğaça yuh yani. Ben sabah falan istedi sandım poğaçayı. Bence de kötü alıştırmışsınız.

Sizin kocanız duygusal yiyicilerden. Aç olduğu için yemiyor, canı sıkıldığı için ağzı boş durmuyor. Bu tipler her sıkıldığında gider buzdolabını açar, mutfak dolaplarını karıştırır. Bunlarla karşılaştım, nerede biliyor musunuz obez insanların tüp mide ameliyatları öncesi çekilen videolarında.
35-40 yaşından sonra yemek vücudun düşmanı haline geliyor. Ne kadar az ve sağlıklı yersen o kadar iyi.

Walla evlilik hic mantik isi degil. Bize evliligi cok bir haltmis gibi allayip ballayip sunuyorlar. Sevgililik en guzeli. Cocuk yoksa yine evlilik biraz daha katlanilir oluyor. Cocuklarda isin icine girdimi amanin...

Walla kocami bosarsam, bir daha anca milyarder falan bulursam evlenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…