Evlilik Cok zor

Tamam da poğaça yapmak tuvalet gibi zorunlu bir iş değil,kaldı ki bir iş yapmak için belli bir psikoloji belli bir motivasyona ihtiyaç oluyor. Kadın zaten stresli bir poğaçası eksik

Aynen dediginiz gibi. Bu gun yemek yapmayacagim.

Konu 30 dakika ayırmak değil belki konu sahibi zaten 30 dakika ara veriyor konu, o 30 dakikada poğaça yapmak zorunda olmak. Sizce de çok saçma değil mi? Konu sahibi zaten yemeği zor yaptığını söylüyor adam eve gelip yemek bulduğuna sukredecegine bir de anlayışsız üstüne içli köfte, poğaça vs istiyor

Sınav için fazla hırs yapmışsın karşılıklı anlayışsızlık olmuş bence

Bağırmanıza gerek yok hanımefendi. Yasak zaten forum kuralları gereği.
Ben nerede zorunda yazmışım? 30 dakikalık mola bile veremiyorsa örneği verdim. 30 dakikalık molada manikür de yapabilir yemek de yapabilir ama sorunu bu 30 dakikalık molada görüyorsa o sınava geçmiş olsun denir.

:) Hanimefendi siz neden benim sinav calisma tarzima takildiniz? Ben admin her istedigi keyfi yiyecegi yapmak zorunda miyim hele ki gecerli bir sebebim varken yapmak icin? Siz öyle mi yapiyorsunuz? Esiniz cok sansli

8 saat çalışıyorsunuz, 8 saat uyuyorsunuz kalan 8 saat yemek mi yapıyorsunuz?

Yanlış anlamayın istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz, eşinizin her isteğini de yerine getirmek zorunda değilsiniz ancak gün 24 saat. İnsan yapmak istediği her şeye vakit bulabilir eğer isterse...

Ben akademik bir kariyer için kasiyorken asla evlenmezdim.
İnsan istese de önündeki sınava konsantre olamıyor.
Ayrıca hepsi olmasa bile erkeklerin çoğu çocuk gibidir.
Bir Vileda tutmayı bilmez,yapabildiği yemek sayısı 3'u geçmez ama ev işlerinin çok basit olduğunu savunurlar.
Ancak arzu ederseniz istediğiniz yemeği yapabilirsiniz bence,sizin içinizden gelmiyor sanki.

:) Hanimefendi siz neden benim sinav calisma tarzima takildiniz? Ben admin her istedigi keyfi yiyecegi yapmak zorunda miyim hele ki gecerli bir sebebim varken yapmak icin? Siz öyle mi yapiyorsunuz? Esiniz cok sansli
Valla hangi cümlemi nasıl anlarsanız anlayın ben ne anlatıyoruuum siz nerdesiniz türkçe testinize kuvvet :) banane hayat sizin gidin boşayın madem o kadar memnun değilseniz Allah Allaah aynen siz mükemmelsiniz kocanız rezil bir insan. Oldu mu?

hanimlar sizler nasil kusursuz esler missiniz ya? Kendimden utandim cidden. Cok sey ogrenmem lazim sizden.

Cok yapiyorum inan ki, mantilar dolmalar yapan biriyim ki asla evlenmeden once yapmisligim yok.

Turkce ders calismadigimdandir kac yildir uzak kaldim

hanimlar sizler nasil kusursuz esler missiniz ya? Kendimden utandim cidden. Cok sey ogrenmem lazim sizden.
Yooo değilim. Hamurişi yapmıyorum mesela hiç, istemezsem yemek yapmıyorum, evi de tek başıma temizlemiyorum. Daha bir sürü yapmadığım şey var. Ama bunların sebebi olarak başkalarını ya da sınavı işi bilmem neyi göstermiyorum. Canım istemiyor yapmıyorum, o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…