- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Ondan ilerde olmami istemiyor olabilir. Ama calismami ister. Ilerde olmam sinavdan alacagim puana paralel. Ama bence tanidigim bu adam bogazina soz geciremiyor ve yemek soz konusu olunca insanliktan cikiyor.Zamanında bu adam için mesleği bırakmışsiniz.
Açıkçası bana poğaça yemek vs hikaye geldi.
Bu adam sizin tekrar mesleginize kavuşmanızı istemiyor olabilir mi ?
Sizi bu şekilde kontrol altında tutuyordur ya da mesleğiniz olursa onu bırakıp bosanacagini düşünüyor olabilir.
Eski konularınızda varmış çünkü.
Ben olsam su saatten sonra yemek yapmayı da bırakırdım.
Ayrıca hiçbir yemek 10 dk sürmez
Poğaça yapmak da 30 dk sürmüyor asla.
En basit mayasız olanı bile oyalıyor pişmesi çıkan bulaşığı yıkaması etmesi derken çok oyalıyor insanı.
Beyfendi kendi de kalkıp yapabilirdi gayet.
Umursamam sinavima odaklanirim sınav bi geçsin oluruna bakarım sanki kolesin sen herşeyi yapmak zorundaymis gibi.esim benden poğaça istese bende hemen yapamam ne var ki bunda kavga etmek için yer aramis moralini bozma sınavına odaklanKisaca derdimi anlatayim lütfen bana surfa hatalisin deyin!
Çok zor bir sinava çalisiyorum ve 2-3 ay icinde bu sinavi vermem lazim. Esim bunu çok iyi biliyor ama o kadar anlayissiz ki: dün isten erken geldi her gün oldugunu gibi yemegi yapmistim zaten yedik ve arkadindan 2 saat gecmedi, pogaca istedi. Ben de icinde bulundugum donemi hayirlattim, canima disime takmis calisiyorum belki gunde en az 8 saat calisiyorum. Yemek yapmak disindaki arti her is beni yoruyor. Zaten diger mutfak duzeni bulasigi zor yetistiriyorum. Her gecen gun anlayissizlik seviyeni artiriyor. Sonra basladi zaten ev isini de tam yapmiyorsun, ev kucuk ve hatta dedi ki yemeklerin basit yemek, 10 dakikada olur. Ya hangi yemek 10 dakikada yapilir acaba? Neyse keske hic evlenmeseydim, o kadar pismanim ki bugun. Cok hem de. En son ne yapti biliyor musunuz arkadas mar? Kendine yemek yapti yedi Ben aglarken diger odada. Yani su vijdansizliga bakin ya. Ben ona yapmayinca sucluyum ama o yapip kendi yiyebilecek kadar bencil. Ne yaparsiniz boyle kocayi?
Bu ne ya poğaça yapmam için benim 3 gün plan yapmam lazımhanimlar sizler nasil kusursuz esler missiniz ya? Kendimden utandim cidden. Cok sey ogrenmem lazim sizden.
Sınavına bak kazan vur tekmeyi bosverrr gitsin pocasini alsin dışarıdan sanki cocuk avutuyorsunuzKisaca derdimi anlatayim lütfen bana surfa hatalisin deyin!
Çok zor bir sinava çalisiyorum ve 2-3 ay icinde bu sinavi vermem lazim. Esim bunu çok iyi biliyor ama o kadar anlayissiz ki: dün isten erken geldi her gün oldugunu gibi yemegi yapmistim zaten yedik ve arkadindan 2 saat gecmedi, pogaca istedi. Ben de icinde bulundugum donemi hayirlattim, canima disime takmis calisiyorum belki gunde en az 8 saat calisiyorum. Yemek yapmak disindaki arti her is beni yoruyor. Zaten diger mutfak duzeni bulasigi zor yetistiriyorum. Her gecen gun anlayissizlik seviyeni artiriyor. Sonra basladi zaten ev isini de tam yapmiyorsun, ev kucuk ve hatta dedi ki yemeklerin basit yemek, 10 dakikada olur. Ya hangi yemek 10 dakikada yapilir acaba? Neyse keske hic evlenmeseydim, o kadar pismanim ki bugun. Cok hem de. En son ne yapti biliyor musunuz arkadas mar? Kendine yemek yapti yedi Ben aglarken diger odada. Yani su vijdansizliga bakin ya. Ben ona yapmayinca sucluyum ama o yapip kendi yiyebilecek kadar bencil. Ne yaparsiniz boyle kocayi?
Tek kisi mi 3 kisi mi yediniz tiramisuyuCanım poğaça çektı tövbe Allah dün de tiramisulu konu vardı onu yedim.
10 dkda yapılan tarifi bana da verin plz
Canım poğaça çektı tövbe Allah dün de tiramisulu konu vardı onu yedim.
10 dkda yapılan tarifi bana da verin plz
Iki tane aldım 86 lira verdim ki evdeki canlı da ortak olmasın diye:/Tek kisi mi 3 kisi mi yediniz tiramisuyu
Siz de ağlamak yerine terör estirin. Belki eşinizin dili terördür.Onun derslerinden de ben bunaldim arkadasim o zaman. Bu insan bencil. Kendi calisirken teror estirir evde. Biraz rahatladi nankorlesti.
Yok o sadeydi ben vişnelisini seviyorumo konudaki tiramisuyu canın nasıl çekti yahu
Beynimin icindekileri hissettiklerimi nasil guzel yazmissiniz. Kafamda hep bir program var zaten, dediginiz gibi disina cikinca mutsuz oluyorum geriliyorum. Beni üzen bunu anlayamayacak bir insan degil cok iyi biliyor neler hissettigimi. Evet insandan daha kötü vicdansiz canli gercekten yok. Seninle ayni hayati paylassa bile.Hayatı sınavlar ile geçmiş ve tamamından derece ile (uluslararası dahil) çıkmış biri olarak söylüyorum. Sakınnn kafana takma. Ne eşinin tavrını, ne de burda konuya uzak yorumları. Sınavına 2,3 ay kalmış. Muhtemelen zaten uzun zamandır çalışıyorsun. Ne demek sadece tek bir poğaça? Ne demek gün 24 saat? Ev işi içinde zaruri olan temizlik, yemek, çamaşır, ütü, derle topla bir sürü şey var zaten. İnsan ders çalışırken - eğer sınava hazırlanmaya alışkın biri ise beyni onun için program yapar. Ve bu programın dışındaki her şey ona ağır gelir. Ben sabah 7de otururdum çalışmanın başına. Her saat sonunda molam vardı. Arada birkaç ev işi sıkıştırırdım. Akşama dek neyi nasıl yapacağım belliydi. O molalarde bile insan zihni o günküleri sentezlemekle meşgul. Bunu atıyorum akşam 7de müzik dinleyip arkasına yaslanarak yapmaya programlamış ise o saat kalkıp başka bir şey yapmak istemiyor çünkü yarım saat sonra kalkacak mutfağı toplayıp bulaşığı halledecek tekrar yapacak mesela. O an bana biri poğaça için tavır alsa gözlerimden ateş çıkar. Her cümlende seni o kadar iyi anladım ki. Sınav dediğin koca bir havuz ve 24 saat kafan onunla dolu. Zihnine günümüz şartlarında istediğin yere gelmek için böyle zorlu bir süreç yüklenmişken ve mütemadiyen onunla meşgulken başka birisinin bir tek şeyi daha "zorunlu" imişsin gibi hissettirmesini istemiyorsun. Sınavına az kalmış. Sen kafanı topla ve geride olan her şeyi dışarıda bırak. Dünyada insandan daha acımasız canlı da yok. Kimsenin seni anlamasına ihtiyacın da yok. Odaklan. Sınav sonucunu alacak olan sonuçlarına katlanacak olan sadece sensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?