Evlilik 😖😣

Daha önce bir evlilik yaptım okumak için ailemin desteği yok uzun süredirde iş arıyorum bulamadim ( çocuğum yok ) baba kişisiylede hiç anlaşamıyorum derkennn bir tanıdık evlilik için aracı olmak istedi bu dönemde çok bunaldim kacacak delik arıyorum hayatımı kısaca özet geçtim hayalim kendi ayaklarımın üzerinde durup kendime yetebilmek lakin hayat beni çok bunalttı özellikle halam tanı diyor evlenmemden yana ama ben gerek geçmişte yaşadıklarım gerek burada okuduklarım gerekse çevreden duyduklarim ile evliliğe sıcak bakamıyorum eş ailesi sorunlarını düşünmek bile bana baygınlık geçirtiyor zira geçmişte bu konudan çok çektim.. herkes çocuk iyi diyor ilk evliliğim de aynı kelimeleri duymuştum evlendim ve kabusu yaşadım evlilik denince aklıma hep kötü şeyler geliyor yanlış mi yapıyorum ? Sizce hiç mi gerçekten düzgün sevilen mutlu ailesi olan bir kadın yok ? Reddetmeyi düşünüyorum sizce doğru mu yapıyorum fikirleriniz benim için önemli😕
İş bul bence es herzaman bulunur. O da kötu cikarsa ne yapacaksınız

Yani bu kadar konu içerisinde 1 tanesi bile mi düzelmedi ?
Bu kadar yorum bu kadar fikir 1 tanesine bile mi katkı sağlamadi.
Derya deniz bilgileri olan,mantıklı düşünen bir çok kadın var.
1 görüş bile mi fayda etmedi ?
Hiç ilerleme kaydetmedin mi ?
Okumak zorunda degilim elbette ancak insan merak ediyor.
Yoruma açık olmayacaksan konu acmayacaksin,burada sana hakaret edilmedi, agresiflik anlamsız.
Iş arıyorum zaten okuyacak da param ve aile desteği yok evde ders çalışacağım bir ortamda yok baba kişisi ile de anlaşamıyorum sorunlarım evet çözülmedi delie gibi is arıyorum bir yandan açıktan üniversite okuycam şuan ki mesele bu değil ki konum farklı farkındamısınız evet yoluna girmiyor bazı şeyler elimizde olmuyor çabalamaya rağmen bir yol kat edemedim ne yapayım hiçbir isim yolunda gitmiyor diye hayattan mi vazgeçeyim bende isterdim ailem destek olsun okutsun ama yok! Evde kalınca çocuk baktirip iş yaptırıyorlar akrabalar desen sürekli buradalar ders çalışacağım bir ortam yok o desteği sağlayan da bir ailem yok zaten ailemle özellikle de babamla sorunlarım var iş arıyorum çaresizce kaç kez aynı yere form bıraktım sayısız ben bile bilmiyorum olmuyorsa ne yapabilirim çabalıyorum işte çözülmedi cozulmediyse beni hiç kimse yargılayamaz evde oturup sadece hayatım mahvoldu diyip izleyen biri değilim ben öyle olsaydı söyledikleriniz de hakli olurdunuz

Profil resmini değiştirir misin? Kimseyle evleneceğim kurtulurum, kurtarıcım olsun diye görüşme. Kız her gün sayfalarca yazıyoruz artık bırak telefonu da git şu iş olayını hallet. 100 lira verseler bile evde depresif oturmandan iyidir
Profil resmi ne alaka😄

Disardan komsu teyzelerin ay ne iyi ne efendi cocuk dedigi adamlarin iliskilerinde ne psikopat/cimri/ana kuzusu/iktidarsiz/bitki gibi yasayan/pisirik/kisisel hic bi ihtiyacini goremeyen vs tipler oldugunu ogrendim kadinlar kulubunde gecirdigim onca yilda. Tanimaktan zarar gelmez ama disardan millete hayirli cumalar diyor, torbasini tasiyor veya hal hatir soruyor diye iyi cocuk demesine kanmazdim.

Belki bana kızacaksınız ama yazmadan edemeyeceğim. Ben 1 ay yoktum buralarda ama dışarıdan ara sıra bakıyordum foruma. Ve buna rağmen konularınıza aşinayım. Düşünün.

Kızmayın ama, sürekli bir kendine acıma ve bahane bulma halindesiniz. Bakın tüm konularınızı okumuş birisi olarak söylüyorum bunu.

Diyeceksiniz ki uzaktan söylemesi kolay vb, ama size bir sürü tavsiye yazıldı, hiçbiri mi aklınıza yatmadı? Belli etmemeye çalışsanız da evlenmek , okumak veya çalışmaktan daha ılımlı geliyor size. Konularınız ve başlıkları bunu alttan alttan hissettiriyor.

Olabilir, evlenmek isteyebilirsiniz, çok normal. Burada kızılan şey bu değil. Her şeye hayıflanıp, aksiyon almamanız asıl mesele. İlk evliliğinizdeki sorunları tekrar yaşamayın diye yazıyor insanlar.

Umarım en kısa zamanda aksiyon alırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Evlilik kurtulus yolu degil, aklindan cikar artik. Ben bosaniyorum, cocugum var, evim var, maddi durumum orta, nafakam istedigim miktarda, baska gelirim var, hayatim boyunca hic calismasam bile aç kalmam. Tum bunlara ragmen bosanmak zor. Hele sen 2.defa bosanamazsin, baban eve kabul etmez cocugun olursa hic etmez, elinde meslegin yok, ekonomik ozgurlugun yok. Tekrar evlenmeye nasil cesaret edeceksin? Bu evlilikle ilgili kacinci konun, herkes ayni seyleri yaziyor kizim aklini basina al artik. Oturup ders mi caliscaksin, meslek mi ogreneceksin bir yerden başla. Daha cok gencsin, hayatini kendin kurtar, evlilik kurtulus degil.

Back
X