Evlilik danışmanına giden var mı ?

mymb06

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
394
108
323
Hatun arkadaşlar. Eşimle sıkıntılarımızı çözemiyoruz. Hep üstü kapanıyor. Ama ben tükendim artık. Sinirliyken gözü bişey görmüyor. Beni kıra üze , paramparça etti artık. En son tartışırken çocuk için bir arada olduğumuzu söyledi. Belki bi aile terapisi mi derler evlilik danışmanı mı. Bizim sıkıntımızı çözer ne dersiniz ? Ankara’da yaşıyorum umarım mesajımı görürsünüz

Kesinlikle gidin,boşanmanin eşiğinden donen veya görünür sorunları yokken boşanma kararı alan tanidiklarim var, mucize yaratmiyorlar ama doğru karari almanıza yardım ediyorlar

Kesinlikle gidin,boşanmanin eşiğinden donen veya görünür sorunları yokken boşanma kararı alan tanidiklarim var, mucize yaratmiyorlar ama doğru karari almanıza yardım ediyorlar
Peki Ankara’da var mı bildiğiniz bir yer

Evlilik danışmanı iyi bir fikir ama ikinizinde bu konuda istekli olmanız lazım. Eşinizle bu konuda konuşmanızda fayda var. Ayrıca eşinizin asabiyet problemi varsa onunda bir psikoloğa gitmesi gerekiyor.

Maalesef Ankarayi bilmiyorum ama internetten arastirabilirsiniz, Ankara gibi yerde mutlaka vardir işinde uzman biri,zaten önemli olan adim atmak, mesela size güzel bir haber vereyim mi, anlattiginiz kadarıyla esiniz ciddi sıkıntılı ama evlilik danismanina gitmeyi kabul etmesi bile sizin için mucadeleye hazir olduğunun gostergesidir,sonuc ne olursa olsun bu adam kendince size değer veriyor demektir

Evet neden ise yaramasin. Ya da ne kaybedersiniz. Sizin çift olarak terapiste uyum yakalayabilmeniz önemli. Biz eşimle bir kaç terapistten sonra bize iyi geleni bulduk. Diğerleri de alanlarında iyiler ve çok memnun var ama bize hiç iyi gelmemişti hiç iyi bir iletişim kuramamistik fayda sağlayamadık. Pes etmemek ve doğru kişiyi bulmak önemli yani.

Evet bi bayan gitmiş ve yazmış bana Öner’i sağolsun. Ancak fiyat öyle güzel ki. Bu konu yüzünden eşimi ikna ermem baya zorlaştı. Adam zaten parayı çok seviyor. Bardak kırılsa hıh kır kır nasıl olsa ben alıyorum der

Ankara Büyükşehir Belediyesi ücretsiz olarak bu hizmeti sunuyor. Randevu alıp gidebilirsiniz.

Ben de Ankara’da yaşıyorum ve biz gitmiştik. Eşimin gönlü vardı çünkü ben geçmiş sevgilisini çok takıntı yapmıştım. ODTÜ’nün Ayna kliniği var. Dışarıya göre fiyat daha uygun ama randevuyu çok geç veriyorlar. Fiyat listesini de ek olarak ekliyorum buraya. Başka arkadaşlarda faydalanabilir.
Neyse biz aradık Ayna kliniği ama randevuyu geç verdikleri için bize ODTÜ mezunu yüksek lisans yapan birisini önerdiler. Biz ona gitmiştik sonra. Bu 1 sene öncesiydi. 250tl alıyordu seans başı ve haftada 1 gidiyorduk.
1buçuk ay devam ettik ve sonrasında iyi geldi bana. Kendi çabamla be destekle aştık problemli konularımızı.
77E9098C-470F-4B60-886C-8836D712D42D.webp

Ben de Ankara’da yaşıyorum ve biz gitmiştik. Eşimin gönlü vardı çünkü ben geçmiş sevgilisini çok takıntı yapmıştım. ODTÜ’nün Ayna kliniği var. Dışarıya göre fiyat daha uygun ama randevuyu çok geç veriyorlar. Fiyat listesini de ek olarak ekliyorum buraya. Başka arkadaşlarda faydalanabilir.
Neyse biz aradık Ayna kliniği ama randevuyu geç verdikleri için bize ODTÜ mezunu yüksek lisans yapan birisini önerdiler. Biz ona gitmiştik sonra. Bu 1 sene öncesiydi. 250tl alıyordu seans başı ve haftada 1 gidiyorduk.
1buçuk ay devam ettik ve sonrasında iyi geldi bana. Kendi çabamla be destekle aştık problemli konularımızı. Eki Görüntüle 2298448
Teşekkür ederim 🤗

Back
X