çok teşekkür ederim ablalardan bazıları yalnış anladı beni. derdimi anlatamadım biraz üzüldüm ama okulda çok isterdim ünide kütüphaneye gitmek arkadaşımla arada evlilik konuşmak ne bileyim gezmek hatta birbirimzin evinde kalıp ders çalışmak ama olmadı. çok yalnızım. bi yönden güzel ama sınavlara arkadaşımla çalışmak çok isterdim. yoksa her kız özenir evliliğe ama ablalrım beni yalnış anladı üzüldüm şuan ben sadece anne babalar benimde bizler için emekli olmadan alın teri ile çalışırken bizde biraz adam gibi öğrenci olsak... anne baba herşeyden önemli .. ben konumu tam anlatamadım ama üzülüyorum ben yalnız kalsam sorun değil mezuniyette babama o gururu yaşatma sevinci bana kafi ama anne babalar ne hayallerle çocuk bakıp büyütüyor bizler evlat olamıyoruz. yoksa evlilik aşağılama derdim yok ama kredi çekip özele yollayan var ben o ailelerin ellerinden öpmek istiyorum ama bizler evlat olamadık. başarılı olup anne babamızı sevindirmek varken bizler önce kendimizi düşündük.
Özel okul öğrencilerini karalama kampanyası gibi yazdıkların
Yeğenimde özelde okudu, geçtiğimiz yıl mezun oldu, hiç sene kaybı olmadan, bölüm birincisi olarak burslu okudu, anlattığınız zıt tipler devlet okullarında da var ancak azınlık ve belli bir kesim. Yeğenimin arkadaşları içerisinde hiç görmedim böyle anormal tipler. Burslu okuyan, annesi ve teyzesi tarafından büyütülüp, her emeğimizin hakkını vermiş kızım gibi onlarca çocuk tanıyorum ben, Allah herkese öyle evlat nasip etsin. Bence senin biraz insanlarla iletişim sorunun var, yalnızlığının sebebi bu
Evliliğe gelince ; evlilik bir yaşam biçimidir, kötü tü kaka bir şey değildir aile kurmak
Günümüz şartlarında biz kızlarımıza mesleğinizi elinize alın, ayaklarınızı sağlam basın öyle evlenin diyoruz ama herkesin kendi tercihidir. Şartlar da herkes için eşit değildir, okusun diye çok çabaladığım bir öğrencimiz vardı, bir dönem yardımcı olmak için çok çabaladık, en sonunda bana dedi ki abla ben okumak istemiyorum bu kadar net, liseyi zorla bitirttim devam da etmedi, ertesi yılda evlendi, geçenlerde yolda rastlaştık, bir bebeği olmuş, eşi de yanında elele gidiyorlar, yaşı daha 18 ama mutluydu diyeceğim o ki tercih meselesi, insanları ıyyyy evlenmek istiyorlar özel okullu züppeler diye kafanda sınıflandırmazsan arkadaş edinebilirsin zannımca