- 9 Şubat 2016
- 30
- 23
- 3
- 30
- Konu Sahibi essraAAA_88
Kendi capinda haklı olabilirsin ama ask ve asik olmak planla olmaz görürsün asik olursun ben 18 yasimda esime tutldum okul mokul gitti kafamdan 24 yasindayim evli mutlu ve 2 cocukluyum belki haklisin erken olmamasi gerek ama bazi evlilikler aile baskisiyla oluyo bazilari ask baskisiyla sen okuyacan diye herkes okuyacan diye bir sey yok sen senden olmayanida kabul etki farkin belli olsun erken evlenen insanada zavalli gibi bakma mutluysa ona mutsuzssa ona sen kararin bu yöndeyse devam et ama arkadaslarin evleniyo diyede niye nefret ediyorsun beyinde kendine itiraf edemesende kiskaniyorsun
yok kıskanma değil sadece üzülüyorum bizler rahat büyüdük ama yeni nesil de sabır yok. yoksa insan sevebilir. bende sevsem eğer doğru insan olduğuna inansam evlenmeye karşı değilim ama bizler çocuğuz daha adam akıllı ev işi yapmayan okulda boş boş gezen bizler sizce doğru anne olur muyuz.. ben arkadaşım evlendi ama şuanda 4 ay oldu ama ailesinin yanına taşındı bunu diyorum evlilik meslek sahibi olmak çocuk oyuncağı değil. kim ne zaman hazır sa o zaman evlensin. doğulu komşumuz 18 yaşında şuan anne gidip onun sabri hayat mücadelesi beni imrendiyor ama bizler aa gelinlik evlilik diye baktığımız için 4 ayda da boşanılır. ben içten kıskanmıyorum sadece insanları uyarmak istiyorum. bu katiller şiddet meyillisi kocalar insanlar hep bir anne babanın çocuğu sadece geleceğin bireyleri olacak onlar ve ilerde eş komşu olacak. sizce mutsuz yada sabırlı olmayı bilmeyen annenin çocuğu babanın çocuğu nasıl olur. ben stajda çok çocuk görüyorum hocam annemi sevmiyorum diyen. yoksa yaşla alakalı değil hazır olmakla alakalı. bende şuan evlensem geleceğe sağlıklı birey yetiştirmedikçe evliliği niye isteyim. yoksa kimseyi üzme derdim yoktu özür dilerim ama gelin bir görün okulda çocuklar mesela kimi altına yapıyordu araştırdık evde ailesinin bozuk psikolojisi 4 yaşındaki kızı etkilemiş ve ben boşuna demiyorum müge anlıyı seviyorum kızlar anne olabilir ama bizler gelecekteki insanların sorumlusuyuz. diğer öğrencim 5 yaşında evdeki şiddeti anlattı sizce evlilik bu mu. ne oluyor bizlere... evlilik toplumun gereği oldu anne olmayan hafife alındı ama çoğu kadın şiddete uğruyor sonra araştırıyoruz çocukken dayak yiyen insan ilerde eşini dövmüş. 0-6 yaş o kadar önemli ki özgecan aslanın katilide zamanında sorunları olan ailede büyümüş. internette çocuğuna şiddet öğreten anneler var. ben evleneni niye kıskanayım içim acıyor o kdar insan var ki dayak yiyen ama bunlar bilimsel olarak kanıtlandı çocukken sorunlu büyüyen ailelerin çocukları. 1 ay sonra kitabım çıkıyor. ben evlilik kötü demiyorum. sizi üzme yada aşağılama amacım yoktu çooooook özür dilerim ... bir gelseniz keşke ben yetiştirme yurdundaki miniklerle hafta sonları öğretmenlik yapıyorym.. inanın evlenip anne olmak değil derdim o kadar yalnız çocuk var. ben bunu diyorum anne baba severek evleniyor ama boşanırken çocuk yetiştirme yurduna gidiyor ve çok üzüntülü hayatlar var. herkes evlenir anne olur ama özellikle çocuk büyütmek bambaşka. herkes anne olmasın. bu geçenlerde 17 yaşındaki öldürülen kader kızımız evli 3 çocuk babasıydı. sizce bu çocuklar nasıl sağlıklı olur. müge anlının yanında olmak istiyorum.. çünkü inanın kimseyi kıskanmıyorum zaten şuan boşanma aşamasında olan arkadaşıma imrenmiyorum. şuan hamile olsaydı sizce geleceğin ayşeleri fatmaları ahmetleri sağlıklı aileden olması lazımken sorunlu evliliklerde büyüyen çocukların bilinçaltında hipotalamus en çok etkileniyor ve ergenlikte ortaya çıkan sorunlar oluyor. ben yoksa kimseyi kıskanmam. bir insan 15 de 35 de 45 de anne olabilir ama annelik en kutsal vazife.. o vazifeyi en doğru zamanda yapmak lazım