- 30 Mayıs 2015
- 1.181
- 1.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi essraAAA_88
yok yok gördüm amacım muhalesef olmak değildi zaten. (diğerlerinin yorumlarına siz söyleyince baktım) ama düşünüyorum da benim o yaşlarda çevremde hiç öyle kızlar olmadı? muhtemelen sizin de olmamıştır.Konu sahibine deginmedim cunku onemli degil. Yani tutarsiz vs olabilir, benim icin onemli olan kisim burasi degil.
Universite okuyan genc kadinlar evlilik icin deliriyor ve hayatini yalnizca buna gore kurguluyorsa bu rezalettir. Yasal olarak izinleri var evet, ama her yanlis sey suc degildir zaten.
Bu ulkenin karsisindaki en buyuk tehlike bu universite okuyup da evlilik icin deliren insanlar. Dikkatinizi cekerim, universite okumayip da delirenler degil. Bilhassa universite okuyup da evlilik delisi olanlar.
Zira universitelerimizin bile ne durumda oldugunu gosteriyor.
Ekleme: Yorumlardaki 17, 18 yas vurgularina idi ilk yorumum. Sanirim gormediniz.
bir çoğunun evlilik merakı baba evinden kurtulma isteği nedeniyledir herhalde. yoksa evlenmek için bu kadar delirmenin hiç bi anlamı yok bence :) ülkemizde şu anda işte çeyiz destekleri kredi destekleriyle erken yaşta evlenmeyi cazip hale getiriyorlar, kafası çalışan kendi hayatındaki kararları sadece kendi için verebilir. çalışmayan da küçücük yaşta evlenip 3 çocuğuyla ortada kalıverir. büyük bir eğitim açığı var bu konuda.