Evlilik dışı babasını bilmedigim doğacak bebegi evlatlık vermek istiyorum çünkü bakacak durumum kalacak evim yok düzgün bi hayatım yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyorum çok fazla linç gelicek ama ne yapacağımı bilmiyorum hakaret etmeden bisey söyleyin lütfen. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun... 9 aylık hamileyim bebeğimi evlatlık vermek istiyorum asla ona bakacak psikolojik yeterlilikte değilim. Evlat edindirme için ne yapmalıyım nasil bir yol izlemeliyim doğuma çok az kaldı lütfen yardım edin.
Bakamadığın çocuğu sana zorla mı verecekler ya? Git hastaneye karakola anlat derdini, zaten çocuk madde bağımlısı olarak doğacak, alsın devlet tedavi edip büyütsün.

Ben senin derdini anladım, yağlı kapı bulup çocuğu atma peşindesin, ardından sen sızcan aileye. Hastaneye versen hastane sosyal hizmetlere verse çocuğu bir aile sahiplenmeyebilir, zaten kolay değil o işler devlet ha deyince çocuğu vermiyor kimsenin eline.

Biliyorum çok fazla linç gelicek ama ne yapacağımı bilmiyorum hakaret etmeden bisey söyleyin lütfen. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun... 9 aylık hamileyim bebeğimi evlatlık vermek istiyorum asla ona bakacak psikolojik yeterlilikte değilim. Evlat edindirme için ne yapmalıyım nasil bir yol izlemeliyim doğuma çok az kaldı lütfen yardım edin.
O çocuğu sakin evde doğurup,çöp gibi atma.Git hastaneye gerisini onlar halleder kendi vebaline girmişsin,zaten.Bari o bebeğin günahına girme

Yöneticiler birşey yapmalı biyere mi bildiriliyor napıliyor o bebek kalmamalı bu kişiyle
Kesinlikle katiliyorum. Zaten gebelik oncesi veya sirasinda uyusturucu kullandiysa bebekte buyuk sorunlarla doğacaktır. Umarım yöneticilerimiz harekete gecmistir bu konuda.

Yaren bılmıyorum trol musun vallahı senın bu konun benı cok uzuyor. Minubuste kalıyorum demıştın ağlayasım gelıyor bı yandan da kızıyorum. Hastaneye nasıl gıdeceksın doğım başlayınca? Benım bıldıgım kadarıyla nufusa kayıt ıcın mecburen baba yoksa annenın ustune oluyor bebek. Sen doktorla hemsıreyle konusacaksın. Aıle sosyal kuruma bıldırıcekler. Sende devlete sığınabılırsın. Bebek evlat edılıne dek senın nufusunda kalır dıye bılıyorum. Nedesem boş :(

Sanırım buradan birileri çıkıp bana ver diyecek diye bekliyor m kimbilir kaç siteye konu açtı iyi mi kötü mü verecek çocuğu
Konu sahibi biraz vicdan varsa sosyal hizmetlere verirsin çocuğu böyle saçma sapan yasal olmayan yoldan sapik mi degil mi bilmediğin birune vermezsin
Kimse var diyemez ama bu bebek hırsızlığına girer. Bir diğer nokta bizim normal insanlar olduğumuzu nereden bilecek. Belki de psikopata denk gelecek.
Bebek diye kıvranan kadınlar var. Böyle ziyan olan bebekleri görünce isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi.
İçkiye, uyuşturucuya para var da kondoma para yok mu yani. Bunun yaşın küçük olmasıyla alakası yok. Sevişmeyi bilen korunmayı da bilir.

Bugün gördüm haberde üniversite öğrencisi kız bebeğini mezarliga bırakmış o da ölmüş
Yapmayın yavrum yazik günah şimdi polisi veya ambulans arayın gelsin sizi götürsün hastaneye ve kontroller yapılsın doğum sonrası vermek istediğinizi söyleyin devlet alsın Allah yardımcınız olsun Aileniz yok mu kizim
Mune Mune gerçekten durum ciddi sanırım ulaşılabilir mi ki kendisine

Bebek 4-5 aylık olana kadar esrar, lyrica ve meth kullanmışsınız. Esrarla lyricayı ayrı tutacağım biraz ama methi öyle kolayca bırakamazsınız, siz de biliyorsunuz. Zaten meth kullanacak noktaya geldiyseniz büyük ihtimalle bağımlı olmuşsunuzdur.

Gerçekten bıraktıysanız bile esrar ve lyrica bebekte gelişim bozukluğuna neden olabilir.

Meth apayrı bir boyut. Bebekte zihinsel sorunlara neden olabildiği gibi sizin doğum sürecinizi de çok ciddi riske atabilir. Özellikle meth yüzünden sakın sakın evde doğurmaya kalkmayın, mutlaka hastaneye gidin.

Eğer uyuşturucu kullanımı yüzünden bebekte gelişimsel sorunlar olduysa ayrı bir bakım gerekir, bunun için mutlaka doğumdan önce ilgili birimlere haber verin.

Kimse var diyemez ama bu bebek hırsızlığına girer. Bir diğer nokta bizim normal insanlar olduğumuzu nereden bilecek. Belki de psikopata denk gelecek.
Bebek diye kıvranan kadınlar var. Böyle ziyan olan bebekleri görünce isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi.
İçkiye, uyuşturucuya para var da kondoma para yok mu yani. Bunun yaşın küçük olmasıyla alakası yok. Sevişmeyi bilen korunmayı da bilir.
Ben çok istedim Allah vermedi sana verdi hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum

Ayrıca esrar, lyrica ve meth, üçü de ayrı ayrı hamilelikte bebekte bağımlılık yapabiliyor ve bebek doğduktan sonra yoksunluk sendromu yaşayabiliyor. El kadar bebekte kimse bu belirtilerin yoksunluk krizi olduğunu anlamayacağı için bebeği teslim ettiğiniz yetkililere gebelikte bu üç uyuşturucuyu kullandığınızı söylemeniz gerekiyor ki ona göre yaklaşıp gerekirse tedaviye başlasınlar.

Allah belanızı versin. Şeyinizi madem tutamıyorsunuz bari sonrasında bir şey yapsaydın ertesi gün hapı neden almadın, kürtaj neden olmadın?

Ablam milyon tane aynı konuyu neden açıyorsun. Tamam anladım bağımlısın bebeğin babasını bilmiyorsun sosyal hizmetlere vereceksin. Bağımlı olduğunu söyle ki bir daha sana vermesinler bu sabiyi…

Kafası güzelken sevişmiş ve 4 aylıkken öğrenmiş hamile olduğunu. Öyle yazmış eski konusunda.

Hayvanlar bile konu sahibinden daha onurlu yaşıyor. Onda hiv bile olabilir ve o virüs bebeğe geçebilir annesi kaç kişiyle seviştiğinin sayısını bile bilmiyor. Bebek için çok üzgünüm uyuşturucu yüzünden beyninde hasar oluşmuştur bebeğin 4-5 aya kadar uyuşturucu kullanmak ne demek

Hayvanlar bile daha onurlu yaşıyor. Onda hiv bile olabilir ve o virüs bebeğe geçebilir. Bebek için çok üzgünüm uyuşturucu yüzünden beyninde hasar oluşmuş da olabilir bebeğin. Kimsenin böyle bir şeye hakkı yok, konu sahibi çok kötü bir insan
Günahını almayayım ama büyük ihtimalle uyuşturucuya parası yetmeyeceği için başka şekillerde temin etmiştir diye düşünüyorum. Kafası güzel olduğu için kimden hamile kaldığını da bilmiyormuş, öyle yazmış. Dediğiniz gibi hiv de olabilir, bu da ayrı bir boyutu tabii işin.

Doğduktan sonra bebeğe kapsamlı bir sağlık taraması ve zihinsel testler yapılması gerekiyor, umarım bebeği teslim ederken bunları söyler ve gereken yapılır.

Umarım bebekte ciddi bir sağlıksal veya bilişsel sorun yoktur, yoksa ömrü billah kurumda kalır, sonrası nolur gerçekten bilmiyorum.

Günahını almayayım ama büyük ihtimalle uyuşturucuya parası yetmeyeceği için başka şekillerde temin etmiştir diye düşünüyorum. Kafası güzel olduğu için kimden hamile kaldığını da bilmiyormuş, öyle yazmış. Dediğiniz gibi hiv de olabilir, bu da ayrı bir boyutu tabii işin.

Doğduktan sonra bebeğe kapsamlı bir sağlık ve zihinsel testler yapılması gerekiyor, umarım bebeği teslim ederken bunları söyler ve gereken yapılır.

Umarım bebekte ciddi bir sağlıksal veya bilişsel sorun yoktur, yoksa ömrü billah kurumda kalır, sonrası nolur gerçekten bilmiyorum.

Bence o bebekte hasar olmaması imkânsız. İlk 5 ay en ağır uyuşturucuları kullanmış meth ne demek

Sana bin tane akıl verildi burada ayık kafayla hiçbirini uygulamadın ve hala soruyorsun. Cinnetliksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X