Çok mu eski türk filmi izlediniz? Yok pçmiş, orspuymuş ne alaka yıl olmuş 2019.
Toplumda bir sürü bekar anne var, kadın avukatmış, alt kültürden konfeksiyon işçisi falan değil yani.
Ayrıca adamın arazi olacağı konusunda nasıl bu kadar iddialısınız? Kesin babalık yapar, üstüne düşeni yapar diye iddia edemem ama denemeye değer, kadın adamın testislerinden zorla sperm çalıp hamile kalmamış sonuçta ortada işteş bir eylem var, sonradan babalık davası açılsa daha rezil bir durum güzel güzel evlenir boşanırlar.
Bilmiyorum hiç dek geldiniz mi, burda bir üye var, işyerinde boşandığımı nasıl gizlerim rahatsız edilmek istemiyorum yazmış.
Dün acılan bir konuda genç bir kız, bana neden erkekler sadece kısa süreli cinsellik amacıyla yaklaşıyorlar yazmış, cevaplardan çoğu kadın kuyruk sallamazsa erkek yaklaşmaz, sesli güldün mü, açık mı giyindin, hoppa mı davrandın, tavirlarin nasil şeklindeydi.
Ekşisözlükte başlıklar var, bakire olmayan kadınla evlenmek, gelinin patlak çıkması, 30yaş üstü bekar kadın, tayt giyen kızın amacı ve niceleri...
Bir kadin evlilikdisi cocuk sahibi olursa memuriyetten de atilabilir, ahlaksizlik yaptigi icin, ise alinirken guvenlik sorusturmasindan da gecemez. Yasalara gore, ise girerken ozel hayatin, profesyonel yeteneklerinden daha onemli. Aynı sekilde yüz kızartıcı bır ilişkiden dünyaya gelen bir cocuksanız yine güvenlik soruşturması olan bir şirkette çalışamazsınız. Devletin de, profesyonel hayatin da ozel hayatla sizi yargilama hakki var yani.
Gorudugunuz gibi p.ç denen şey gayet var, yasalarca ve tuzuklerce var. Evlilikdışı çocuğu olan kadınlar ahlaksız ve rezil. O....u ve hafif kadın da var çünkü sadece evlilikdışı çocuğu olan kadınlar ahlaksız, erkeklere bir şey olmuyor. Bir kadın programında gördüm, evlenmek için gelen bir adam üvey anneyle büyümüş kendisi evlilikdışı babası astsubay. gayet de ordudan atılmamış yani. Kadın olsaydı işten direkt atarlardı.
Haydi bunları geçtim, azıcık güzelce giyinin sokakta goz tacizine uğramadan rahatsız olmadan yürüyebilir misiniz?
Biz aynen bu ülkede yaşıyoruz.
Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?? Hayaller İsveç Norveç hayatlar bu.
Konudaki kuzen belli ki ne yapacagini bilmiyor. Ben anne cocuk hayatlari kararmasin diye daha ilk mesajimda baba olsun olmasin bir nikah yapin yazdim. Haksiz miyim?