Evlilik dışı doğum yapmak

Whist

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
4
10
1
31
Merhabalar 25 yaşındayım 9 aylık birlikteliğim vardı. Suan 5 aylık hamileyim adam 4.5 ayıma kadar herşeyi kabul etti şimdi başının çaresine bak diyor. Nedenini çok merak ettim o gene evliymiş bende hastaneye gidince karısı görmüş bizi onu sıkıştırmıs kim o kadın diye oda herşeyi anlatmıs karısı affetmiş onu hata olur demiş doğursun yuvaya versin bir daha görüşme onun la demiş oda bana beni arama sakın dedi ortada o şekıl kaldım

Aynen ne yapacağımı bilmiyorum

Ne olsa mesela
Adam karısını boşayıp seni mi alacaktı ne sandın ki?
Her zaman öyle olur bunu aklına kazı...
Bilmeden başladığın ilişkide en çok şaşırman gereken adamın evli olması değil miydi..
Neyse olan olmuş bebeğine sahip çık bari
Çalış didin elinden geleni yap
Sizin saçmalıklarınızın bedelini bebeğine ödetme

Merhabalar 25 yaşındayım 9 aylık birlikteliğim vardı. Suan 5 aylık hamileyim adam 4.5 ayıma kadar herşeyi kabul etti şimdi başının çaresine bak diyor. Nedenini çok merak ettim o gene evliymiş bende hastaneye gidince karısı görmüş bizi onu sıkıştırmıs kim o kadın diye oda herşeyi anlatmıs karısı affetmiş onu hata olur demiş doğursun yuvaya versin bir daha görüşme onun la demiş oda bana beni arama sakın dedi ortada o şekıl kaldım
Hiçmi anlamadın çok ilginç. Yalnızmı yaşıyorsun evlenip boşandınmı ? yoksa başka türlü hiç bi adam hiç evlenmemiş kızla böyle bişey yaşamaya cesaret edemez sahip çıkmayacağı için yüreksizliğinden dolayı.
Kötü olmuş çalışıyomusunuz ne yapmayı düşünüyosunuz

Hiçmi anlamadın çok ilginç. Yalnızmı yaşıyorsun evlenip boşandınmı ? yoksa başka türlü hiç bi adam hiç evlenmemiş kızla böyle bişey yaşamaya cesaret edemez sahip çıkmayacağı için yüreksizliğinden dolayı.
Kötü olmuş çalışıyomusunuz ne yapmayı düşünüyosunuz

Bir insan evliligini nasil gizleyebilir ki? Kari koca gibi oldugu bir insanı hic bi arastirmaz tanismaz ailesi ile bir insan aklim almiyor cokta bilinmiyomus gibi gelmedi.

Ya böyle konular okuyunca içim parça parça oluyo. Evli olduğunu bilmediğinizi anlıyorum umarım doğru anlamisimdir. Adam madem kabul ediyo çocuğu doğduğunda üzerine alsın soy bağında kabul etsin . Eğer gerçekten şuan bakabilecek durumunuz yoksa tabiki en doğru seçenek yuvaya vermek. Bence şartlı verin yani herhangi bir aileye vermezler siz durumunuzu toparlarsiniz sonra bebeğinizi alırsınız. Ancak sakın sakın soy bağı mucadelenizi bırakmayın . İlerde çocuğunuzun yüzüne bakabilmeniz için bugün onun için bişey yapmanız lazım .
Yaptığınız şeyin doğruluğu yanlışlığı tartışılacak zamanı geçmiş ortada bi bebek var doğunca tüm baginizi koparmak istediniz diyelim öyle sandinjz ama hayatınızın hiç ummadiginiz anında çıkar karşınıza. Sakın onunla bağlarınızı koparmayı hiç olmamış gibi yaşamaya devam etmeyi düşünmeyin hiç bir çocuk bir gecelik zevk için ruhunda derin yaralar açılmasını hak etmez.

Birtek bana mı adam kaçış yolu arıyor gibi geldi.
Ben kendimi kadının yerine koyuyorum kesinlikle böyle kolay sindirip tamam doğurup yuvaya versin diyemezdim. Bende anne sayılırım kastım aldırmasını istemesi değil o cümleyi bu kadar rahat kurabilmesi.
Bana bir garip geldi durumlar..
Sonuç olarak yine de yapabileceğiniz yok. Bakma imkanınız yoksa yuvaya verirsiniz yani keşke böyle olmasaydı ama olmuş. Babalık davasını da açarsınız.

Evlilik disi dogum yapilabilir ama maddi/manevi cocuguna bakabilecegine inaniyorsan. Tek basina gercekten zor. Ailen arkandaysa bu rezil adamla iliskini kokten kesebilirsin.

Kusura bakma da evli olduğunu bile bile bebek yaptıysan haketmişsin iyi olmuş.
Bebeğe çok üzüldüm. Yurda bırakmak vicdansızlık olur gidin çalışın yada yardım alın.

Back
X