- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 aylık bebek nasıl aldırılıyor yav ben aldırmaya karşı olmayan bir insan olarak şok oldumve aldıramazdım o kadar büyük bebeği :/
Konu sahibi evli olduğunu nasıl bilmiyordunuz
Yanlış anlamışsınız ortada adam yok metresi olan erkek evdeki mis karısını seciyor.. Ama okununca öyle anlaşılıyor düzenliycemŞimdi önce metres edinip sonra evdeki mis gibi karısını seçen adam mi olmuş oluyor ? Diğerleri de doğru erkek olmuyor öyle mi ?
Yanlış anlamışsınız ortada adam yok metresi olan erkek evdeki mis karısını seciyor.. Ama okununca öyle anlaşılıyor düzenliycem
Ya çok önyargılı bazı yorumlar.Nasıl anlamıyordun falan filan.Gayet iyi rol yapan erkekler var şimdi,5 dakikada onlarca yalan sallayan bir sürü tip var.Ayrıca evli olduklarını çaktıran üç beş işaret var ( akşam yazmama,konuşmama,sürekli bahaneler ),adam onları yapmıyorsa yani evde de rahat takılıyorsa anlaması zor.
Neden bu konularda kimse evli adama saymazken konu sahipleri hemen ''anlamıştın evli olduğunu yalan söyleme'' denilerek yeriliyor anlamıyorum.Çok büyük konuşuyorsunuz.
Yanlış anlamışsınız ortada adam yok metresi olan erkek evdeki mis karısını seciyor.. Ama okununca öyle anlaşılıyor düzenliycem
Kendince bir intikam şekli bence doğrumu değil tabi..ayrıca ben mis derken aldatılan kadınların hepsi için söyledim bu adamın eşi için değil sadeceEvdeki kadın hakkında da ben hiç iyi şeyler düşünmedim.Doğmamış çocuk için ''yuvaya versin'' dediğine göre hiç de iyi niyetli falan değil.O kim ki karar veriyor ? Bu konuda canı yandıysa gitsin boşasın kocasını,gücü bu kadına mı yetiyor ?
Ya çok önyargılı bazı yorumlar.Nasıl anlamıyordun falan filan.Gayet iyi rol yapan erkekler var şimdi,5 dakikada onlarca yalan sallayan bir sürü tip var.Ayrıca evli olduklarını çaktıran üç beş işaret var ( akşam yazmama,konuşmama,sürekli bahaneler ),adam onları yapmıyorsa yani evde de rahat takılıyorsa anlaması zor.
Neden bu konularda kimse evli adama saymazken konu sahipleri hemen ''anlamıştın evli olduğunu yalan söyleme'' denilerek yeriliyor anlamıyorum.Çok büyük konuşuyorsunuz.
Hata var cümlede farkettim aklımdan bir sürü şey geçip kısaltınca saçma bir cümle olmuş:)Iste o secene adam demişsiniz, secmeyen istisnalarda doğru kişiler değil demişsiniz.
Off bir konu açıp, ortadan kayboluyorlar. Kendimiz sorup kendimiz cevaplıyoruz sonra.
Anlatış tarzı aşırı sakin ya ayaklarının üzerinde durabilen bir kadın (ayaklarının üzerinde durabiliyorsa neden bebeği yuvaya vermek gibi bir şey konuşuldu?) ya da öylesine açılmış bir konu işte...
Yorumunu ilk gördüğümde durex diyesim geldi.Okey.
Edit: tamam anlamında okey yazmıştım ama daha derin anlamlar içerdiğini sonradan fark ettim.
Bu arada kurgu kötü, beğenmedim.
Puanım 0\10