Evlilik Dışı İlişkiler Üzerine Söyleyeceklerim Var!

bense bir erkegi sevmeyi ona ömrünü adamayi, onunla evlenmeyi
cok bos bulan biriyim.. gereksiz buluyorum..
evlenmedim mutluyum, evlenipte , ev isinden tut, akrabalar kaynana vs. derdiyle ugrasmama gerek yok..
hayatimda kimsede olmadi yokta..

fakat benim söyle bir sorunum var.. bunu kime söylesen, herkes evlenmek zorunda olurmu öyle sey deniliyor
allah hayirli insanlari karsiniza cikarsinlar diyorlar birde..
istemiyorumki ? yok öyle bi düsüncem..
dertsiz basima dert almak istemiyorum..
fakat herkes herkes gibi olmak zorunda evlenmek zorunda..

Şu yaşıma kadar evlenmeyi hiç düşünmedim, istemedim. Bir insanla hayatını her şekilde birleştirebilirsin, prosedürleri oldum olması sevmedim.

Geleneklerden hep nefret ettim. Düğün, nişan, söz, gelinlik, balayı, ilk gece, kına, tatlı, çeyiz... Hiç bana göre değildi bunlar. Belki yetiştiğim çevre dolayısıyla çok rahat yetiştim. Baskıcı bi ailem yoktu, zaten Türkiyeye 10 sene önce geldik. Yani daha farklı koşullar gördüm çoğunuzun aksine.

İnsanlar beni yargılayacaklar, hem de acımasızca. Çünkü ben "evlilik dışı" bir bebek dünyaya getireceğim. Ve aslında eşim, evet evlilik bağımın olmadığı adam, ailem ve onun ailesi bu konuya oldukça ılımlılar ve arkadaş çevrem de benim gibi düşünen kimselerden oluşuyor. O yüzden içim rahat ve bebeğimi kollarıma alacağım günü bekliyorum.

İlerde bebeğimiz büyüdüğü zaman eğer sorun yaşamaya başlarsak, basit bir imzadır neden olmasın diyip bu prosedürü yerine getirebilirim de. Ancak iki insanı tek bir yüzüğün birleştireceğine ve aynı şekilde bağlayacağına inanmak ne kadar trajik! Burada çoğu kadın evliliğiyle ilgili onca sorun yaşarken, ben beraber olduğum adamla o kadar huzurlu ve mutluyum ki. Her şey peri masalı gibi neredeyse.. Aynı evi, aynı yatağı, aynı sorunları ya da aynı sevinçleri paylaşmak için evlilik bağına gerek görmüyorum, ve bu yüzden eğer insanlar beni yaftalayacaklarsa, varsınlar yaftalasınlar.. Benim başım dik
.

Ne Kadar Faydalı Bir Konu.. :ssz:

imzayı aşkla bağlı oldugum adam için attığım sürece sorun yok evlilikleri huzuru bozan imza değil

törenler değil insanların kötü huyları ve anlaşamamalarıdır...yani kurdugunuz mantık yanlış

imza atmadım ve atmayanlara göre çok daha mutluyum denklemınız evlılık dışı ilişki yaşayanların mutsuzlugu mantıgıyla

hesaplanırsa cuvalalrsınız ben imza attım ve cok mutluyum diyorum çok şükür ama bunu derken evlilik dısı ilişkiler

yaşayanlara göre daha mutluyum deyip de aşağılık kompleksine girmiyorum...kararınıza saygılıyım ama bu yazınız

mutlulugunuzu paylastıgınız bi yazı olmaktan cıkmıs imzayla mutlşu olanalrlar imzasız mutlu olanalr diye gruplamalarla

ayrımcılık oluşturmus ve başkalarını gömerken kendını yükseltmeye calışan bi yazı olmuşş..Allah mesud etsın

bebegınızı de size ve sevgilinize bağışlasın...imza atmış veya atmmaış olsun umarım aşık olduğu insana ömrünü veren

sevgisini veren hiç ama hiç kimse kararından dolayı sevdiğinden dolayı pişman olmaz....[/

Başka bir konunuzda eski sevgilimi rüyamda görüyorum 5 aydır ayrıyız yazmışsın bu nasıl oluyor şimdi:44::44:

Mart'ta da 2 kişi arasında kaldığı için konu açmış.Bence garip olan bir şeyler var.Zaten ban yemiş.

Başka bir konunuzda eski sevgilimi rüyamda görüyorum 5 aydır ayrıyız yazmışsın bu nasıl oluyor şimdi:44::44:

sizin bu mesajınızın üzerine bende konularına baktım daha çok yeni konu açılmış ikilemde kaldım diye..konu sahibinin ya bi yakını için açtığı bir konu yada bu işte bi terslik var..
anlarız şimdi

sizin bu mesajınızın üzerine bende konularına baktım daha çok yeni konu açılmış ikilemde kaldım diye..konu sahibinin ya bi yakını için açtığı bir konu yada bu işte bi terslik var..
anlarız şimdi

ceza aldı galiba:44::44:garip bir durum:44::44::44:

bense bir erkegi sevmeyi ona ömrünü adamayi, onunla evlenmeyi
cok bos bulan biriyim.. gereksiz buluyorum..
evlenmedim mutluyum, evlenipte , ev isinden tut, akrabalar kaynana vs. derdiyle ugrasmama gerek yok..
hayatimda kimsede olmadi yokta..

fakat benim söyle bir sorunum var.. bunu kime söylesen, herkes evlenmek zorunda olurmu öyle sey deniliyor
allah hayirli insanlari karsiniza cikarsinlar diyorlar birde..
istemiyorumki ? yok öyle bi düsüncem..
dertsiz basima dert almak istemiyorum..
fakat herkes herkes gibi olmak zorunda evlenmek zorunda..

haklısınız herkes evlencek diye bişey yok istemıysa evlenmesın buna karısanlara ben de çok gıcık oluyorum :19:

saki kadın tek basına yapamazmış illa çobana ıhtıyac varmış gibi bi hava olusturuyolar ki asla tasvip etmıyorm

zaten evlenmek dinimizce kimisine farz kimisine helal kimisine haramdır....

gece gece ağzımdan kötü bi söz çıkmaması için kendimi dizginliyorum
ne anlarlar yalan dolanla konu açmaktan..
bende az önce bir başka konusunda hamileliğini tebrik etmiştim.
benmi safım insanlarmı akıllı anlamadım gitti

evet çok haklısın bu konuda bir teslik var:44:..kesin 2 konuda doğru değil:19:,birileri eğleniyor :19:

evet ikizcim var bir şey ama ne:31:

gece gece ağzımdan kötü bi söz çıkmaması için kendimi dizginliyorum
ne anlarlar yalan dolanla konu açmaktan..
bende az önce bir başka konusunda hamileliğini tebrik etmiştim.
benmi safım insanlarmı akıllı anlamadım gitti

buradaki bayanları keklemek için gebelik tickiri yapmış olamaz herhalde:53:bu kadar ileri gider mi acaba:44:

maksat muhabbet mi olsun
kendini elit!! mi göstermek olsun
ne olsun anlayamadım
daha gecenlerde doktora gittiniz pco varmıs infertilite varmış ee bunları sizi muayene etmeden mi söyledide şimdi bilmem kaç ayllık hamilesiniz

haklısınız herkes evlencek diye bişey yok istemıysa evlenmesın buna karısanlara ben de çok gıcık oluyorum :19:

saki kadın tek basına yapamazmış illa çobana ıhtıyac varmış gibi bi hava olusturuyolar ki asla tasvip etmıyorm

zaten evlenmek dinimizce kimisine farz kimisine helal kimisine haramdır....

evet, ben niye sirf evlenmek icin kendimi baskalarina yamayayim ki ?
evde kalmis bilmem ne..
böyle seyler ne kadar sacma ve ayip..
evlenipte mutsuz olmaktansa evde kalirim daha iyi..
eskiden varmis adam gibi adamlar artik yok..

evet ikizcim var bir şey ama ne:31:

buradaki bayanları keklemek için gebelik tickiri yapmış olamaz herhalde:53:bu kadar ileri gider mi acaba:44:

her ne için yaptıysa çok ayıp gerçektende..
ben hamilelik topiklerinde fink atıyorum gece gündüz
birinden yeni bişey duyarmıyım öğrenirmiyim diye kendimi parçalıyorum
90 tane kür peşindeyim ne duysam yapmaya çalışıyorum
ve kendisinide az önce tebrik edip üstüne üstlük sordumda uyguladığın bir yöntem varmıydı varsa paylaşırmısın diye.
çok salağım çokk

Son düzenleme:
Şu yaşıma kadar evlenmeyi hiç düşünmedim, istemedim. Bir insanla hayatını her şekilde birleştirebilirsin, prosedürleri oldum olması sevmedim.

Geleneklerden hep nefret ettim. Düğün, nişan, söz, gelinlik, balayı, ilk gece, kına, tatlı, çeyiz... Hiç bana göre değildi bunlar. Belki yetiştiğim çevre dolayısıyla çok rahat yetiştim. Baskıcı bi ailem yoktu, zaten Türkiyeye 10 sene önce geldik. Yani daha farklı koşullar gördüm çoğunuzun aksine.

İnsanlar beni yargılayacaklar, hem de acımasızca. Çünkü ben "evlilik dışı" bir bebek dünyaya getireceğim. Ve aslında eşim, evet evlilik bağımın olmadığı adam, ailem ve onun ailesi bu konuya oldukça ılımlılar ve arkadaş çevrem de benim gibi düşünen kimselerden oluşuyor. O yüzden içim rahat ve bebeğimi kollarıma alacağım günü bekliyorum.

İlerde bebeğimiz büyüdüğü zaman eğer sorun yaşamaya başlarsak, basit bir imzadır neden olmasın diyip bu prosedürü yerine getirebilirim de. Ancak iki insanı tek bir yüzüğün birleştireceğine ve aynı şekilde bağlayacağına inanmak ne kadar trajik! Burada çoğu kadın evliliğiyle ilgili onca sorun yaşarken, ben beraber olduğum adamla o kadar huzurlu ve mutluyum ki. Her şey peri masalı gibi neredeyse.. Aynı evi, aynı yatağı, aynı sorunları ya da aynı sevinçleri paylaşmak için evlilik bağına gerek görmüyorum, ve bu yüzden eğer insanlar beni yaftalayacaklarsa, varsınlar yaftalasınlar.. Benim başım dik
.

birlikte yaşadıgnz kişi evli değil dimi?
siz kendiniz için en doğru kararı bilirsiniz tabiki
inşlh ilerde bu şekilde düşündüğünüz için pişman olmazsınız
ayrııca herşey güllük gülüstanlık değildir hayattaaa siz demişsiniz peri masalı gibi hayatım var
allah bozmasn...bir imza ile de büyü bozulmaz arkadaş hakkıında hayırlıısı olsun:49:

ve kendisinide az önce tebrik edip üstüne üstlük sordumda uyguladığın bir yöntem varmıydı varsa paylaşırmısın diye.
çok salağım çokk

Nerden bileceksin ki canım :34:
Rabbim gönlüne göre versin inşallah:54:

çok salağım çokk

Kendine haksızlık etme, senin ne suçun var? İnternet üzerinden birilerini kafaya alıp sonra da bunu başarı sayıp evinde tükürük saça saça gülen, garip, asosyal, abuk subuk tiplerin suçu bu. Aferin, çok iyi kandırdın herkesi aman ne başarı. peh.

Back
X