yok daha önce hamileyim diye konu açmış:26:,göbeğini eritmeye dün karar vermiş..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok daha önce hamileyim diye konu açmış:26:,göbeğini eritmeye dün karar vermiş..![]()
ne yapacagini sasirmis arkadas,hamilemi kalsam bekarmi kalsam gobek mi eritsem
![]()
ortaya karisik yapmis iste daha napsin..
kadincagiz herseyi yapiyo da bi bize yaranamiyor valla yaziiiikk![]()
ortaya karisik yapmis iste daha napsin..
kadincagiz herseyi yapiyo da bi bize yaranamiyor valla yaziiiikk![]()
:44::44::44::44::44::44::44:![]()
dogru diiil mi ama.. kac gundur ne senaryolar yaziyolar birini begenmiyoz ama isimize geldi mi kimin eli kimin cebinde otur lale devri izle.. kimin cocugu kimden kim kiminle nerede nasil :111:
Şu yaşıma kadar evlenmeyi hiç düşünmedim, istemedim. Bir insanla hayatını her şekilde birleştirebilirsin, prosedürleri oldum olması sevmedim.
Geleneklerden hep nefret ettim. Düğün, nişan, söz, gelinlik, balayı, ilk gece, kına, tatlı, çeyiz... Hiç bana göre değildi bunlar. Belki yetiştiğim çevre dolayısıyla çok rahat yetiştim. Baskıcı bi ailem yoktu, zaten Türkiyeye 10 sene önce geldik. Yani daha farklı koşullar gördüm çoğunuzun aksine.
İnsanlar beni yargılayacaklar, hem de acımasızca. Çünkü ben "evlilik dışı" bir bebek dünyaya getireceğim. Ve aslında eşim, evet evlilik bağımın olmadığı adam, ailem ve onun ailesi bu konuya oldukça ılımlılar ve arkadaş çevrem de benim gibi düşünen kimselerden oluşuyor. O yüzden içim rahat ve bebeğimi kollarıma alacağım günü bekliyorum.
İlerde bebeğimiz büyüdüğü zaman eğer sorun yaşamaya başlarsak, basit bir imzadır neden olmasın diyip bu prosedürü yerine getirebilirim de. Ancak iki insanı tek bir yüzüğün birleştireceğine ve aynı şekilde bağlayacağına inanmak ne kadar trajik! Burada çoğu kadın evliliğiyle ilgili onca sorun yaşarken, ben beraber olduğum adamla o kadar huzurlu ve mutluyum ki. Her şey peri masalı gibi neredeyse.. Aynı evi, aynı yatağı, aynı sorunları ya da aynı sevinçleri paylaşmak için evlilik bağına gerek görmüyorum, ve bu yüzden eğer insanlar beni yaftalayacaklarsa, varsınlar yaftalasınlar.. Benim başım dik.
Şu yaşıma kadar evlenmeyi hiç düşünmedim, istemedim. Bir insanla hayatını her şekilde birleştirebilirsin, prosedürleri oldum olması sevmedim.
İlerde bebeğimiz büyüdüğü zaman eğer sorun yaşamaya başlarsak, basit bir imzadır neden olmasın diyip bu prosedürü yerine getirebilirim de. Ancak iki insanı tek bir yüzüğün birleştireceğine ve aynı şekilde bağlayacağına inanmak ne kadar trajik! Burada çoğu kadın evliliğiyle ilgili onca sorun yaşarken, ben beraber olduğum adamla o kadar huzurlu ve mutluyum ki. Her şey peri masalı gibi neredeyse.. Aynı evi, aynı yatağı, aynı sorunları ya da aynı sevinçleri paylaşmak için evlilik bağına gerek görmüyorum, ve bu yüzden eğer insanlar beni yaftalayacaklarsa, varsınlar yaftalasınlar.. Benim başım dik.
e bune yaman çelişkidir
hem imza atmayı sevmiyorsunuz
birliktelik imzaylamı oluyo diyosuynuz
evet i,mza ile oluyo
sonrada çocuğum için ileride sorun olursa atabilirim de diyorsunuz
ozaman atmayın kardeşim
sorun olacağını sizde biliyorsunuz burda kimi neden kandırmaya çalışıyorsunuz
anladığım kadarıyla evlilik dışı çocuğunuz olacak
evlenemessem diye kaygınız var
ama bunu başka şekilde savunmaya geçmişsiniz
o beğenmediiniz imza
çocuğunuzun