Evlilik Dışı İlişkiler Üzerine Söyleyeceklerim Var!

böyle birsey yapmayi dusunuyorda nabizmi yokluyor acaba toplum ne dusunur diye:26:

Kendine haksızlık etme, senin ne suçun var? İnternet üzerinden birilerini kafaya alıp sonra da bunu başarı sayıp evinde tükürük saça saça gülen, garip, asosyal, abuk subuk tiplerin suçu bu. Aferin, çok iyi kandırdın herkesi aman ne başarı. peh.

skopca sağol canım aminnn Allah herkesin yüreğinde ne yaşatıyorsa onu versin:nazar:

wildmor çok haklısın canım inan dicek bişey bulamıyorum kendimi çok saf hissettim bi an

Evlilik dışı ilişkiler bence oyunu bozanın hemen rahatça elini kolunu sallayarak ayrılabileceği bir oyun.Evlilikler belki çok ahım şahım değil ama bence evliliğin bir kutsallığı var.Birde insan o imzayı attımı ayrılırken bin defa düşünüyor.Bence seven insanlar evlenir.Çünkü onun başkasına ait olma olasılığı insanı bitirir.:27:

dün bir topicte göbek ve bel inceltme videolarını izlemiş:44: hemen çalışmalara başlayacağım demiş..:27:acaba hamileler göbeklerini neden eritir yada nasıl eritir merak ettim..:60:

mesajlarım saçmaladı çifter çifter gidiyor kızlar sorry
ikiz ikiz bebişlerimmi olucak nedir:)))))))
ayy koptum valla kusura bakmayın konunun seyri değişti:)

Son düzenleme:
böyle birsey yapmayi dusunuyorda nabizmi yokluyor acaba toplum ne dusunur diye:26:

bende anlamadım ama bir yerlerde yalan söylediği kesin

dün bir topicte göbek ve bel inceltme videolarını izlemiş:44: hemen çalışmalara başlayacağım demiş..:27:acaba hamileler göbeklerini neden eritir yada nasıl eritir merak ettim..:60:

:60::60::60:
belli ne yapamaya çalıştığı dikkat çekmek istiyor herhalde:44:

yahu ben de baktım ilk başta bebek takip çizelgesinin hemen üstünde kilo takip çizelgesi var. acaba hamileyken bir kaç kilo vermek gerekli de ben mi bilmiyorum, Allah Allah filan diyorum kendi kendime :1:

ya daha 23 martta onu mu secsem bunu mu secsem diye konu acmis..

biktim artik fake konulardan insanlardan.. gerizekali saniyorlar okuyanlari..

hangi arada derede ki den hamile kaldin hangisinden? yoksa baska birinden mi?

15 haftalik hamileymissin.. hayirli olsun.. sen buarada boyle bir fake konu acarsan ben de sana orfu adeti belli olan ulkede evlilk istememeni su sekilde yorumlarim : noldu ikisine de yamamadin mi?

kac gundur yalan dolan konular baydi artikya..

Ne ara konu açtı, ne ara banlandı anlamadım, iş olsun diye konu açıyo, absürd ve ilgi çekecek bi konu açıyımda kaç sayfa ilerleyecek neler yazılıcak bi bakıyım dedi herhal:ssz:

neden açtınız böyle bır konu çok merak ettım
tabı en doğal hakkınız ama
çok ıyı yapmışsınız dememızı mı ıstıyorsunuz?
Yoksa sızı örnek alıp bızımde evlılık dışı bebeler dünyaya getırmemızı mı?

Burası türkıye hatırlatmak ıstedım,
:34:

kızlar herkese iyi geceler Allah herkese gönlündeki muradını versin...benim gibi bebiş isteyenlere bebiş,kociş isteyenlere kociş ama nikahlı:)))))))
kocişim beni çağırıyor,elimde tapu gibi nikah defterimle,parmaklarımızda yüzüklerimizle helalinden nikahlı nikahlı bi sarılıp öpeyim kocişimi:)))))))
ayy sinir oldum ya ben şimdi konuyu açana,bi sürü şey yazardım daha ama bende onun yanına giderim banlanırım falan..değmez:))

yeni ogrenmis galiba hamileligini :23:

bende anlamadım ama bir yerlerde yalan söylediği kesin

:60::60::60:
belli ne yapamaya çalıştığı dikkat çekmek istiyor herhalde:44:

bende anlamadim,
sevgilisiyle 5 aydir gorusmuyor 3 aylik hamileymis,
arti iki secenek varmis A ve B karman corman :ssz:

Back
X