Bu soruyu bende soruyorum işte tabiki gezmeden tanımadan evlilik olmaz ben zaten hep şu düşüncede oldum olurda bir ilişkim olursa en azından ciddi düşünsün yani ileride olabilir ihtimali bile verse yeterli ama o daha önce evlenmeyi düşünmüş nişanlanmış ayrılmış daha sonra böyle bir karar almış evlilik istemiyor ama benimle olmak istiyor yani sevgili olmak işte bende tam tersi düşüncede olunca bilmiyorum sanırım en iyisi dediğiniz gibi tamamıyla uzak durmak olacakSiz evlilik istiyorsunuz o istemiyor gayet açık bence.Zorlamanın alemi yok. Sizde mesafenizi koyun, konuşmayın. Size en başından söylemiş evlenmek istemediğini. Ayrıca aileniz evlenmenizi istiyor ama ilk bulduğunuz, tanıştığınız adamla tanımadan, gezmeden nasıl evleneceksiniz? Tabiki biraz birbirinizi tanıdıktan sonra olur bu işler.
Belki evliliğe küstü bilemiyorum sizi gerçekten sevse bence isterdi evlilik ya da kimisi gibi hep sevgili takılalım kafasında ama sizde söylemişsiniz şartlarınızı cık mık ediyorsa uzak durmak en mantıklısı zamanla siz biriyle tanışır sevgili olur anlaşır evlenirsiniz oda böylesine tamam diyen biriyle sevgili olur ömrünün sonuna kadar herkesin kendi hayatı sıkmayın canınızı değmez.Bu soruyu bende soruyorum işte tabiki gezmeden tanımadan evlilik olmaz ben zaten hep şu düşüncede oldum olurda bir ilişkim olursa en azından ciddi düşünsün yani ileride olabilir ihtimali bile verse yeterli ama o daha önce evlenmeyi düşünmüş nişanlanmış ayrılmış daha sonra böyle bir karar almış evlilik istemiyor ama benimle olmak istiyor yani sevgili olmak işte bende tam tersi düşüncede olunca bilmiyorum sanırım en iyisi dediğiniz gibi tamamıyla uzak durmak olacak
Bende bundan korkuyorum işte tmm sevgili olacaksın herseyi yaşayacaksın belki aşık olacaksın zamanla baglanacaksin iyice ama evlilik olmayacak sonra mecbur bir yerde ayrılmak durumunda kalacaksın o zaman bu beni çok üzer çünkü duygusal bir insanımFarklı fikirlere saygı duyarım ama bence ilişkinin evlilik yolu kesin kapalıysa devam etmek doğru değil.
Evlenipte ayrılmak sevgili olupta ayrılmaktan daha üzücü olur dedi mesela bir konuşmada ama bence sevgili olup herseyi yaşayıp paylaşıp ayrılmak da evliyken ayrılmak kadar kötü değil midir sanırım bazı korkuları olabilir böyle yalnız hayatına devam etmek düşüncesi daha çok uyuyor sanirim onaBelki evliliğe küstü bilemiyorum sizi gerçekten sevse bence isterdi evlilik ya da kimisi gibi hep sevgili takılalım kafasında ama sizde söylemişsiniz şartlarınızı cık mık ediyorsa uzak durmak en mantıklısı zamanla siz biriyle tanışır sevgili olur anlaşır evlenirsiniz oda böylesine tamam diyen biriyle sevgili olur ömrünün sonuna kadar herkesin kendi hayatı sıkmayın canınızı değmez.
Aynen öyle ve o zaman belki bağlandığınız için ayrılamayacaksınız da ve evlenmeyeceğinizi bildiğiniz için kendinizi kötü de hissedebilirsiniz. Sonra buraya ayrılmam gerek ama ayrılamıyorum gibi bir konu açma noktasına bile gelebilirsiniz. İlişkinin sonunu göremiyorsanız başlamak doğru mu?Bende bundan korkuyorum işte tmm sevgili olacaksın herseyi yaşayacaksın belki aşık olacaksın zamanla baglanacaksin iyice ama evlilik olmayacak sonra mecbur bir yerde ayrılmak durumunda kalacaksın o zaman bu beni çok üzer çünkü duygusal bir insanım
Aynen olacak olan şeyler bunlar işte ben hep bunları düşünüyorum sonra olan bana olacak değilmi bu konuda fikrinin değişeceğini sanmıyorum az da olsa bir açık kapı bıraksaydi belki zamanla değişirdi ama net söyledi seninle ilgisi yok çok önceden aldığım bir karar dediAynen öyle ve o zaman belki bağlandığınız için ayrılamayacaksınız da ve evlenmeyeceğinizi bildiğiniz için kendinizi kötü de hissedebilirsiniz. Sonra buraya ayrılmam gerek ama ayrılamıyorum gibi bir konu açma noktasına bile gelebilirsiniz. İlişkinin sonunu göremiyorsanız başlamak doğru mu?
Bence nişanı atmak ona baya koymus üzülmüş belki hayalleri yıkıldı oda kendince ders çıkarmış evlilik yok diye. Neden ayrılasınız ki? Zaten sevgili olunur anlaşamazsanız ayrılırsınız baktınız herşeyiniz uyuyor birbirinizi seviyorsunuz devam edilir evlenilir vs bence acaba olur mu deyip bu adamla bir yola çıkmayın siz üzülürsünüz 'ben sana evlenmiceğimi söylemiştim baştan' deyip bırakır ortada. Yani zamanınızı bu adamın korkuları yenmesi için belki evlenir diye uğraşmayın liseli aşıklar değilsiniz ölümüne aşık olmadığınıza göre de silin gitsin.Evlenipte ayrılmak sevgili olupta ayrılmaktan daha üzücü olur dedi mesela bir konuşmada ama bence sevgili olup herseyi yaşayıp paylaşıp ayrılmak da evliyken ayrılmak kadar kötü değil midir sanırım bazı korkuları olabilir böyle yalnız hayatına devam etmek düşüncesi daha çok uyuyor sanirim ona
Çok haklısın teşekkür ederim yorum için aynen yüzüstü kalan ben olurum orası kesin o yüzden yol yakınken vazgeçmek gerekirBence nişanı atmak ona baya koymus üzülmüş belki hayalleri yıkıldı oda kendince ders çıkarmış evlilik yok diye. Neden ayrılasınız ki? Zaten sevgili olunur anlaşamazsanız ayrılırsınız baktınız herşeyiniz uyuyor birbirinizi seviyorsunuz devam edilir evlenilir vs bence acaba olur mu deyip bu adamla bir yola çıkmayın siz üzülürsünüz 'ben sana evlenmiceğimi söylemiştim baştan' deyip bırakır ortada. Yani zamanınızı bu adamın korkuları yenmesi için belki evlenir diye uğraşmayın liseli aşıklar değilsiniz ölümüne aşık olmadığınıza göre de silin gitsin.
Kesinlikle kendini üzme boş yere bir evladın var onun için yüzün hep gülsün inşallah.Çok haklısın teşekkür ederim yorum için aynen yüzüstü kalan ben olurum orası kesin o yüzden yol yakınken vazgeçmek gerekir
Çok teşekkür ederim inşallahKesinlikle kendini üzme boş yere bir evladın var onun için yüzün hep gülsün inşallah.
Yani bazı insanlara çaresiz illla evlenmem lazım demek gibi gelebilir yani karşına çıkan biri evlilik düşünse de seninle düşünmez... Çünkü birşeye ne kadar önem verir ve üzerine düşersen senden o kadar kaçar gibi.... Ki ikinci evlilik çok iyi tanıman gerek bu tanımanın sonunda sen yada o vazgeçerse sen yine konuşmuş görüşmüş konumunda olacaksın yada konuştum artık deyip olmayacak bir evlilik mi yapacaksın..... Neyse dediğim gibi umarım bulursun ve mutlu olursunİlişkinin başında evlilik konusunu açan kadar reddeden de aynı kefede bence. Evlilik zamanla düşünülen bişey bu kişiyle konuşayım belki evleniriz denmiyor ki zamanla duygular ve fikirler örtüşünce karar veriliyor. Ha hoşuna gitmediyse konuşmazsın olur biter.
lutfen suna bakın. bu erkek evlı olabilir mi? bir erkek daha bastan bunu dıyorsa bu erkrk evli olabilir birine bos yere umut vermeyim diye. Adamı ne kadar tanıyorsunuz, evli mı bekar mı sorguladınız mı aksam saatlerınde haber vermeden telefon edin ve sonucu yazın lutfenArkadaşlar merhaba 32 yaşında bir kadınım eşinden ayrılmış 4 yaşında bir oğlum var sizlere sormak paylaşmak istediğim şey şu ben instagramda bir sayfası olan birisiyle tanıştım arkadaş olarak ilk önce o yazmıştı bana daha sonra arkadaşlığımız az da olsa ilerledi görüşmedik ama kendisi başka şehirde makine mühendisi iyi birisi kültürlü ve bir kadına nasıl davranilir nasıl değer verilir bunu iyi bilen birisi fakat gel gelelim daha en başında ben evlilik düşünmüyorum çok önce aldığım bir karar dedi bana bende ben sevdiğim gerçekten anlaştığım biri olursa benim ilişkim evlilik yoluna gider gitmeli çünkü ailem olsun gerek çevre olsun erkeklerle biseylere yaşayıp yaşayıp ayrılan boşanmış bir kadına müsamaha göstermez düşüncesindeyim bunu da söyledim kendisine daha fazla ilerleme den sen evlilik düşünmüyorsun ama bu bana uymaz arkadaş kalalım dedim sonra birkaç gün konuşmadık sonra ben onun sayfasını takip ediyorum tabi bende bisey paylaşmıştım kendi profilimde yorum yapmış oradan tekrar bir konuşma oldu ama kendisinin evlilik fikri sabit ama sevdiğim kadını ilişkimi sahiplenirim ciddiye alırım ve ne yaşamak gerekiyorsa yaşanır düşüncesinde sizce ben ne yapmalıyım nasıl bir karar almalıyım çünkü neticede evlenip boşanmış bir kadınım anneyim ailem de hep bu şekilde söylüyor sen kimseyle gezip tozamazsin ilerde biriyle tanışırsın evlenirsin dusuncesindeler ben şimdi böyle bir dusumda nasıl devam edebilirim evlilik düşüncesi de yok farklı fikirlere ihtiyacım var fikir verirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?