- 12 Eylül 2015
- 16
- 2
- 86
- Konu Sahibi murvercicegi
-
Seni 3,5 haftalık tatilde sadece 5 dakika görmeye gelen adamla niye devam ediyorsun?
Daha büyük sıkıntılarla karşılaşmak için mi?
Eee tamam bu Önemsiz mi yani?Biz her 2 günde bir görüstük, ama evimize gelip ailemi ziyaret etmedi...
Eee tamam bu Önemsiz mi yani?
bencede evlenme fikrini bir daha düsün canim... Bende yurtdisinda yasiyorum ve bizim burda gördüklerimiz ögrendiklerimiz türkiyeye göre inan daha az kaliyor... Zannediyoruzki biz hollanda,almaya vs vs ülkelerde kendimizi daha cok egitiyor ve daha cok sey ögreniyoruz ama bir bakiyorumki türkiyedeki insanlar para yok para yok derken bile hergün kuafördeler,saclar baslar vs vs... Bence bu aile seni cok ezecektir canim benim... herseyin hayirlisini diliyorum yinede senin icin
torba içinde meyve aldıkları satırını görünce bıraktım zaten okumayı.. para gözlükle alakası yok,yol var yordam var görgü var..bu ailede bunların hiçbiri yok,önemsemediklerini açıkca sevgili oğluşlarıyla birlikte belirtmişler ,biraz duygularınızı dinleyin ,hemen ayrılmak istemeyebilirsiniz,yaşanmışlıklar zorlar insanı,fakat daha şimdiden endişelerinizi gideremeyen ,dahası bunu gereksiz gören bi damat adayı var karşınızda ,ailenizi geride bırakarak mutsuzluğa sürüklenmeye değer mi sizce bu adam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?