Neden izin aliyorum bir erkekten....adim adim hemde...bugun carsiya cikmama izin verirmisin sevgili esim? Yada ...hayatim bugun carisya cikiyorum...hangisi daha medeni? Tabiki 2.si....vucudumla ilgili bir sikayetimden su gune randevu aldim habrrin olsun ' un cevabi , vay bana sormadan nasil randevu alirsin , kafana gore is yapiyorsun , beni dinlemiyorsuna kadar giden veryansi lar...şu meslegi yapmak istiyorum ..cevap su gunler yogun oluyor asla istemiyorum ben seni iyi bi ise sokacam...bu giysiyi aldim canim...cevap surasi dar degilmi neden bende gormedim alirken..kavgali oldugumdan bu aksam onlara gitmek istemiyorum sen tek git beni evde birak ..karsiligi..birsuru hir gur ve bunu aileme yansitmak...ortak kullandigimiz sosyal medya hesaplarini ayirsak askim senin asker arkadaslarin benim kendi arkadaslarimla yaptigim paylasimlari gormesin rahatsiz oluyorum...cevap...rahatsiz oluyosan paylasim yapma asla ayiramassin hesaplari instagramda acamassin o neymis oyle...eger dinlemeyip acarsan kocasindan gizli internettw geziyor iftirasi.....aile oturmasindan donerken saat 23 dür , biraz cocugu parkta oynatalimmi temiz hava alayim.hem.bende dedikten sonraki veryansinlar...her yapmak istedigim sey icin bikac seneedir hayaatimda olan birisinden izin almak artik cok agiriima gidiiyor...yasamaktan zevk almiyorum artik..gulmek bile zor gelmeye basladi yuzum agriyor sanki azcik gulsem...pesimde kara bela gibi hissediyorum esimi....ozgur degilim.....nefes almak istiyorum....10 senedir birlikteyiz 10 senedir hep bir kisitlama..evlilik oncesi benim canillihimle bu kisitlamalar isime geliyordu zaten yas da kucuk olunca insana agir gelmiyor hicbisey alismasi kolay oluyor....ama simdi yasim ilerledi en ufacik karsi cikmasina tahammulum yok...gunlerce yuzune bakmiyorum buz gibi oluuorum ...e dinleme yap derseniz cogu sey yapilmiuor aileler duyuyor cok zitlasinca ve kocasini dinlemeyen alip basini giden geline cikiyor adim...kendi babamda ozguruk konusunda kadini kisitlayan biri oyuzden anlayis beklemiyorum...izin almak terimi bana cok agir geliyor arkadaslar...haber vermek terimi daha ilimli.....bunu defalarca anlattim gozyaslariyla haykirarak hemde.....sayisini unuttum.isyanlarimin...once bi irkiliuor ben seni bubaltniyorum ne istersen yap diyor...bikac gun sonra arkadas kahvaltiya cagriyor dedigimde orasi uzak nasil gidicen kadin basina bilmem ne...iste bu karsi koyma tepkisini gorunce ben sinirden yataklara dusuyorum...sanane deyip cekip gidilmiyor litfen kolaymis gibi yonlendirmeyin bazi evliler iyi bilir o duyguyu..evlilik buymus iste....gozumde buyuttugum evlilik sevdiginin kollarinda misil misil uyumak , pembe panjurlu ev sacmaligini yasamak degilmis....evlendigin kisiye , ailesine ve sulalesine esir alinmakmis....bas kaldirirsan da omur boyu ozgurluk mucadelesi vermekmis.....kotu evlilik yapanlarin gelinligi giydigi gun bilmeden kefeni giymesiymis...
Son düzenleme: