Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bana da bakar mısın?
bekarım sevgilim de yok.. nolcam ben yahuu.. kalcam mı evde? : D
teşekkür ederimkalmazsın cnm rabbim en doru zamanda en doru kişiyi çıkaracaktır karşına
işte buda falın
Durmak yok yola devam.
Ara sıra tatsızlıklar yaşansa da bu birlikteliğin tuzu biberidir.Birbirinize çok bağlısınız fakat soğuk davranmayı bir kenara bırakın ufak tefek kırgınlıkları bir kenera bırakmanın zamanı geldide geçiyor bile...
Julimm yeni topiğin hayırlı olsun. Bende isterem :)
merhabalar
bana da bakar mısınız acaba
nişanlıyım
tabikiiiii beetleem
Evlilikte çok şanslısınız
Beraber olduğunuz yada birlikte olacağınız kişi ile uyumluluğunuz göz dolduruyor.Her konuda anlaşabileceğiniz bir eşe sahip olma mutluluğu size şans getirecek.
Hadi inşallah böyle olur kuzumm. Çok sağolasın. Sen naptın var mı bir gelişme?
tabiki cnmm
Hayatınız hep onunla geçecek...
O hayatınıza girdiği için çok ama çok memnunsunuz.Karşı tarafta sizin için aynı şeyi düşünüyor.Hayatınız hep mutluluk ve birliktelikle geçecek.Bu sizin için güzel bir şans...
amiiin diyorum ağzına sağlık çok güzel şeyler söylemişsin çok teşekkür ederim![]()
şans sizin yanınızdaaaaaa bunu iyi değerlendir cnm siz çok mükemmel bir çift olacaksınız![]()
evliliğe gün sayarken bunları duymak çok iyi geldi hemen nişanlımı arayıp haber verdim hatta
tekrar teşekkürler dilerim sen de hep mutlu olursun![]()
bekarımben de rica etsem :)
tabiki cnmmm
Hayatınız hep onunla geçecek...
O hayatınıza girdiği için çok ama çok memnunsunuz.Karşı tarafta sizin için aynı şeyi düşünüyor.Hayatınız hep mutluluk ve birliktelikle geçecek.Bu sizin için güzel bir şans...
Bana da bakar mısın rica etsem? Evliyim![]()