• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik fikrimi sen yok ettin dedi...

cimenyesili1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
311
115
18
44
arkadaşlar daha önce de yazmıştım biraz sıkıntılı giden bir ilişkim var.
ben sürekli adama beni bırakma diyip durdum bazen durup durduk yere huzursuzluk çıkarttım adam senin bir psikoloğa görünmen gerek çok takıntılısın dedi seninle evlilik fikrim yok sen yok ettin en başta direkt evlenme amaçlı yaklaşmıştım sana dedi.ah çok kötü oldu bu sözleri duymam hançer gibi.ilerisi için söz veremem sana dedi herhangi bir durum olursa ayrılık falan sen bana söz vermiştin dersin başımın etini yersin dedi.
kızlar kendi elimle mahvettim.ama hala konuşuyoruz seni seviyorum ama sevgi her şeyi halletmiyor gördüğün gibi diyor.adam çok olgun biri ne istediğini biliyor ben onu çok seviyorum
kaybetme korkum yüzümden kaybettim o da dedi ellerinle mahvettin bu duruma sen düşürdün çok kızgınım sana dedi.
ne olur onun için mücadele etmek istiyorum çünkü o bunu hakeden biri gerçekten ne istediğimden eminim ben onu istiyorum.bu durumu çözemez miyiz ne olur yardımcı olun mantıklı akıllı sakin davranmalıyım o da diyor benim çok dikkat gerektiren tehlikeli bir mesleğim var sen bana huzur vermiyorsun benim kafamın rahat olması gerek diyor ve doğru lütfen yardım onu seviyorum yardımcı olur mu bilmem ama boğa burcu güzel yemeğe güzelliklere düşkün :KK61:
DÜZELTME
arkadaşlar bir ara da acele etme deniyoruz işte demişti.ve beni bırakma dediğim zamanlarda tamam demişti :( şimdi ben böyle diyorsam aslında ondan yeterli güveni görmediğimden sokakta elimi tutmuyor.

Son düzenleme:
ben sürekli adama beni bırakma diyip durdum bazen durup durduk yere huzursuzluk çıkarttım adam senin bir psikoloğa görünmen gerek çok takıntılısın dedi seninle evlilik fikrim yok sen yok ettin en başta direkt evlenme amaçlı yaklaşmıştım sana dedi.ah çok kötü oldu bu sözleri duymam hançer gibi.ilerisi için söz veremem sana dedi herhangi bir durum olursa ayrılık falan sen bana söz vermiştin dersin başımın etini yersin dedi.
kızlar kendi elimle mahvettim.ama hala konuşuyoruz seni seviyorum ama sevgi her şeyi halletmiyor gördüğün gibi diyor.adam çok olgun biri ne istediğini biliyor ben onu çok seviyorum
kaybetme korkum yüzümden kaybettim o da dedi ellerinle mahvettin bu duruma sen düşürdün çok kızgınım sana dedi.
ne olur onun için mücadele etmek istiyorum çünkü o bunu hakeden biri gerçekten ne istediğimden eminim ben onu istiyorum.bu durumu çözemez miyiz ne olur yardımcı olun mantıklı akıllı sakin davranmalıyım o da diyor benim çok dikkat gerektiren tehlikeli bir mesleğim var sen bana huzur vermiyorsun benim kafamın rahat olması gerek diyor ve doğru lütfen yardım onu seviyorum yardımcı olur mu bilmem ama boğa burcu güzel yemeğe güzelliklere düşkün :KK61:

valla bana anlattığın kadar olgun gelmedi, seni de sevmiyor bence, yani bu bahsettiğin şeyler evlenmeyi engellicek büyük sorunlar değil, sorun bile değil, yani herşeyi hak eden sevgilin seni hak ediyor mu onu düşün bi, bence kendini kandırıyorsun
adam seninle eğleniyor, zaten akıllı mantıklı düşünürsen kimse birbirine gerçekten seni bırakmayacağım diye söz veremez, veriyorsada bu romantik duygusal bi konuşmadan öteye gitmez, taraflarda zaten bunu bilir, irdelemez, adam bunu bile sakınıyor senden

Niye sürekli beni bırakma diyorsunuz?
Kaybetme korkusunu bu kadar belli ederseniz, adamın bir tarafları havalanır tabii.
Tam tersi davranın bundan sonra.
çok teşekkür ederim cevabınnız için aynen tam tersi davranmalıyım salak gibi kednimi küçük düşürdüm onu büyüttüm gözümde.ona sormayacağım ama tam tersi olgun ağır mesafeli davransam beni bırakmaz değil mi onun gözünde değerli ulaşılmaz olmak istiyorum :(

Yine saçmalıyorsunuz kusura bakmayın .O adam sizin zannettiğiniz gibi mükemmel biri değil. Kullanıyor sizi. Sorunlu olduğunuzu düşünüyorsa sizinle görüşmeyi kesmeli. Ama adam söz vermeden sizinle vakit geçirecek, Sonra başka birini bulup evlenip sizi bırakacak emin olun. Burcu falan önemli değil, ona kendinizi beğendirmeye çalışmayın.Sadece kendinizi suçlamayın. Erkeklerin huyudur sorumluluktan kaçmak için kadını suçlarlar. Eğer azıcık kendinize saygınız varsa güçlü olup bu adamla iletişimi kesin. Yoksa hayatınızı heder edersiniz.

Yine saçmalıyorsunuz kusura bakmayın .O adam sizin zannettiğiniz gibi mükemmel biri değil. Kullanıyor sizi. Sorunlu olduğunuzu düşünüyorsa sizinle görüşmeyi kesmeli. Ama adam söz vermeden sizinle vakit geçirecek, Sonra başka birini bulup evlenip sizi bırakacak emin olun. Burcu falan önemli değil, ona kendinizi beğendirmeye çalışmayın.Sadece kendinizi suçlamayın. Erkeklerin huyudur sorumluluktan kaçmak için kadını suçlarlar. Eğer azıcık kendinize saygınız varsa güçlü olup bu adamla iletişimi kesin. Yoksa hayatınızı heder edersiniz.
ama ben ellerimle mahvettim düzeltemez miyim :(

Bence bundan sonra daraltmazsanız daha olgun ve rahat davranırsanız hersey çözülür. Sadece zaman gerekiyor. Size, yeniden tatsizlik çıkarmayacağınıza güvenirse yoluna girer.
Hem hala sizi seviyormuş.
Her şeyin ilacı zaman.

ama ben ellerimle mahvettim düzeltemez miyim :KK43:
Siz mahvetmediniz adam sizi kullanıyor diyoruz anlamıyorsunuz. Adam zaten sizinle evlenmeyecekti sizin davranışlarınızda bahanesi oldu. İnanmayın ben sana evlilikle yaklaşmıştım sözüne. Şu insan müsvettesini takıntı yapmayı bırakın artık.

çok teşekkür ederim cevabınnız için aynen tam tersi davranmalıyım salak gibi kednimi küçük düşürdüm onu büyüttüm gözümde.ona sormayacağım ama tam tersi olgun ağır mesafeli davransam beni bırakmaz değil mi onun gözünde değerli ulaşılmaz olmak istiyorum :KK43:
Evet öyle davranın.
Ama amacınız adamın teki sizi terketmesin olmamalı.
Onun için değil, kendi özsaygınız için öyle davranın.
Bulunmaz hint kumaşı mı ki devamlı, beni bırakma beni bırakma.
Cool olun, ayaklarınız yere sağlam bassın, kendi karakteriniz olsun başkası sizin gözünüze girmeye çalışsın.

Bence bundan sonra daraltmazsanız daha olgun ve rahat davranırsanız hersey çözülür. Sadece zaman gerekiyor. Size, yeniden tatsizlik çıkarmayacağınıza güvenirse yoluna girer.
Hem hala sizi seviyormuş.
Her şeyin ilacı zaman.
tek olumlu yorumu siz yaptınız gerçekten düzelir mi seninle evlilik fikrim yokdedi bir dedi ki acele etme zamana bırakalım deniyoruz dedi....

Seni yargilamak icin soylemiyorum bunu, huylu huyundan vazgecmez ne yazik ki.. Simdi farkli davranabilirsin gibi gelir ama elinde olmadan yine cikar ayni davranışların ortaya.. Adam bunu görmüş sanirim.. Belki olmamasi senin icin de hayirlidir..

tek olumlu yorumu siz yaptınız gerçekten düzelir mi seninle evlilik fikrim yokdedi bir dedi ki acele etme zamana bırakalım deniyoruz dedi....
Her şey yoluna girerse neden düzelmesin ki?
Eski konunuzu da okumadım. ben sadece burada yazdığınıza göre konuşuyorum.
Hala kaygılarınız var. Rahat olun. biraz zamana bırakın. Onu kaybedersem dünyam başıma yıkılır düşüncesinden uzaklaşın önce.

Seni yargilamak icin soylemiyorum bunu, huylu huyundan vazgecmez ne yazik ki.. Simdi farkli davranabilirsin gibi gelir ama elinde olmadan yine cikar ayni davranışların ortaya.. Adam bunu görmüş sanirim.. Belki olmamasi senin icin de hayirlidir..
peki sizce bahane mi ediyor benim huyumu yoksa gerçekten istemiyor mu

Her şey yoluna girerse neden düzelmesin ki?
Eski konunuzu da okumadım. ben sadece burada yazdığınıza göre konuşuyorum.
Hala kaygılarınız var. Rahat olun. biraz zamana bırakın. Onu kaybedersem dünyam başıma yıkılır düşüncesinden uzaklaşın önce.
zaten eski konum da aşağı yukarı aynı :( onun beni bırakmasını istemiyorum.

Full hd gözüküyor burdan evlenmiyecek , daralttın bunalttin demesi de işin dramasi kendinizi de indirgeyip elin adamini bu kadar yüceltmeyin lütfen , sizi yüreklice sevse soru işaretleriyle birakmayip alir karsisina konusurdu.
Evlilik de kısmet üzmeyin kendinizi lütfen kuslar ucuyor...

Bu arkadaşa ne desek anlamayacak. İstiyor ki sen sakin, sabırlı olursan adam seni alır dememizi. Ama gerçekler acıdır anla şunu ne yaparsan yap bu adam seni almaz anca vakit geçirir, kullanır. Sadece pembe yorum bekliyorsan onu ayrıca belirt bundan sonra, kimseyi yorma. Bir kadının bir herif için bu hallere düşmesini kabul edemiyorum.

Bu arkadaşa ne desek anlamayacak. İstiyor ki sen sakin, sabırlı olursan adam seni alır dememizi. Ama gerçekler acıdır anla şunu ne yaparsan yap bu adam seni almaz anca vakit geçirir, kullanır. Sadece pembe yorum bekliyorsan onu ayrıca belirt bundan sonra, kimseyi yorma. Bir kadının bir herif için bu hallere düşmesini kabul edemiyorum.
yok cnaım çok sağol yorumun için.haklısın.pembe yoruma geek yok gerçek kısa vadede üzecek uzun vadede mutlu edecek beni.öyle umuyorum.inşallah sanırım dediğiniz gibi ayrılmak en doğrusu olacak. içim kan ağlayarak bu da gececek mi peki siz söyleyin bu da geçecek mi :KK61:

yok cnaım çok sağol yorumun için.haklısın.pembe yoruma geek yok gerçek kısa vadede üzecek uzun vadede mutlu edecek beni.öyle umuyorum.inşallah sanırım dediğiniz gibi ayrılmak en doğrusu olacak. içim kan ağlayarak bu da gececek mi peki siz söyleyin bu da geçecek mi :KK61:
Hayatta geçmeyen şey mi var Allah aşkına. Bırakın şu takıntılı, depresif ruh halini. Hayat erkeklerden ibaret değil. İnsan kendi başına da mutlu olmayı bilmeli.

Back
X