Aslında tam olarak fobimi onu da bilmiyorum, ama evliliği özellikle bir bayan için kullanılma kayıp engellenme olarak görüyorum, yani özellikle bir bayan için evlilik =erkeğe hizmet kendini feda etmek olarak algılıyorum bunu kendime itiraf etmedim hiç ama 34 yaşındayım , evlilik hevesim yok ama bu bakış açısı yüzünden hiç evlenemeyeceğim için çocuk sahibi de olamayacağım diye üzülüyorum.. Aslında doğru insana rastlamadığım içinmi böyleyim kafam karışık..
(Konuyu: Psikoloji kısmına da açtım ama o kapandı)
Evliliği erkeğe hizmet olarak görmek çok garip. erkeğe değil ailenize hizmet yapıyorsunuz. evlenmeden önce nasıl ki annenize ev işlerinde yardım ediyordunuz. değişen bişey yok yani o da aileniz. erkek yönünden bakarsak, erkek evlenmeden önce kazandığı parayı istediği gibi harcar ama evlendikten sonra hele eşide çalışmıyorsa kazandığı parayı ailesi için harcamaya başlar. bu durumda erkek de evliliğe karısına para yedirmek olarak mı bakmalı. Doğru zamanda doğru kişi ile yapılan evlilikte inanın ki temizlik, ütü, yemek ve diğerlerini severek ve içinizden gelerek yapıyorsunuz.
Aslında tam olarak fobimi onu da bilmiyorum, ama evliliği özellikle bir bayan için kullanılma kayıp engellenme olarak görüyorum, yani özellikle bir bayan için evlilik =erkeğe hizmet kendini feda etmek olarak algılıyorum bunu kendime itiraf etmedim hiç ama 34 yaşındayım , evlilik hevesim yok ama bu bakış açısı yüzünden hiç evlenemeyeceğim için çocuk sahibi de olamayacağım diye üzülüyorum.. Aslında doğru insana rastlamadığım içinmi böyleyim kafam karışık..
(Konuyu: Psikoloji kısmına da açtım ama o kapandı)
Yaş 34, Bu Sebepten Evlenmediğinizi Belirtmişsiniz..
Fakat İlginç Yanı, Üzgünsünüz..
Doğru İnsana Rastlamadığınız İçin, Belki de Gerçekten Sevemediğiniz İçin; Böyle Bir Düşünce 4 Duvarınızı Sarmış Durumda..
İnsanlara Olan Güvensizliğinizden de Kaynaklanıyor Olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?