- 15 Ocak 2017
- 181
- 291
- 103
- Konu Sahibi pofudukterlik
Evet bu çok doğru.Anne baba mahçubiyet hissediyor dışarıya karşı. Dedikodular sizi ilgilendirmese de onlar bizim nesil kadar güçlü değiller bir çok konuda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu çok doğru.Anne baba mahçubiyet hissediyor dışarıya karşı. Dedikodular sizi ilgilendirmese de onlar bizim nesil kadar güçlü değiller bir çok konuda.
Umarim esinde senin icin boyle düşünmüyorBende evliyim. Eşimde bende evlenmeden önce çocuk istiyorduk. Şuan büyük sorumluluk oldugu için istemiyoruz. Maddi manevi büyük sorumluluk. Ben eşimle mutluyum.Eşimde hep der ben çocuk için evlenmedim seninle.. Bence seni gercekten anlayan, seven, düzgün biri olursa tabıkı sende seveceksın evlılık güzel sey. Ama eşe baglı tabıkı. Ha şu kötülügü var. Keske aılesı akrabaları olmasa, çöpsüz üzüm olsa![]()
Valaha benımkıler pıyasada yokkı. Onunkılerden pek fırsat kalmıyorUmarim esinde senin icin boyle düşünmüyor![]()
![]()
![]()
İlk sayfaları okuyun zaten 30 lu yaşlardaki birine yazılmış hepsi. Sonrası hayal kırıklığı üfff ergenmiş yakınmalarıYaşımı hafife alanlar yaşım 30 olsa ne gibi bir cevap vereceklerdi merak ediyorum doğrusu.
Bazı baş ağrıları sadece dinlenerek geçebilir.Bazı baş ağrılarına ise ilaç gerekir.Bir kıssadan hisse ; Bir gün bir kadın kızına sorar neden ağlıyorsun diye oda der ki anne bir gün çocuğum olursa onunla beraber kuyuya gidersem sonra çocuğum kuyuya düşerse ben ne yaparım diyor ?Yaşımı hafife alanlar yaşım 30 olsa ne gibi bir cevap vereceklerdi merak ediyorum doğrusu.
20 yaşında gündeminiz bu olmamaliydi![]()
üfff ergenmiş yakınmaları![]()
Evet öyle annem falcı değil siz söylemeden ben söyleyeyim sadece görünen köy kılavuz istemiyor.Anneniz gelecekteki pozisyonunuzdan mı bahsediyor :)
Bak canım kardeşim. Burası bir derdim VAR. Ama senin bir derdin yok. Bu yaşta böyle dert olmaz. Herkes sana bunu demeye çalışıyor. Dolayısıyla senin bir derdin yok. Senin derdin yok beni çıldırtmak mı istiyorsunAfedersiniz kaç yaşında olmalıydı söyleyin ona göre düşünme yasağını kaldırayım? Siz düşünmek deyince 30unda evde kaldım derdine düşmüş bir şekilde kara kara düşünmek sandınız herhalde. Hayatın işleyişi hakkında, dünya ilişkileri hakkında yorum yaparak sosyal ilişkileri anlamak peşindeyim çünkü bana göre yanlış bir şeyler var. ki burada 30unda evde kaldım diye ağlayan insanları ciddiye alıyorsunuz ama benim dünya görüşümün bir kıymeti yok yaşım yüzünden. Fikrin kesin değişir daha gençsin ama bence şöyle deyin geçin.