evlilik gerçekten zor bi işmiş :( :( :(

benımkı poğaça kek falanda istemez.illa kahvaltı olacak yumurtası peynırı tostu kahvaltılıklar cay yada süt.ben bunları gene yapıcaktım bu sbah ama 6da degılde bucukta kalkabıldım.oda vay efendım neden o saatte kalkmısım dıye zarladı durdu. azarlıcagı yere musade etse zaten kahvaltı yapıp öle cıkıcaktı.ama evlenmeden 6da yıyıp tekrar uyuyup 7de işe gitmeye alıştıgı ıcın bendende öle istiyo ama kırk yılda bırde bucukta kalkmısım gunumu zehır ettı anlıyacagın

Belkide içleniyodur adam çalıştığı yerdeki adamlar kahwaltı yapıyosa ewde benim karım neden hazırlamıyo die içleniyodur belki yeni sayılırsınız daha senin ellerinden yemek istiyodur

Beş dk kadar. Önce kalkıyorum benim esimde kahvaltıya aşırı düşkün evde yapılacak yoksa iş yerinde. Evde kedimi besliyorsun muhabbeti oluyor heheh tabiki işin. Espirisi o .valla ben annemi şimdi anlıyorum zor tabi sorumluluk gerekiyor evlilik için .birde öğle yemgine geliyor düşün. :))):)

evliliğin en zor yanı gece 3 te yatıp sabah 6 da kalkmak olsa keşke..adam boğazına düşkünmüş ya tipinden bellidir bu ya da evlenmeden önceki yiyecek içecek tutumlarından bellidir..yani bu halini (yemeğe düşkünlüğünü)evlendikten sonra görmenize imkan yok..ee biz de burda sizi uyandıramayacağımıza göre bir sabah kahvaltısı için kendinizi dertlere garkettirmeyin.

el bebek gül bebek büyütmüşler istedıgı dedıgı zamanda olucak yoksa benden kötusu olmuyo bu sabahkı gıb.bak 1 senelık evlıyım daha bırkere cay demledıgını görmedım.

senın işin daha zormuş.allah hepimizin yardımcısı olsun valla.

saat kurabılırsın cnm

el bebek gül bebek büyütmüşler istedıgı dedıgı zamanda olucak yoksa benden kötusu olmuyo bu sabahkı gıb.bak 1 senelık evlıyım daha bırkere cay demledıgını görmedım.

O zaman sende mecburen uyanip hazirlayip yiyip oyle geri uyucaksin, madem calismiyorsun fedakarlik yapicaksin yoksa esinle aran bozulup durur

Belkide içleniyodur adam çalıştığı yerdeki adamlar kahwaltı yapıyosa ewde benim karım neden hazırlamıyo die içleniyodur belki yeni sayılırsınız daha senin ellerinden yemek istiyodur
ya yemek istiyosa eger azarlamıcak bi 15 dk gec kalktım dıye

sana katılıyorum eşi kalksın hazırlasın kahvaltıyı da ,bir hadisi şerifi de inkar etme lütfen..kadının hazırladığı her şey erkeğe ikramıdır(hz.Muhammed SAV.) fakat kadın da ikramlarını eksiksiz yerine getirsin..hele ki hanımefendi evde ise kalksın hazırlasın sonra geri yatsın buna imkanı var..

O zaman sende mecburen uyanip hazirlayip yiyip oyle geri uyucaksin, madem calismiyorsun fedakarlik yapicaksin yoksa esinle aran bozulup durur
ya tamamda 6 ile bucugun arası ney.zaten 7de gıdıyo.rahat rahat yer ve gıder ama o yemek yerıne bucukta kalktım dıye azarı bastı.ben bunu anlamıyorum.

ya tamamda 6 ile bucugun arası ney.zaten 7de gıdıyo.rahat rahat yer ve gıder ama o yemek yerıne bucukta kalktım dıye azarı bastı.ben bunu anlamıyorum.
o kısmı zaten dayaklık..alacan eline terliği girişecen kocaya ne lan bu şımarıklık diye..zamanla alıştır bundan sonra hep 6 yı biraz geçince kalk,1 söylenir 2 söylenir sonra alışır..

Allah kolaylık versin arkadaşım , çok zormuş işin..
Benim anlamadığım madem 5 dakikada yiyip bitirebiliyor. Işe gitmek için de 7 de evden çıkıyormuş, o zaman 6.55 te uyansın yesin çıksın, neden 6 da uyanıp yiyip 7ye kadar tekrar uyuyor anlayabilmiş değilim ..
Hele hele 15 dakika geç uyandığın için seni azarlaması hiç yakışmamış, insanlık hali neticede, bak ben üç gündür rahatsızım kahvaltı şöyle dursun bir çorba dahi pişiremedim, hemen esip gürlemek mi lazım ?
Kırıldığını kibar bir dille anlat bence, geceleri de yiyip içeceği şeyleri tepsiye hazırla bırak kaçta uyursa uyusun, sen onun uyuma saatini bekleme..

ilk başta çalışmıyor ve keyif için yatıyorsunuz sandım... ama 3 de yatıp 6 da nasıl kalkıyor... ya bir formülü varsa sor kocana bizde uygulayalım. gece 12ye gelirken yattım sabah 6 da kalkmam gerekirken 6:30 a geliyordu. ben dayanamıyorum....

hala uykum var.

burada konuları okuyunca eşimi kafamın üstünde taşımam gerekiyor...

uykunun derinliğinden degil.2 de 3de yatıp 6da kalkmak mümkün olmuyo herzaman.o alışık bendende bunu bekliyo.çıldırmam yakındır.

çalışan bir kadın olsan herşeyi birlikte yapın kahvaltıyı da birlikte hazırlayın eşin kendini sultan süleyman sanıyo galiba gibi bi cümle kurardım ama çalışmıyorsan sabah kalkıp kahvaltısını hazırlayabilirsin,sonra tekrar uyursun.ama şu çok saçma hem 3 de yat sonra 6 da kalk buna hangi bünye dayanabilir ki? eşin nasıl bu kadar uykusuz kalabiliyo orasını da anlamadım.bence tercih yapsın ya o saatlere kadar seni ayakta istemeyecek ya da kahvaltı yapmadan evden çıkacak.

zaten bu geç kalma olayıda hastalıgımdan dolayı oldu.agrı kesıcılerle aykta zor duruyorum.ama genede naparsam yaranamıyorum.

walla benm eşimde ewlenmeden öçnce bana "her sabah kahvaltı isterim benm annem her sabah erken kalkar we kahvaltımı yapar öle giderim işe" diyordu biliyordum her sabah öle yapıyordu..

bende baştan söledim "hergn kahvaltı hazırlayamam çalışıyorum bi 5 dk uyumak bile bnm şiçin çok değerli senn annen ew hanımı hazrlar ve seni gönderdkten snra tekrar yur ben öle değilim ama.. işyernde kahaltını yap ben hep işyernde yapıyorum" ddm....

haftasonları dışında kahvaltı hazrlamam od a tatil olduğu için... Ama senn eşin madem bukadar kahvaltya önem weriyor senin hazrlaman lazım canm.. öle ya da böle erken kalkcaksın.. zordur tabi ama napcn artık kahvaltyı hazrla gönder snra yat uyu braz... Alarm kur 1 tane alarmla uyanamıyorsan 2 tane alarm kur... o da olmuyorsa saati biraz geri al mesela atıyorm 6 da uyancaksın yarım saat sürüyrsa uyanman 5.30 a al saati ve 6 ya kur.. 6.30 a geldiğinde saat zaten 6 olmuş olacak dolayısyla erken kalkmış olcaksın =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…