evlilik gerçekten zor bi işmiş :( :( :(

böyle adamların olduğunu duydukça şükrediyorum halime
yaklaşık 2,5 sene oldu eveneli kahvaltı hazırlayışım sayılıdır
ben ısrar ederim hatta sabah kalkıp kahvaltı hazırlayayım diye istemez kendisi.
uyanamıyosun hazırlayamıyosun diye kavga etmek ne demektir yaa
alsın poaçasını yesin işte

aynen canım

öle olmuyo işte.bi 15 dk nın bile hesabını soruyo adam.şanlısın bence dua et sen canım

bence de alsın simitini poğaçasını yesin işte fazla bile bu tavra o simit poğaça

Eşiniz bu saçma düzenine sizi de alıştırmasın. Bırak istediği kadar mırın kırın etsin. Siz de bir bireyseniz ve kendinize göre ihtiyaçlarınız var. 3 te yatıp 6 ta da kalkarsanız sürekli, zaten 1-2 seneye kalmaz çökersiniz. Bu suratınızda gözükür. İnsan vücuduna en kaliteli uyku 10- 2 am arasıdır. Hadi en geç 12 de yatın ki, 6 saat uyumuş olun bari.

Siz de kendi varlığınız gösterin biraz. Ben yatıyorum, sen de gel. İstemiyorsan keyfin bilir de çık...Eninde sonunda bunu kabullenmek zorunda kalacak.

haşlama çay nasıl merak ettim. ilk defa duydum galiba
Kettleda sıcak suyu kaynatıyorum sonra demliğin hem altına hemde çayın üstüne direk suyu koyuyorum tabi alt demliğe biraz daha soğuk su ilave ediyorum onun kaynama süresinde üstteki çayda çökmüş oluyor toplam 10dk gibi bi süre alıyo..

hımm. bende normalde böle demliyorum... işe gideceğim zaman kahvaltı yapacaksak sallıyorum. o bile zor geliyor..

hafta sonuda kahvaltıları eşin hazırlasın o zaman sema ama altıda kalkacak
valla iyi fikir ama kıyamet kopar ozmnda.kahvaltı hazırlamasını gectım dısardan bı sımıt alıp bı meyve suyu koysa sofraya ben ona bıle rağzıyım ama bıkere bıle görmedım bunu.

öle olmuyo işte.bi 15 dk nın bile hesabını soruyo adam.şanlısın bence dua et sen canım
canım şanslılık değil bu anlayış meselesi
gücenme ama eşin çok anlayışssız
senden nezaketle ister rica eder anlarım kızmak,kavga etmek ne demektir yaa
ben sabahları eşimi yolcu bile edemiyorum uyanıp
kendisi ben uyurken öper gider beni
uyanmayayım diye dikkat eder.
sadece benim eşim değil bir çok erkek böyle yapıyor...
ben zaten çalışıyorum akşama kadar canım çıkıyor

benim iş yerimdeki bi abla eskiden öle bir kahvaltı hazırlıyordum ki sorma, herşey istiyordu, diyor. sabah sabah beyin haşlaması, dil yemek istiyormuşmuş rahmetli.. çok ilginç geldi.

eşin kahvaltıda ne yiyor

yok canım gücenmıyorum oratda zaten anlayışsız oldugu.

Ben de sandim onemli isleri var, yuksek lisans falan yaptigi icin ders calisiyor o yuzden gec yatiyor.. neymis efendim playstation oynarmis da cay kahve ikrami beklermis gece 3 e kadar... Pasaya bak seeeennnn...

Niye bu kadar boyun eğiyorsun ya!
Hem çalışmana izin vermiyor (izin almak ne demektir hem onu da anlamadım), hem 3ten önce yatmıyor ve "napsın huyu öyle, değişmiyor" diyebiliyorsun ama o senin sabah kalkamıyor oluşunu kabullenemiyor bile, kavga çıkarıyor.
Ne kadar eziliyorsun farkında değil misin? Sen onun saçma sapan huylarını kabullen ama o seni zorlasın, bu mudur yani?
Gerçekten senin gibi kadına normal bu davranışı.

Reactions: anu
tostu yumurtası cayı kahvltılıkları olacak bazen akşmdn börek yapıyorum çyla onu koyuyorum sabah önüne gene kavga gürültü.

canım her insanın pozitif yönleride var negatif yönleride var kendini şanssız olarak görme bu açıdan zorluk yaşıyorsundur ama başka konularda daha rahatsındır moralini bozma ne yapalım şimdi evliliğinde çok yeni daha oturur inş konuşarak yavaş yavaş anlayışlı olmasını sağlarsın zamanla ama şu varki baştanda çok alıştrmamaya çalış bazen öyle gidiyor benim kayınvalidem kayınpederin çorabını bile giydirir adam nanemolla alışmış bu şekilde zor Allah yardımcın olsun

elimden geleni yapıyorum ama anlamıyo olmuo.ben kendimi ezdircek insan degıldım evlenmeden önce.ama bastan berı kavgdan gürültüden bıktıgım ıcın artık umursamıyorum.tamam sinirim bozuluyo ama bıde ben baslasam olay dahada buyuyecek

Ben kendimde severim kahvaltı yapmayı eşimde sağolsun öyle çok şey aramaz bi tost yada ekmek arası bişeyler atıştırırız alıştırma konusuna kesinlikle katılıyorum aynen senin gibi beni uyaran bi çok arkadaşım oldu bu konuda ama sabahları bişey demiyorum o benden önce çıkmak zorunda evden hafta sonu temizlikte evi toplamada çok yardımcı oluyo sağolsun mesela bu hafta sonu camları birlikte silicez malum bayram temizliği inşallah hep böyle ağız tadıyla devam eder hayatlarımız

adam evınde böle alışmış bendende böle beklıyo.konusmayı denesem bu sefer daha cok olay buyuyecegı ıcın susuyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…