- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
aynen canımyuh yani sabahın altısından bahsediyoruz kalkamaması gayet norman kadıncağızın ben işe gitmek için bile zor uyanıyorum herzaman hazırlıyorsun ama ara sıra uyuyakalıyorsun eşin o kadar müsammaha gösteremiyormu bu ne acımasızlık insan işe bile yeri geliyor geç kalıyor ya ..ama anladığım kadarıyla eşin hizmet ettirmeyi seven biri anneler oğullarımızı büyütürken herşeyi ayaklarına götürmeyelim ya kendi işlerini kendileride görebilsin
öle olmuyo işte.bi 15 dk nın bile hesabını soruyo adam.şanlısın bence dua et sen canımböyle adamların olduğunu duydukça şükrediyorum halime
yaklaşık 2,5 sene oldu eveneli kahvaltı hazırlayışım sayılıdır
ben ısrar ederim hatta sabah kalkıp kahvaltı hazırlayayım diye istemez kendisi.
uyanamıyosun hazırlayamıyosun diye kavga etmek ne demektir yaa
alsın poaçasını yesin işte
bence de alsın simitini poğaçasını yesin işte fazla bile bu tavra o simit poğaçaböyle adamların olduğunu duydukça şükrediyorum halime
yaklaşık 2,5 sene oldu eveneli kahvaltı hazırlayışım sayılıdır
ben ısrar ederim hatta sabah kalkıp kahvaltı hazırlayayım diye istemez kendisi.
uyanamıyosun hazırlayamıyosun diye kavga etmek ne demektir yaa
alsın poaçasını yesin işte
herzaman için erken kalkamıyorum.evleneli daha bi sene oldu.eşim sabah kahvaltısına çok düşkün.eğerki ben erken kalkamayıp kahvaltısını hazırlayamazsam hep kavga ediyoruz.gece gece çayını kahvesini hazırlatıyo hadi tamam ama ben uyuyuncada sorun oluyo.beraber uyuyuncada erken kalkıp kahvaltı hazırlamam herzaman mümkün olmuyo.artık kendimi suçlu hissetmeye başladım.erken kalkmak için napabilirim.benim gibi eşiyle erken kalkma konusunda sorun yaşıyan var mı???
Kettleda sıcak suyu kaynatıyorum sonra demliğin hem altına hemde çayın üstüne direk suyu koyuyorum tabi alt demliğe biraz daha soğuk su ilave ediyorum onun kaynama süresinde üstteki çayda çökmüş oluyor toplam 10dk gibi bi süre alıyo..haşlama çay nasıl merak ettim. ilk defa duydum galiba
hahaha iyi fikirhafta sonuda kahvaltıları eşin hazırlasın o zaman sema ama altıda kalkacak
Kettleda sıcak suyu kaynatıyorum sonra demliğin hem altına hemde çayın üstüne direk suyu koyuyorum tabi alt demliğe biraz daha soğuk su ilave ediyorum onun kaynama süresinde üstteki çayda çökmüş oluyor toplam 10dk gibi bi süre alıyo..
valla iyi fikir ama kıyamet kopar ozmnda.kahvaltı hazırlamasını gectım dısardan bı sımıt alıp bı meyve suyu koysa sofraya ben ona bıle rağzıyım ama bıkere bıle görmedım bunu.hafta sonuda kahvaltıları eşin hazırlasın o zaman sema ama altıda kalkacak
canım şanslılık değil bu anlayış meselesiöle olmuyo işte.bi 15 dk nın bile hesabını soruyo adam.şanlısın bence dua et sen canım
yok canım gücenmıyorum oratda zaten anlayışsız oldugu.canım şanslılık değil bu anlayış meselesi
gücenme ama eşin çok anlayışssız
senden nezaketle ister rica eder anlarım kızmak,kavga etmek ne demektir yaa
ben sabahları eşimi yolcu bile edemiyorum uyanıp
kendisi ben uyurken öper gider beni
uyanmayayım diye dikkat eder.
sadece benim eşim değil bir çok erkek böyle yapıyor...
ben zaten çalışıyorum akşama kadar canım çıkıyor
Ben de sandim onemli isleri var, yuksek lisans falan yaptigi icin ders calisiyor o yuzden gec yatiyor.. neymis efendim playstation oynarmis da cay kahve ikrami beklermis gece 3 e kadar... Pasaya bak seeeennnn...ah canım bana kalsa 12 olmadan yatıp sabah erkenden kalkarım ama adam alışmış geç yatmaya.uyuyana kadarda bi çay ister bi kahve ister bi atıştırcak bişeler ister.tv ye bakar.playstatıon oynar.yanı uyumamak için elinden geleni yapar.ama alışmış erkenden kalkar.bende herzmn bunu yapamayınca kavga başlar.
tostu yumurtası cayı kahvltılıkları olacak bazen akşmdn börek yapıyorum çyla onu koyuyorum sabah önüne gene kavga gürültü.benim iş yerimdeki bi abla eskiden öle bir kahvaltı hazırlıyordum ki sorma, herşey istiyordu, diyor. sabah sabah beyin haşlaması, dil yemek istiyormuşmuş rahmetli.. çok ilginç geldi.
eşin kahvaltıda ne yiyor
elimden geleni yapıyorum ama anlamıyo olmuo.ben kendimi ezdircek insan degıldım evlenmeden önce.ama bastan berı kavgdan gürültüden bıktıgım ıcın artık umursamıyorum.tamam sinirim bozuluyo ama bıde ben baslasam olay dahada buyuyecekNiye bu kadar boyun eğiyorsun ya!
Hem çalışmana izin vermiyor (izin almak ne demektir hem onu da anlamadım), hem 3ten önce yatmıyor ve "napsın huyu öyle, değişmiyor" diyebiliyorsun ama o senin sabah kalkamıyor oluşunu kabullenemiyor bile, kavga çıkarıyor.
Ne kadar eziliyorsun farkında değil misin? Sen onun saçma sapan huylarını kabullen ama o seni zorlasın, bu mudur yani?
Gerçekten senin gibi kadına normal bu davranışı.
Ben kendimde severim kahvaltı yapmayı eşimde sağolsun öyle çok şey aramaz bi tost yada ekmek arası bişeyler atıştırırız alıştırma konusuna kesinlikle katılıyorum aynen senin gibi beni uyaran bi çok arkadaşım oldu bu konudane tatlı günler onlar,2 ay sonra isyana başlama bak hep söylüyorum nasıl alıştırırsan öyle gider..benim eşimin kahvaltı huyu yok ,yani kalkar kalkmaz yemek yeme huyu yok bende 11 aydır evliyim,ilk zamanlar kalkıp hazırlıyodum yemiyodu yiyemiyodu daha doğrusu..Allahtan ısrar edip alıştırmamışım
adam evınde böle alışmış bendende böle beklıyo.konusmayı denesem bu sefer daha cok olay buyuyecegı ıcın susuyorum bendecanım her insanın pozitif yönleride var negatif yönleride var kendini şanssız olarak görme bu açıdan zorluk yaşıyorsundur ama başka konularda daha rahatsındır moralini bozma ne yapalım şimdi evliliğinde çok yeni daha oturur inş konuşarak yavaş yavaş anlayışlı olmasını sağlarsın zamanla ama şu varki baştanda çok alıştrmamaya çalış bazen öyle gidiyor benim kayınvalidem kayınpederin çorabını bile giydirir adam nanemolla alışmış bu şekilde zor Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?