eşiniz hergün 3 saatlik uykuyla mı gidiyor işekeşke çalışmama izin versede çalışsam ama onada izin yok.erken yatıncada mırın kırın ediyo.herzaman olmuyo ama bazen kalkamıyorum.ağzımdan burnumdan getirtiyo.benden kötüsü olmuyo.sen söle 3te yatıp 6da kalkmak mümkün mü
Belkide içleniyodur adam çalıştığı yerdeki adamlar kahwaltı yapıyosa ewde benim karım neden hazırlamıyo die içleniyodur belki yeni sayılırsınız daha senin ellerinden yemek istiyodur
benim kocamda car car konusacagina müsade etse dediğin gibi yapıp gidicek ama illa beni uzup kiricak ya..valla bu sabah kahvaltı falan hazirlamadim ki ben kocama bebek gibi bakiyrm a yaranilmiyir...benımkı poğaça kek falanda istemez.illa kahvaltı olacak yumurtası peynırı tostu kahvaltılıklar cay yada süt.ben bunları gene yapıcaktım bu sbah ama 6da degılde bucukta kalkabıldım.oda vay efendım neden o saatte kalkmısım dıye zarladı durdu. azarlıcagı yere musade etse zaten kahvaltı yapıp öle cıkıcaktı.ama evlenmeden 6da yıyıp tekrar uyuyup 7de işe gitmeye alıştıgı ıcın bendende öle istiyo ama kırk yılda bırde bucukta kalkmısım gunumu zehır ettı anlıyacagın
al benden de okadar ama genede yaranılmıyor dedıgın gıbıbenim kocamda car car konusacagina müsade etse dediğin gibi yapıp gidicek ama illa beni uzup kiricak ya..valla bu sabah kahvaltı falan hazirlamadim ki ben kocama bebek gibi bakiyrm a yaranilmiyir...
alışmış.belkıde bu sınırı uykusuzlukan.ilk başlarda yat bak uykunu almazsan olmaz dıye anlatıyodum artık umursamıyorum.eşiniz hergün 3 saatlik uykuyla mı gidiyor işe
eşiniz işe gittikten sonra siz uyuyabilirsiniz ama kendi nasıl dayanıyor ona hayret ettim.
Daha 1 aylık evliyim ve çalışıyorum eşimden 15 dk önce kalkıp kahvaltıyı hazırlıyorum çayı haşlama yapıyorum belki sende öyle yaparsan vakitten tasarruf edebilirsin.. Eşim kahvaltıdan sonra hemen çıkıyor ben bulaşıkları topluyorum, pijamalarımızı, eşofmanlarımızı, yatağı topluyorum üzerine hazırlanıp koştur koştur işe gidiyorum ama emin ol çalışmadığın için şanslısın eşin gittikten sonra yat uyu dinlen gün sana kalmış..
abartı falan degıl bi gun 3 se dıger gun 2 en erken bırde yatar ondada uyuyana kadar zaten 2 oluyo nese genede yazdıgınız için tesekkurlerbence burada bir yanlışlık var eşinizin bünyesi hatta kimsenin bünyesi hergün 3 saatlik uykuya dayanmaz. biraz siz abartıyor musunuz acaba ???
zor valla arkadaşım evlilik zor..allah yardımcımız olsuniyi ya
al benden de okadar ama genede yaranılmıyor dedıgın gıbı
ne tatlı günler onlar,2 ay sonra isyana başlama bak hep söylüyorum nasıl alıştırırsan öyle gider..benim eşimin kahvaltı huyu yok ,yani kalkar kalkmaz yemek yeme huyu yok bende 11 aydır evliyim,ilk zamanlar kalkıp hazırlıyodum yemiyodu yiyemiyodu daha doğrusu..Allahtan ısrar edip alıştırmamışımDaha 1 aylık evliyim ve çalışıyorum eşimden 15 dk önce kalkıp kahvaltıyı hazırlıyorum çayı haşlama yapıyorum belki sende öyle yaparsan vakitten tasarruf edebilirsin.. Eşim kahvaltıdan sonra hemen çıkıyor ben bulaşıkları topluyorum, pijamalarımızı, eşofmanlarımızı, yatağı topluyorum üzerine hazırlanıp koştur koştur işe gidiyorum ama emin ol çalışmadığın için şanslısın eşin gittikten sonra yat uyu dinlen gün sana kalmış..
amin canım.zor valla arkadaşım evlilik zor..allah yardımcımız olsun
sallamadır o bencehaşlama çay nasıl merak ettim. ilk defa duydum galiba
Allah aşkına tek derdin sabah kalkmak olsun ben kendimi bildim bileli erken kalkıyorum, hem de güne dinç başlıyorsun, geç yaşlanıyorsun, kendini motive et birazherzaman için erken kalkamıyorum.evleneli daha bi sene oldu.eşim sabah kahvaltısına çok düşkün.eğerki ben erken kalkamayıp kahvaltısını hazırlayamazsam hep kavga ediyoruz.gece gece çayını kahvesini hazırlatıyo hadi tamam ama ben uyuyuncada sorun oluyo.beraber uyuyuncada erken kalkıp kahvaltı hazırlamam herzaman mümkün olmuyo.artık kendimi suçlu hissetmeye başladım.erken kalkmak için napabilirim.benim gibi eşiyle erken kalkma konusunda sorun yaşıyan var mı???
ilk defa böyle bişey duydum ; 6 da kalkıp kahvaltı edip yatıp 7 de tekrar kalkıp işe gitmek
ne kadar saçma yahuçok şımartılmış eşiniz sizde şımartmaya devam etmişsiniz , ben olsam ya erkenden yatıp istediği saatte kalkar kahvaltıyı hazırlardım ya da onunla birlikte yatıp sabah tam o işe gidecekken kalkıp kahvaltısını hazırlardım , o uykusuzluğa alışkın diye sizde öyle mi olacaksınız ne o öyle herşey emrine amade beyimizin çok sinir oldum ne hakla bu kadar azarlayabiliyor
evet doğru ama eşinin tavrı çok sinir bozucu insanın hazırlayacağı varsa da hevesi giderKeşke benimde sıkıntım sadece kahvaltı hazırlamak olsa
Hoplaya zıplaya kalkar hazırlardım.... eşim gidincede hooop yatağa atardım kendimi..
İşe gitmedikten sonra kahvaltı hazırlamak problem olmamalı kadın için.
Aksine eş için daha sağlıklı ev kahvaltısı, dışarda simit pohacadan iyidir. İçiniz rahat eder.
2-3 saat uyusamda kalkarım bünyem alışkın... bu benim görüşüm yani ben böyle yapardım. Herkes bir değil
sallamadır o bence
Keşke benimde sıkıntım sadece kahvaltı hazırlamak olsa
Hoplaya zıplaya kalkar hazırlardım.... eşim gidincede hooop yatağa atardım kendimi..
İşe gitmedikten sonra kahvaltı hazırlamak problem olmamalı kadın için.
Aksine eş için daha sağlıklı ev kahvaltısı, dışarda simit pohacadan iyidir. İçiniz rahat eder.
2-3 saat uyusamda kalkarım bünyem alışkın... bu benim görüşüm yani ben böyle yapardım. Herkes bir değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?