Evlilik,gurbetlik yardim

Merhabalar direk konuma gireyim 29 yaşındayım nişanlıyım,düğünüm eylul ayinda olcakti yasaklar gelince ben istemedim,mayis ayinda olcak büyük ihtimalle.
3.yılımıza girerken evlenmis olacagiz nişanlım benden 3 yaş büyük
Ben Samsun’da yaşıyorum daha önce evden uzak kalmadim.
Kız kardeşim Ankara’da oraya gidip kalırım 10 15 gün ama uzun süreli bi yerde kalmadim
Nişanlım işi dolayisiyla İstanbul’da yaşıyor.
Daha önce bir çok şehir gezdim İstanbula gittim nişanlımin evinde kaldim
Fakat ben korkuyorum oraya alışamamaktan odamdan ayrılmak ailemden ayrilmak.
Hepsini düşününce kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Nişanlım beni çok seviyor elinden geleni yapıyor ama ben bu korkuyu aşamıyorum.
Arkadaşlarım alışırsın diyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 🙁bu durumu yaşayıp sonradan alışan varmı acaba fikirlerinizi merak ettim.
Evlenme o zaman madem korkuların var.

Gel seni evlendirek😉pek kızmışsın

Surda ana kuzusu erkeklere ne kadar sinirleniyorsam böyle konulara da bir o kadar sinirleniyorum. Evlenme bacım evlenme. Millete atar yapacağına evlenme. Ha yukarıdaki atari bana da yaparsan diye söylemek isterim ki evliyim. Boşuna Gel seni evlendirelim gibi anlamsız cümleler kurma.

Ben zaten evliyim ve istenbulda yaşıyorum ailemde başka bi şehirde 😀 25 yaşımda gittim istanbula hiç senin yaşadığın kaygıları yaşamadım 😀
Sen sensin ben benim aramizdaki farklılık ikimizin farklı iki insan olmasi
Sen başka bir konuda korkular yaşarken ben yasamiyabilirim.
Aslinda sormak istediğim soruya cevabin boyle olsa daha insancil olabilirdim.

Merhabalar direk konuma gireyim 29 yaşındayım nişanlıyım,düğünüm eylul ayinda olcakti yasaklar gelince ben istemedim,mayis ayinda olcak büyük ihtimalle.
3.yılımıza girerken evlenmis olacagiz nişanlım benden 3 yaş büyük
Ben Samsun’da yaşıyorum daha önce evden uzak kalmadim.
Kız kardeşim Ankara’da oraya gidip kalırım 10 15 gün ama uzun süreli bi yerde kalmadim
Nişanlım işi dolayisiyla İstanbul’da yaşıyor.
Daha önce bir çok şehir gezdim İstanbula gittim nişanlımin evinde kaldim
Fakat ben korkuyorum oraya alışamamaktan odamdan ayrılmak ailemden ayrilmak.
Hepsini düşününce kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Nişanlım beni çok seviyor elinden geleni yapıyor ama ben bu korkuyu aşamıyorum.
Arkadaşlarım alışırsın diyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 🙁bu durumu yaşayıp sonradan alışan varmı acaba fikirlerinizi merak ettim.
Bende uzaklara gelin geldim sıkıntı olmadı benim için.arkadassiz kalıyorsun sadece ama o da çokta tin yani .
Şimdi de arkadaşım var komşular gelip gidiyor ben istemiyorum gönülsüzüm.

Alışırsın

Surda ana kuzusu erkeklere ne kadar sinirleniyorsam böyle konulara da bir o kadar sinirleniyorum. Evlenme bacım evlenme. Millete atar yapacağına evlenme. Ha yukarıdaki atari bana da yaparsan diye söylemek isterim ki evliyim. Boşuna Gel seni evlendirelim gibi anlamsız cümleler kurma.
ben ne demek istediğini anladım da yazmama terbiye yetmez, cidden ayıp .

Evliysen bosan.
Banane senin evliliginden
Yaşamadığın bir duygu durumu hakkinda yorum yapma.

İnsanlar 18 yaşında üniv okumak için şehir dışına gidiyor...herkes bir şekilde alışıyor

Sen sensin ben benim aramizdaki farklılık ikimizin farklı iki insan olmasi
Sen başka bir konuda korkular yaşarken ben yasamiyabilirim.
Aslinda sormak istediğim soruya cevabin boyle olsa daha insancil olabilirdim.
Evek ikimizde faklıyız ben hiç bir şeyden korkmam ama 29yaşında olmana ramen bu korkuları yaşıyorsan evlenmemelisin belliki evlensende alışamayacaksın. Bi tek sen değil hepimizi ailemiz pamuklara sarıp büyüttü. Ayrıca 29yaşında bir insanın odamdan nasıl ayrılıcam demesi gülünç. Keşke biraz daha büyümeyi bekleseydin evlenmek için.

Back
X