- Konu Sahibi Birvarizbiryokuz
ne demek bu ? kızmışsın ?Gel seni evlendirekpek kızmışsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek bu ? kızmışsın ?Gel seni evlendirekpek kızmışsın
Çok kınama beterin beteri varrrbenim kız da yapıyor bunu ama konu sahibinden 22 yaş ufak![]()
Ben zaten evliyim ve istenbulda yaşıyorum ailemde başka bi şehirdeGel seni evlendirekpek kızmışsın
Teşekkür ediyorum böyle yorumlar cesaret veriyor.Ben 19 yasında turkıyeyı butun aılemı bırakıp yurtdısına yerlesıp alıstıysam sız 29 yasında haylı haylı alısırsınız sonucda turkıye gıdıp gelmesı kolay![]()
Evlenme o zaman madem korkuların var.Merhabalar direk konuma gireyim 29 yaşındayım nişanlıyım,düğünüm eylul ayinda olcakti yasaklar gelince ben istemedim,mayis ayinda olcak büyük ihtimalle.
3.yılımıza girerken evlenmis olacagiz nişanlım benden 3 yaş büyük
Ben Samsun’da yaşıyorum daha önce evden uzak kalmadim.
Kız kardeşim Ankara’da oraya gidip kalırım 10 15 gün ama uzun süreli bi yerde kalmadim
Nişanlım işi dolayisiyla İstanbul’da yaşıyor.
Daha önce bir çok şehir gezdim İstanbula gittim nişanlımin evinde kaldim
Fakat ben korkuyorum oraya alışamamaktan odamdan ayrılmak ailemden ayrilmak.
Hepsini düşününce kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Nişanlım beni çok seviyor elinden geleni yapıyor ama ben bu korkuyu aşamıyorum.
Arkadaşlarım alışırsın diyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorumbu durumu yaşayıp sonradan alışan varmı acaba fikirlerinizi merak ettim.
Gel seni evlendirekpek kızmışsın
Sen sensin ben benim aramizdaki farklılık ikimizin farklı iki insan olmasiBen zaten evliyim ve istenbulda yaşıyorum ailemde başka bi şehirde25 yaşımda gittim istanbula hiç senin yaşadığın kaygıları yaşamadım
![]()
30 yaşında kocaman kadını ne kınayacağım yahu benim kızın annesi olursunuz olsanız olsanızÇok kınama beterin beteri varrr![]()
Bende uzaklara gelin geldim sıkıntı olmadı benim için.arkadassiz kalıyorsun sadece ama o da çokta tin yani .Merhabalar direk konuma gireyim 29 yaşındayım nişanlıyım,düğünüm eylul ayinda olcakti yasaklar gelince ben istemedim,mayis ayinda olcak büyük ihtimalle.
3.yılımıza girerken evlenmis olacagiz nişanlım benden 3 yaş büyük
Ben Samsun’da yaşıyorum daha önce evden uzak kalmadim.
Kız kardeşim Ankara’da oraya gidip kalırım 10 15 gün ama uzun süreli bi yerde kalmadim
Nişanlım işi dolayisiyla İstanbul’da yaşıyor.
Daha önce bir çok şehir gezdim İstanbula gittim nişanlımin evinde kaldim
Fakat ben korkuyorum oraya alışamamaktan odamdan ayrılmak ailemden ayrilmak.
Hepsini düşününce kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Nişanlım beni çok seviyor elinden geleni yapıyor ama ben bu korkuyu aşamıyorum.
Arkadaşlarım alışırsın diyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorumbu durumu yaşayıp sonradan alışan varmı acaba fikirlerinizi merak ettim.
ben ne demek istediğini anladım da yazmama terbiye yetmez, cidden ayıp .Surda ana kuzusu erkeklere ne kadar sinirleniyorsam böyle konulara da bir o kadar sinirleniyorum. Evlenme bacım evlenme. Millete atar yapacağına evlenme. Ha yukarıdaki atari bana da yaparsan diye söylemek isterim ki evliyim. Boşuna Gel seni evlendirelim gibi anlamsız cümleler kurma.
Alısırsın ya yeterkı kocan iyi olsun dunyanın bır ucundada yasarsın.. ama kötü olsa aılenle aynı mahalledede yasasan alısamazsın’Teşekkür ediyorum böyle yorumlar cesaret veriyor.
Evliysen bosan.Surda ana kuzusu erkeklere ne kadar sinirleniyorsam böyle konulara da bir o kadar sinirleniyorum. Evlenme bacım evlenme. Millete atar yapacağına evlenme. Ha yukarıdaki atari bana da yaparsan diye söylemek isterim ki evliyim. Boşuna Gel seni evlendirelim gibi anlamsız cümleler kurma.
Evlencem banane.Evlenme o zaman madem korkuların var.
İyi de tam olarak neyden korkuyorsunuz?Malesef üniversiteyi açıktan okudum gitmedim uzak bir sehire
Baska sehirleri gezdim yalniz basima da gezdim
Her işi hallederim ama konu bu evlilik İstanbul fikri olunca elimden olmadan korkuyorum.
evlen bence de canım, kızmışsınEvlencem banane.
Evek ikimizde faklıyız ben hiç bir şeyden korkmam ama 29yaşında olmana ramen bu korkuları yaşıyorsan evlenmemelisin belliki evlensende alışamayacaksın. Bi tek sen değil hepimizi ailemiz pamuklara sarıp büyüttü. Ayrıca 29yaşında bir insanın odamdan nasıl ayrılıcam demesi gülünç. Keşke biraz daha büyümeyi bekleseydin evlenmek için.Sen sensin ben benim aramizdaki farklılık ikimizin farklı iki insan olmasi
Sen başka bir konuda korkular yaşarken ben yasamiyabilirim.
Aslinda sormak istediğim soruya cevabin boyle olsa daha insancil olabilirdim.
Fikirlerimiz ne kadar uyuşuyorevlen bence de canım, kızmışsın![]()