Merhabalar…
Evlilik nasıl bisey çevremde hangi evli ile konuşsam pişman. Hayal ettikleri gibi olmadığını eşlerinin değiştiğini söylüyorlar. Aşk heyecan tutku belli bir zaman sonra bitiyormuş sevgililikte hissedilen o duygular olmuyormuş. Şimdiki aklınız olsa evlenir miydiniz. İçten ve tecrübeli yorumlarınızı bekliyorum. Aldatmalar da şu dönemde çok çok fazla malesef
Evlenene kadar açacakKac evlilik konusu daha açacaksiniz
Koca bulmuş mu?Evlenene kadar açacak
Misal, sevdiğiniz bir iş için eğitim alıyorsunuz. Mesleği elinize alacağınız için heyecanlısınız, tutkunuz var. Son sınavınıza girdiniz ve kazandınız. Allaaaah! Keyifler gıcır. Heyecandan öleceksiniz, fazlasıyla mutlusunuz. İşe de hemen başladınız. Bir süre sonra heyecanınız bitecek. Eğer işinizi sevmeye devam ederseniz tutkuyla veya sadece severek çalışırsınız. Beklediğinizi bulamadıysanız yanlış yerde olduğunuzu fark edecek ve mutsuz olacaksınız. Bu mesleğin sıkıntılı olduğunu göstermez, yanlış mesleği seçtiğinizi gösterir.Aşk heyecan tutku belli bir zaman sonra bitiyormuş sevgililikte hissedilen o duygular olmuyormuş.
Koca var da adam istemiyor evlenmeyi. Konu sahibi de illa evlenelim diyor. Arkadaş demiş ama bilemedimKoca bulmuş mu?
Herkese merhaba arkadaşımın hesabı olmadığı için ben onun adına yazıyorum size lütfen dönüş yaparsanız çok seviniriz
Arkadaşımın 5 senelik bi ilişkisi var ve üç ay önce nişanlandı nişanlısı her dediğini yapan alan gezdiren tozduran birisi ama sinirlenince hakaret küfür ve bi kaç kez de fiziksel şiddete uğradı çok sevdiği için hep affetti çocukta kendini affettirmeye çalıştı..
Derken nişanlısının 1 senedir başka bi sevgilisi olduğunu öğrendi tam bir senedir aldatılıyormus şimdi bi erkek sevmediği biriyle neden nişanlanır dediklerini yapar yada seviyorsa başkasıyla bunca zamandır aldatır mı?? Yani sevgilisi olan kişiye sevdiğini aşık olduğunu onu istediğini söylemiş hep ama arkadaşıma karşı da bu şekildeydi arkadaşın şu an çok kötü tecrübelerinize dayanarak sizce bi erkek neden bunu yapar cevaplarını bekliyoruz..
Boş boş konuşup yorum yapın diye açmadım konuyu tecrübeniz yada işe yarar bi yorumunuz yoksa terkedin burayı ! Dün açtığım konu yanlış başlık altına gitmiş yanlışlıkla ve kimse görmedi düzeltmediğim içinde yeni konu açmak zorunda kaldım. Umarım rahatlamışsınızdırEvlenene kadar açacak
36 yaşındayım. 5 yıl evli kaldım geçen hafta boşandım bir tane 4 yaşında oğlum var çok şükür.Merhabalar…
Evlilik nasıl bisey çevremde hangi evli ile konuşsam pişman. Hayal ettikleri gibi olmadığını eşlerinin değiştiğini söylüyorlar. Aşk heyecan tutku belli bir zaman sonra bitiyormuş sevgililikte hissedilen o duygular olmuyormuş. Şimdiki aklınız olsa evlenir miydiniz. İçten ve tecrübeli yorumlarınızı bekliyorum. Aldatmalar da şu dönemde çok çok fazla malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?