Evlilik Halleri

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.733
40
208
53
Diğer
Evlilik Halleri

*evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarıyla lokantaya gitmesine benzer, istediği yemek gelince yanındakinin yemeğini görüp "keşke onu isteseydim" der

*bir davette evli bir kadına "alyansını yanlış parmağına takmışsın" demişler ve kadın şöyle cevap vermiş:"evet çünkü yanlış adamla evliyim"

*yeni evlenmiş bir adam mutluysa nedenini herkes bilir,ama on yıllık evli bir adam mutluysa nedenini herkes merak eder

*evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler,ikinci yılında kadın konuşur adam dinler,üçüncü yılında her ikisi de konuşur komşular dinler

*bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır:"seninle evlendiğimde aptalmışım" adam hüzünle cevap verir:"çok doğru ama ben bunu anlayamadım"

*adam gazeteye ilan vermiş:"bir eş arıyorum"! ertesi gün gelen mektuplar aynı şeyi söylüyormuş:"benimkini alabilirsin"

*bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz:"ya arabası yenidir,yada karısı!"

alıntı...

gerçekten kabullenmesi zor olsa da böyle düşünenler var değil mi?
okudum hoşuma gitti,sizler de gülün istedim..
acaba ekleyeceklerimiz,katıldıklarımız,katılmadıklarımız var mı?
buyrun bayanlar...

bir davette evli bir kadına "alyansını yanlış parmağına takmışsın" demişler ve kadın şöyle cevap vermiş:"evet çünkü yanlış adamla evliyim :roflol:

bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır:"seninle evlendiğimde aptalmışım" adam hüzünle cevap verir:"çok doğru ama ben bunu anlayamadım"

işte budur aynı bizdelikafaduldendelikafadulden

çok hoş yaaaaaaa..hem güldüm hede dorulugundan dolayı üzüldüm:)

Dogrusu hepsi gulmek adina hos ama bence evlilik hicte o kadar kotu bir birliktelik olmamali yeterki her iki taraf heyecanini,sevgisini ve saygisini canli tutabilmeyi basarsin, degil mi??:1hug:

Önemli olan da budur arkadaşlar,
gülüyoruz ama aynı zamanda düşünüyoruz da...
genel anlamda belki doğru diyoruz ama
abartılı olanlar da yok değil yani...
peki sizin evin halleri nasıl?
varmı böyle örneklemeler yapacağınız durumlar...?

benımkı BAY J nın sozune takmıs bu aralar...
"bekarlıgın sultanlık oldugunu anlamak ıcın once evlenmek gerekır..."

ya hep böyle şeyler var ya insanı güldürüyor ama bi taraftan korkutuyor... ben yeni evliyim Allah a şükür ufak tefek şeyler illaki olur ama çok mutluyum eşimden de memnunum beraber çok güzel eğlenceli zaman geçiriyoruz ama 5 sene sonrası, 10 sene sonrası 20 sene sonrası ne olurr Allah bilir hiç bir mutluluğun garantisi yok ve görünüşe tecrübelere bakılırsa....:sinifsinif: en iyisi şimdinin tadını iyi çıkarmak:smiley-cool:
bunları okuyunca aklıma benzer bişi geldi paylaşım komik:)
adamın eşi ölür kilisede tören yapılır tam kiliseden tabutu çıkarırken tabut kirişe çarpar düşer ve kadın o an dirilir ve 30 sene daha yaşayıp tekrar ölür... aynı şekilde ayin töreni falan biter tabutu kaldırırlar dışarı çıkarma için, ölen kadının kocası arkadan seslenir "lütfen kirişe dikkat"...
paylaşmak istediğim sadece fıkra değil tabi... bunu çok önceleri ailemle otururken anlattım ve aradan bir kaç sene geçmişti geçende yine hep beraberiz annem babama hafif sinirli bi şekilde "ben ölsem sen naparsın nedersin bilmiyorum" dedi. babamın cevabı "cemaate, kirişe dikkat derim" dedi. demekki türklere falan özgü değil çook ulusal bir durum bu...

bizdede şu durum var....

eşimle ne kadar kavgalıda olsak birbirimizi yemek de istesek hiç birbirimizi kybetmek istemiyoruz....

kavgalıyken bile biri bize laf etmeye kalksa hayır benim karım/kocam yapmaz o bir tane diyebiliyoruz....

sanrım bu çok önemli eğer her kavga edildiğinde kopmalar yaşanıyorsa hayat yaşanmaz olur.....

önemli olan iyi olunduğunda değil her zaman birbirinin arkasında durabilmek ve pişman olmamaya çaba göstermek...

neden zaman içerisinde böyle olur ki.....
yada olan var olmayanmı var
sevgi saygı hiç bitmeyen olamazmı yaa
ben ömür boyu mutlu olalım hep omuzuna başımı güvenle ve sevgiyle yaslayım istiyorum :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…