- 30 Ağustos 2019
- 105
- 86
- 18
Merhaba benim ciddi ilerliyen bir ilişkim var . Nasipse yaza söz nişan yapacağız. Ama adetler nasıldır nasıl olacak hiç bilmiyorum düşündükçe karnıma ağrılar giriyor , erkek tarafından ne kadar takı isteyeceğiz? açıkcası şunu istiyoruz demeyi düşünmüyoruz “nasıl uygunsa size “ demeyi düşünüyoruz kimseyi zorlamaya lüzum yok. ama onun dışında çeyizi ne yapacağız hiçbirşey bilmiyorum . İyi bir çeyiz almayı düşünüyorum kendim çalışıyorum max bana ne kadar olur ? Sonra biraz araştırma sonucunda kınalığı falan da erkek tarafı mi alıyor ? Erkek tarafına şu kadar bilezik şu kadar şey istiyoruz demek doğru mudur yoksa nasıl size uygunsa mı demeliyiz ? Yardımcı olur musunuz lütfen 
Güncelleme : Şu sitede tek bir soru bile sormak istemiyorum artık . Şunu istiyorum bunu istiyorum demedim arkadaşlar bu işler nasıl oluyor siz n’aptınız dedim sadece . Kabahat bende buraya soranda lütfen yorum yapmayın artık .

Güncelleme : Şu sitede tek bir soru bile sormak istemiyorum artık . Şunu istiyorum bunu istiyorum demedim arkadaşlar bu işler nasıl oluyor siz n’aptınız dedim sadece . Kabahat bende buraya soranda lütfen yorum yapmayın artık .
Son düzenleyen: Moderatör: