• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik içi taciz

Sen ciddimisin esin o senin taciz ne demek eee çocuk yaparken sıkıntı yok ama siz küsken adam tahrik edici söz söylese bi yanak sıksa tacizcimi olacak allahım esinize yardım etsin yani adam bide nikahı karısını elledi diye tacizci damgası yiyecek

Inanamadim nasil olurda küs oldugu esinin poposuna dokunarak yada öperek yada sacini okşayarak ortami yumusatmaya çalışır. Katiyen taciz..
Ama siz bu sebeple ilerlemeyin tahammulunuz kalmamis adama acikca seni istemiyorum diyip gidin

İhaleyi arttıralım office office :

bence sen leş ve iğrençsin öncelikle.
tekrar söylüyorum kocanın karısıyla beraber olması tecavüz değildir. eğer öyleyse nikah yoktur.
hem bikah kıy hem de karın seninle yatmak istemesin. valla böyle odun gibi libidısuz kadınlarla evleniyolar acıyorum o erkeklere. boşansa ömür boyu nafaka. boşanmasa ömür boyu elizabet.
en iyisi tütk kadınıyla evlenmeden önce çükü aldırmak..
bence ilişkiye girmek istemeyen insan eksiktir tedavi olsun. utanacak olan kişi cinsel isteği olan ve bunu eşiyle gidermeye çalışan değildir.

Eşiniz çknü mü aldırsın hanım efendi hea?

boşalma oyuncağı olarak görüp cinsel isteği ayıp bir seviyeye indirmek asıl doğaya ters.
kendi kocamızdan bana tecavüz etti diye bahsediyorsak o evliliğin fişini çekelim kusura bakma.
bana gelince ne yapayım diyorum ki günlük işlerimi yapamayacak hale geldim. ya aldatıcam ya mast yapıcam ya kocama gidicem. erkek için de geçerli. ya aldatacak ya mast yaoacak ya karısına gidecek. erkekler için bi seçenek daha var hadım olmak. sanırım kocamıza hadım olmayı teklif edicez. harika.
çünkü evliliğin seksle bi ilgisi yok. sosyal bir proje için biraraya geldik.
bu arada konu sahibi canım acıdı mı demiş göremedim. bulun gösterin tekrar yazayım o zaman.

oy oy hemen de tecavüzcü olmuşuz. yerim seni ben.
aaa acaba bu bir cinayete teşebbüs mü? yemek filan

kocanızın sizinle ilişkiye girmesi tecavüzse o evden ayrılın. çünkü kocam dediğiniz kişiyi yabancı bir erkek olarak görüyorsunuz.

bence sen leş ve iğrençsin öncelikle.
tekrar söylüyorum kocanın karısıyla beraber olması tecavüz değildir. eğer öyleyse nikah yoktur.
hem bikah kıy hem de karın seninle yatmak istemesin. valla böyle odun gibi libidısuz kadınlarla evleniyolar acıyorum o erkeklere. boşansa ömür boyu nafaka. boşanmasa ömür boyu elizabet.
en iyisi tütk kadınıyla evlenmeden önce çükü aldırmak..
bence ilişkiye girmek istemeyen insan eksiktir tedavi olsun. utanacak olan kişi cinsel isteği olan ve bunu eşiyle gidermeye çalışan değildir.
size seksi çok ayıp bi şey diye öğretmişler ama inanın ki değil. öyle olsa evlilik suç olurdu.
aman neyse bu kadar önemli konuyu algısı kıt insanlarla niye tartışıyorum ki ben

Pardon ama bunlar sizin yorumlarınız baya bir kafanız karışmış olmalı yoksa bu kadar insanla böylesine bir konuda kafa bulmazdınız. Madem rahatsızsınız bu durumdan siz niye evliliğinizin fişini çekmiyorsunuz.
Karı koca tartışır vs ama iki taraftan bi taraftan gönül almak için belli yakınlaşmalara girer ama sizin durumunuz baya ciddi. Kesinlikle boşanmalısınız ve uzman tarafından tedavi görmeniz şart gibi. Ne yaşadınız bilmiyorum ama sizde baya hasar vermiş yaşadıklarınız.

Bu derece rahatsiz oluyorsan evi terk etmen lazımdı seviyorsan zaten rahatsiz olmazdin hosuna giderdi, barismak icin cilve yapiyor olabilir....fake misin acaba

Ben de eşim bana tripliyken ya da öylesine poposuna dokunuyorum taciz ediyormuşum da haberim yokmuş. Şikayet etmese bari:eek: gerçek taciz bu değil. Ayrıca popona elleyebilir miyim diye sorsa ben gülerim :KK48:

Hayır hiçte aşırı değil. Eşim bi kere benim memişimi sıktı. Hemen bavulumu toplayıp annemin evine gittim. Ordanda doğğğru karakola. Taviz vermeyin böylelerine.
Dokunurken acıttıysa haklısınız. Meme hassas bir organdır. Yoksa abartmayın yaaa.

Back
X