Evlilik için 25 yaş geç mi?

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Arkadaslar daha oncede buna benzer bir konu actim fakat tatmin edici cevaplar alamadim. Muhafazakar bir cevrede yasiyorum 25indeyim. Suan benden kucuk erkek akrabalarim bile evlendi bende kariyer sahibiyim fakat bir erkekle tanisacak cevrem yok etrafimda begenebilecegim erkeklerin cogu da evli hic elektrik alamayacagim az kisi kalmis durumda. Bazen hic evlenmeyecek miyim diye dusunuyorum. Sizler 30 35 diyorsunuz ama benim istedigim adam profili o yasta coktan cocuga karismis oluyor. Bu mucize gerceklesecek ve evlenecek miyim sizce? Gercekten bu konu ikide bir kafama takiliyor hic hayatimda degisiklik yok bundan sonra nasil bir mucize olacak?

Muhafazakarlıkla erken evlenmenin bir alakası oldugunu sanmıyorum.çevrem gayet muhafazakar 25 civari herkes daha yeni yeni giriyor o işlere.hayat sartları ekonomik özgürlük derken anca kendimize geliyoruz.not ben de 25 yaşındayım .biriyle tanısmak için arkadas cevresi cok etkili oluyor

Benim cevrem dedigin kisilerle kendini sinirlandirirsan bulamazsin tabiki evlenecek birini. 25 bence gec degil bence 30 dan sonra basliyor kritik yaslar ondan sonra cidden adaylar azalmaya basliyor cunku.

Evde kalmışsın kesinlikle. Şu saatten sonra zor.

Simdi bu konuya ne yazsam laf sokma olarak algilanacak mesela.

Evet cok gec. 16 yasinda evlenip 3.cocuga hamile olmaliydiniz.

Cevrenizde oyle bir algi varsa bu algiyi kendi beyninizde yikmakla baslayin ki kurtulsun herkes.

Mumkun mu 25 in gec evlenme yasi olmasi? Hayattaki tek amaci evlenmek olan insanlar icin evet gec. Hemen evleniniz.

Istedigim adam profili cocuga karismis olur derken tam olarak kastin ne? Nasil birini bekliyorsun? Benim baya bi tanidigim varda 30-35 yaslari arasinda evlenenler.

Oo geç kalmışsın bile şimdiye kadar 3.yü doğurmalıydın hatta tövbe tövbe.Çevrenizde evlenilecek erkek yoksa ve muhafazakarsanız görücü usülüyle olur evlenirsiniz korkmayın yahu bu ne be!

Başlığa cevap: hayır 25 geç değil, evlilik için normal bir yaş
25 ve üstü erkeklerin çoğu evli ve çoluk çocuğa karışmış değil bir çok insan daha o yaşta ancak is guc bulabiliyor yani 22de üniversite bitse, sonrasında direkt askere gitse gelince is basi yapsa en erken zaten 25inde evlenebilir

Bir evlenen pişman bir de evlenmeyen. Evlenince keşke biraz daha bekarlığın tadını çıkarsaydım dersin merak etme. Şahsen ben -erken olduğunu düşünerek- 28 yaşında evlendim. Keşke biraz daha dursaydım diyorum

Arkadaslar cok anormal otesi bir soru sormusum gibi dusunuyosunuz hic mi etrafinizda 25 yasinda evlenmek isteyen ve yalnizligina uzulen biri olmadi? Okudugum universitede benimle ayni fikirlere sahip yastasm erkeklerinde cogu evlendi ve ben de 30 yasima kadar beklemek istemiyorum ki

Yok.Ben de 30 yaşında bekarım.Hiç düşünmedim acaba geçmi kaldım diye halada düşünmüyorum bu işler nasib illa herkes küçük yaşta evlenecek diye birşey yok.

yani sizin çevre muhafazakar değil de sanki okumamış gibi çünkü okul askerlik iş arama falan olsa zaten 25 te zor evlenmeleri gerekir erkeklerin erken evlendiklerine göre okumamışlar e okumamışsa normal yani erkenden evlenmeleri 25 geç kalmışsına yorum yapmayacağım zira bu konulardan bana bile gına geldi diğer evde kalma konularını açıp yorumları okursunuz artık

Öncelikle sizden erken evlenenlerle kendinizi kıyaslamayın. Onlar sizinle aynı şartlarda mı? Üniversite okudular mı? İş bulmaya öncelik verdiler mi?
Sonra kendinize yeni insanlarla tanışabileceğiniz alanlar oluşturmaya çalışın. Hobi edinin, kurslara katılın. Çevreniz genişledikçe ihtimaller artar.
Bu arada da hayatınızı yaşayın. Şartlarınız el verdiğince gezin tozun.

Bela mi ariyosun bekar basina, ben 22 yasinda evlendim noldu basim goge mi erdi? 25 yasinda yalnizligina uzulmek nedir? Kismetin nerde ne zaman tanisirsin yalnizca Allah bilir muhafazakar biri olarak bunu bilmen gerekir sanirim.. Senin 30 yasina kadar beklemeyi istememen degil olay, kaderinde kac yas oldugu...
Sorun da anormal otesi ayrica.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…