- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
25 yaşındayım üniversite bitmedi daha şimdi evlenmeye kalksam 2 3 seneden önce olmazben kaç yaşındayım hala okuyorum sen 25 geç mi diyosun. 25 geçse Biz yanmışız![]()
Gel kardeş boğaziçinden atlayalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 yaşındayım üniversite bitmedi daha şimdi evlenmeye kalksam 2 3 seneden önce olmazben kaç yaşındayım hala okuyorum sen 25 geç mi diyosun. 25 geçse Biz yanmışız![]()
Arkadaslar cok anormal otesi bir soru sormusum gibi dusunuyosunuz hic mi etrafinizda 25 yasinda evlenmek isteyen ve yalnizligina uzulen biri olmadi? Okudugum universitede benimle ayni fikirlere sahip yastasm erkeklerinde cogu evlendi ve ben de 30 yasima kadar beklemek istemiyorum ki
Haklisiniz. Senelerdir hayatimda hic degisiklik olmadigini kasdetmek istedimAma ilk mesajinizi tekrar okur musunuz lutfen,
Kucucuk paragrafta iki kere mucize gerceklesecek mi yazmissiniz,
Mucize dediginiz sey de evlilik yani oyle dogaustu, mucize gerektirecek bi olay degil hele ki 25 yasinda gencecik bi kizin bu yastan sonra evliligi 'mucize' olarak tanimlamasi tuhaf gelir insanlara, bu bi gercek.
Haklisiniz. Senelerdir hayatimda hic degisiklik olmadigini kasdetmek istedim
ahha zaten her yas icin bizim milletin soyleyegeci lafi olur. evlenmesen suc, evlensen evlendigin yas suc olur21 yaşında arkadasim geçen sozlendi. Ocakta düğünü var. Tepkileri hemen siralayayim.
Koca meraklisi.
Geç kalmis 18 yaşında gidecekti aslında o.
Bu kadar erkek meraklisi olunmaz.
Insan ilk ekonomik özgürlüğünü eline alır.
1 seneye baba evine döner.
-valla bu tepkilerden cok tirstigim için 30dan önce evlenmicem![]()
ne 30 35 i. 25den 30a kafar bir suru bekar var senin cevrende yoktur.ben 25 deyim arkadaslarımdan bir kacı evlenmiştr ancak. kimsede evde kaldım demiyor.Arkadaslar daha oncede buna benzer bir konu actim fakat tatmin edici cevaplar alamadim. Muhafazakar bir cevrede yasiyorum 25indeyim. Suan benden kucuk erkek akrabalarim bile evlendi bende kariyer sahibiyim fakat bir erkekle tanisacak cevrem yok etrafimda begenebilecegim erkeklerin cogu da evli hic elektrik alamayacagim az kisi kalmis durumda. Bazen hic evlenmeyecek miyim diye dusunuyorum. Sizler 30 35 diyorsunuz ama benim istedigim adam profili o yasta coktan cocuga karismis oluyor. Bu mucize gerceklesecek ve evlenecek miyim sizce? Gercekten bu konu ikide bir kafama takiliyor hic hayatimda degisiklik yok bundan sonra nasil bir mucize olacak?
30 yaşında evlilik yapsan bu seferde geç diyecekler. Yok çocuğun olmayacak yok geç anne mi olacaksın bir sürü tan tan.ahha zaten her yas icin bizim milletin soyleyegeci lafi olur. evlenmesen suc, evlensen evlendigin yas suc olur