evlilik için arada 27 yaş var?

aysekaya06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
64
8
1
36
merhaba hanımlar buraya bu konuyu açabilmek için üye oldum önceden de siteyi takip ediyordum. 6 yıldır tanıdığım bir aile dostumuz çokta sevdiğim biri (kendisi doktor daha önce bir evliliği olmuş ayrılmış) uzun zamandır beni düşündüğünü ancak yaşı nedeiyle söylemeye cesaret edemediğini benimle evlenmek istediğini kabul edersem hemen aileme durumu açacağını söyledi. çok sevdiğim ve değer verdiğim biri yaşına göre çok enerjik ve eğlenceli ancak bu kadar yaş farkı beni çok korkutuyor. bir yandan da babam ben çok küçükken ölmüş baba sevgisi mi arıyorum acaba diye düşünüyorum. çıkmazdayım lütfen bana akıl verin..

27 yaş diyorsun ?
çok korkunç bir fark bu.
ciddi ciddi düşünüyor olamazsın ya.

O kadar gençsiniz ki.Hadi adamın kızı yaşında size aşık olabilmesini geçtim de on sene sonra evlilikteki cinsel hayatınız nasıl olacak mesela?
Çocuk yapmak isteseniz çocuğun babası dedesi yaşında olacak o çocuğa haksızlık değil mi?

adamdaki cürete bak bence hep genc kadın aramış

27 yas kusak farki resmen.
Hamileyim 27 yasindayim. Cocugumla aramda o kadar yas olacak.
O 27 iken siz yeni dogmussunuz.
Bana gore oluru yok babaniz yasinda adam.
evet ama onun segsini ve saygısını kımsede göremedım yasıtlarımla ıletısım kuramama yönum de var zaten

Senin 25 yasinda oldugunu kabul edersek adam 52 yasinda yani. ya da sen 20 isen adam 47 yasinda. baban yaşinda. sirf doktor oldugu icin cazip geliyo gibi geldi bana. ailenin de musade edecegini sanmiyoum ben. siz de kabul etmeyin ya sasirdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…