- 22 Kasım 2016
- 64
- 8
- 1
- 36
- Konu Sahibi aysekaya06
-
27 yaş diyorsun ?merhaba hanımlar buraya bu konuyu açabilmek için üye oldum önceden de siteyi takip ediyordum. 6 yıldır tanıdığım bir aile dostumuz çokta sevdiğim biri (kendisi doktor daha önce bir evliliği olmuş ayrılmış) uzun zamandır beni düşündüğünü ancak yaşı nedeiyle söylemeye cesaret edemediğini benimle evlenmek istediğini kabul edersem hemen aileme durumu açacağını söyledi. çok sevdiğim ve değer verdiğim biri yaşına göre çok enerjik ve eğlenceli ancak bu kadar yaş farkı beni çok korkutuyor. bir yandan da babam ben çok küçükken ölmüş baba sevgisi mi arıyorum acaba diye düşünüyorum. çıkmazdayım lütfen bana akıl verin..
adamdaki cürete bak bence hep genc kadın aramışmerhaba hanımlar buraya bu konuyu açabilmek için üye oldum önceden de siteyi takip ediyordum. 6 yıldır tanıdığım bir aile dostumuz çokta sevdiğim biri (kendisi doktor daha önce bir evliliği olmuş ayrılmış) uzun zamandır beni düşündüğünü ancak yaşı nedeiyle söylemeye cesaret edemediğini benimle evlenmek istediğini kabul edersem hemen aileme durumu açacağını söyledi. çok sevdiğim ve değer verdiğim biri yaşına göre çok enerjik ve eğlenceli ancak bu kadar yaş farkı beni çok korkutuyor. bir yandan da babam ben çok küçükken ölmüş baba sevgisi mi arıyorum acaba diye düşünüyorum. çıkmazdayım lütfen bana akıl verin..
ben 27 yimSiz kaç yaşındasınız ki ?
Gerçi pek bir önemi yok çok yaş farkı war olmaz o iş...
evet doğru hesapladınız ama duygular işteörneğin şimdi 30 yaşında olsan o 57 yaşında mı oluyor yanlış mı hesapladım acaba
mantığa duygulara her bişeye aykırı.tamam aşkın yaşı yok ama bu kadar da değil
evet ama onun segsini ve saygısını kımsede göremedım yasıtlarımla ıletısım kuramama yönum de var zaten27 yas kusak farki resmen.
Hamileyim 27 yasindayim. Cocugumla aramda o kadar yas olacak.
O 27 iken siz yeni dogmussunuz.
Bana gore oluru yok babaniz yasinda adam.
Senin 25 yasinda oldugunu kabul edersek adam 52 yasinda yani. ya da sen 20 isen adam 47 yasinda. baban yaşinda. sirf doktor oldugu icin cazip geliyo gibi geldi bana. ailenin de musade edecegini sanmiyoum ben. siz de kabul etmeyin ya sasirdiniz mi?merhaba hanımlar buraya bu konuyu açabilmek için üye oldum önceden de siteyi takip ediyordum. 6 yıldır tanıdığım bir aile dostumuz çokta sevdiğim biri (kendisi doktor daha önce bir evliliği olmuş ayrılmış) uzun zamandır beni düşündüğünü ancak yaşı nedeiyle söylemeye cesaret edemediğini benimle evlenmek istediğini kabul edersem hemen aileme durumu açacağını söyledi. çok sevdiğim ve değer verdiğim biri yaşına göre çok enerjik ve eğlenceli ancak bu kadar yaş farkı beni çok korkutuyor. bir yandan da babam ben çok küçükken ölmüş baba sevgisi mi arıyorum acaba diye düşünüyorum. çıkmazdayım lütfen bana akıl verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?