• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik için arada 27 yaş var?

Aranızda dünyalar war 27 yaş fark bi ömür demek meslegimi cezbediyo sizi?

Kendinize bunu yaparsaniz pişmanlıgınıda siz yaşarsınız..

merhaba hanımlar buraya bu konuyu açabilmek için üye oldum önceden de siteyi takip ediyordum. 6 yıldır tanıdığım bir aile dostumuz çokta sevdiğim biri (kendisi doktor daha önce bir evliliği olmuş ayrılmış) uzun zamandır beni düşündüğünü ancak yaşı nedeiyle söylemeye cesaret edemediğini benimle evlenmek istediğini kabul edersem hemen aileme durumu açacağını söyledi. çok sevdiğim ve değer verdiğim biri yaşına göre çok enerjik ve eğlenceli ancak bu kadar yaş farkı beni çok korkutuyor. bir yandan da babam ben çok küçükken ölmüş baba sevgisi mi arıyorum acaba diye düşünüyorum. çıkmazdayım lütfen bana akıl verin..
Sakın böyle bişey yapma. Sen koca sevgisi değil. Baba sevgisi bulmussun onda. Sakın sakin...yasitlarindan birini bul çok pişman olursun.27 yaş ne ya adam bildigin yaşlı. Hiç bir şekilde uyum saglayamazsin. Aklıma Bihter ziyagil geldi sonun onun gibi olmasın sonra ;)

Bence baba sevgisi aramıyorsunuz, adamın mesleğini sevdiniz.
Ben 27 yaşındaki bir kadının 55 yaşındaki bir adama aşık olabileceğine inanmıyorum.
Cinsel çekim de duyamaz bence.

Tabi bu benim fikrim. O barem 45te durmalıydı bence.
kimsenın parasına aşık olabılecek brı değilim inanın

6 yıldır sende gözü varsa. sen 21 yaşındayken adam 48 yaşında. bence bi çeşit sübyancılık.

Katılıyorum.
Yuh artık yani.
Neredeyse 30 yaş küçük kadına bakmak da çok normal değil sapıklık.
Evladı yaşında insana bakıyor resmen.

Ayrıca konu sahibi muhtemelen cici çocuklarınızla yaşıt olacaksınız.

Ben öyle bir çift görsem bakarım yani. Milletin gözünde parası için evlenmiş çıtır olacaksınız açıkça söyleyeyim.
Siz baba şefkatini, hayranlığını falan aşkla karıştırıyorsunuz bence

O kadar gençsiniz ki.Hadi adamın kızı yaşında size aşık olabilmesini geçtim de on sene sonra evlilikteki cinsel hayatınız nasıl olacak mesela?
Çocuk yapmak isteseniz çocuğun babası dedesi yaşında olacak o çocuğa haksızlık değil mi?
bunları düşününce içinden çıkamıyorum

burda yorum yazanların yorumlarından yola çıkarak yazıyorum evlenme yaşı baya bir düştü eskiye dönüş var arada 11 yaş 15 yaş fark olan evlilikleri duydukça midem bulanıyor deniliyor ya o 27 yaşındayken siz doğmuşsunuz diye acaba bu diğer yaş farklarında da düşünülüyor mu? nikaha almak hiç bir şeyi düzeltmez bu bildiğiniz sübyancılıktır... ben teyzemin oğluna da bu ifadeyi kullandım kendinden 11 yaş küçük biriyle evlenmek nedir ya... bu arada size dönelim adam bildiğiniz amca sakın evlenmeyi düşünmeyin hatta siz de gözü varmış nasıl pis bir gözdür o kaçın bence bu adamdan...

Katılıyorum.
Yuh artık yani.
Neredeyse 30 yaş küçük kadına bakmak da çok normal değil sapıklık.
Evladı yaşında insana bakıyor resmen.

Ayrıca konu sahibi muhtemelen cici çocuklarınızla yaşıt olacaksınız.

Ben öyle bir çift görsem bakarım yani. Milletin gözünde parası için evlenmiş çıtır olacaksınız açıkça söyleyeyim.
Siz baba şefkatini, hayranlığını falan aşkla karıştırıyorsunuz bence

ya bi de işin cinsellik kısmı filan var. baba sevgisi arıyosun da adamla aynı yatağa gireceksin. nasıl çekim olacak aranda. sen gelcen 40 yaşına adam 67 yaşında. yani yuh.

Senin 25 yasinda oldugunu kabul edersek adam 52 yasinda yani. ya da sen 20 isen adam 47 yasinda. baban yaşinda. sirf doktor oldugu icin cazip geliyo gibi geldi bana. ailenin de musade edecegini sanmiyoum ben. siz de kabul etmeyin ya sasirdiniz mi?
innaın ne parası ne de pulu umrumda

benim babamla aramda yaş farkı ancak o kadardır.Dünya görüşümüz, bakış açımız hiç bir şeyimiz uyuşmaz o yaştaki biriyle. Bir daha düşünün derim ben.Oluru yok gibi.

başta o yaşta bir adamın sizinle evlenmeyi düşünmesi normal değil. o ne kadar üstünüze düşerse düşsün kabul etmeyin derim şuanda göremediğiniz bir sürü sorunla karşılaşırsınız.

Çok büyük bir yanlış yapıyorsun. Annen akraban filan yok mu? Umarım engel çıkarırlar da doğruya dönersin.

benim babamla aramda yaş farkı ancak o kadardır.Dünya görüşümüz, bakış açımız hiç bir şeyimiz uyuşmaz o yaştaki biriyle. Bir daha düşünün derim ben.Oluru yok gibi.
dünya görüşümüz uyuşmasa zaten buraya kadar tasımazdım konuyu

Back
X