- 1 Eylül 2014
- 26.100
- 30.472
- 798
- 35
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Tam da beklediğim gibi bir yorum. Bunları not alıp tek tek dikkat edeceğimBir insan kendini maksimum üç ay saklayabilir
Üç aydan önce karar verme
Mümkünse aile bireylerini gör. Evlerine gitmesen de dışarıda görme sansın varsa gör.
Zaman gecirilen. Cay iç sergiye git vs ama bak bakalım nasıl davranıyor.
Hizmet sınıfına nasıl davranıyo iyi bak. Garsona valeye olan davranış gercek kişiliği yansıtır.
Konuşurkenki tavırları oturmadı kalkması hesabı ödemesi (illa o değil sen de öde tabii ki) gibi seyler görgüsüyle ilgili ipuçları verir.
Onun yanında alışveriş yap yorumlarından cimri mi vs belli olur zaten
Hayat görüşünü acık acık sor. On yıl sonra kendini nasıl görüyorsun iş evlilik çocuk vs hakkında konuş. Siyasi ve dini manada bakış acılarınızı masaya yatırın. Gezme tozmak konularında ne gibi paralellikleriniz var değerlendir.
Kısaca bazı seyleri konuşarak anlayacaksın bazı seyleri gözlemleyerek.
Önce kendini anlatma bırak o kendini anlatsın. Cogu konuda uyusuyorsanız beğeniyorsan da akışına bırak
Ancak bi abla tavsiyesi
Ters bişey gördüğünde ileride düzelir diye düşünerek hamle yapma.
Teşekkür ederim yorumunuzu dikkate aldımAnnesine babasına kardeşlerine gerçekte nasıl davranıyor onu gözlemleyin.
Benim eşim çok olgun davranırdı ailesine çok düşkün. Hatta onlara ser davranırdı bana daha ılımlı..
Fakat zaman geçtikçe bana da ailesine davrandığı gibi davranıyor. İğneli sözler, güya şaka maksatlı tavırlar...
karakter uyumunuz,ailelerin sosyo kültürel açıdan uyumu, maddi anlamda uyum, tensel uyum bunlar çok önemli şeyler...Bir aydır görüştüğüm birisi var. Kendisi 30 Yaşında ben 23. Kafamın uyuştuğu, olumlu her şeye karsı ılımlı sessiz sakin birisi. Ve değer verdiğini gerçekten hissettiriyor. Ve evlilik niyetiyle bu yola girdiğini söylüyor. Ben bu insanı nasıl daha fazla tanıyabilirim. Yani neye nasıl dikkat etmem gerekli?
Teşekkürler :)karakter uyumunuz,ailelerin sosyo kültürel açıdan uyumu, maddi anlamda uyum, tensel uyum bunlar çok önemli şeyler...
bunların dışında birlikte sarhoş olun, uzun yolculuğa birkaç günlük tatile çıkın, arkadaş ortamını görün, kendine ait bir evi var ise evine gidin pis mi temiz mi dağınık mı vs öğrenirsiniz....
Yapı olarak sessiz sakin ve denemek için birkaç kez tartışma yarattım. Açıklama yaptı konuyu uzatmamaya çalıştı ve o sinirlenmeyşnce ben daha cok sinirlendim açıkcası
Zamana bırakmak en iyisi sanırım :)Daha çok yenisiniz canim adam daha 1.ayda kendini ifşa etmez ya
Kesinlikle öyle yapacağım teşekkürler :)Önce annecimi onu öğrenmeye calis.En iyi tanimadir bu :) :)
Bak mesela evlenmeden 2 yıl önce biriyle görüştüm. Çok iyiydi her gelmesinde hediye alırdı, çok güzel konuşurdu , rahatsız edici hiçbir tavrı yoktu, her binmede araba kapısını açıyordu..maaşı çok iyiydi ayrıca arabasından tut telefonuna kadar her şeyi iş yeri veriyordu. Biz bunanla oturduk konuştuk, gezdik, görüştük.. her şey çok Güzel ama aramızda şöyle bir fark vardı. Ben memurum aldığım maaş belli. Birikim yaparak alacağım en yakın mal araba.. ama o kişi hiç öyle değildi direk evi arabayı alıp koyacak biriydi. Bu beni cezbedecekken itti. Korktum Beni küçümsemesinden. Belki diyecekti ki çocuk oldu sen işi bırak zaten aldığın ne ki...e kendimi de tanıyorum çoğu konu da ne gerek varcıyım. Kıyafet almak giyinmek vs zor geliyo. Ama o sürekli alışverişte.. sonra siyasi görüşümüzün farklı olduğunu fark ettim.. derken derken olmaz ddim bitirdim. Şimdi eşim aynı benim gibi öğretmen. Pazardan da giyiniriz marka da. Maaşımız aynı. Evde eşitiz. Ayrıca iş saatlerimiz tatillerimiz de aynı sayılır. Para tutma konusunda da aynıyız . Siyasi görüşlerimiz benziyor. Senin yaşın küçük bence daha 2-3 senen var tam anlaman iÇin bazı şeyleri... hakkında hayırlısı olsun. Onun yaşı 30 olduğu iÇin acele etmeye kalkabilir sakın kanma.. içine sinsin önceÖncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Acık açık görüşüyor hatta pazar günü kuzenleri ile tanıştırmak istediğini söyledi
Yorumunuz Harika teşekkür ederim.. dediğiniz gibi yapacağım :)Bak mesela evlenmeden 2 yıl önce biriyle görüştüm. Çok iyiydi her gelmesinde hediye alırdı, çok güzel konuşurdu , rahatsız edici hiçbir tavrı yoktu, her binmede araba kapısını açıyordu..maaşı çok iyiydi ayrıca arabasından tut telefonuna kadar her şeyi iş yeri veriyordu. Biz bunanla oturduk konuştuk, gezdik, görüştük.. her şey çok Güzel ama aramızda şöyle bir fark vardı. Ben memurum aldığım maaş belli. Birikim yaparak alacağım en yakın mal araba.. ama o kişi hiç öyle değildi direk evi arabayı alıp koyacak biriydi. Bu beni cezbedecekken itti. Korktum Beni küçümsemesinden. Belki diyecekti ki çocuk oldu sen işi bırak zaten aldığın ne ki...e kendimi de tanıyorum çoğu konu da ne gerek varcıyım. Kıyafet almak giyinmek vs zor geliyo. Ama o sürekli alışverişte.. sonra siyasi görüşümüzün farklı olduğunu fark ettim.. derken derken olmaz ddim bitirdim. Şimdi eşim aynı benim gibi öğretmen. Pazardan da giyiniriz marka da. Maaşımız aynı. Evde eşitiz. Ayrıca iş saatlerimiz tatillerimiz de aynı sayılır. Para tutma konusunda da aynıyız . Siyasi görüşlerimiz benziyor. Senin yaşın küçük bence daha 2-3 senen var tam anlaman iÇin bazı şeyleri... hakkında hayırlısı olsun. Onun yaşı 30 olduğu iÇin acele etmeye kalkabilir sakın kanma.. içine sinsin önce
En az 3 ay sonra başlar sorunlarBu süreçte cok sık görüştük ve her yönden cok uyumluyuz bende hayret ediyorum hala rüya gibi geliyo bakalım pazar günü arkadaşları ile toplanacağız o zaman davranışlarına dikkat edeyim en iyisi
Tatlım sen kendine bak onun hazır olmasına değilBizde çok sık görüşüyoruz, cok sık konuşuyoruz. Ve konuştuğum kişi de yaz sonu evlenmeyi istiyor. Birikim yapmış kendini evliliğe hazır hissediyormuş benden az buçuk emin olmuş ama ben cok erken diyorum sanırım sizin gibi örneklere ihtiyacım var :)
Bir aydır görüştüğüm birisi var. Kendisi 30 Yaşında ben 23. Kafamın uyuştuğu, olumlu her şeye karsı ılımlı sessiz sakin birisi. Ve değer verdiğini gerçekten hissettiriyor. Ve evlilik niyetiyle bu yola girdiğini söylüyor. Ben bu insanı nasıl daha fazla tanıyabilirim. Yani neye nasıl dikkat etmem gerekli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?