- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Bu süreçte cok sık görüştük ve her yönden cok uyumluyuz bende hayret ediyorum hala rüya gibi geliyo bakalım pazar günü arkadaşları ile toplanacağız o zaman davranışlarına dikkat edeyim en iyisiDaha 1 ay olmuş, çok yeni. Bence biraz daha vakit geçir. Sorumluluk sahibi mi, ev geçindirir mi, hastalansan sana nasıl davranır, siyasal olarak uyumlu musunuz vs.çok açı var bakman gereken...
Yapı olarak sessiz sakin ve denemek için birkaç kez tartışma yarattım. Açıklama yaptı konuyu uzatmamaya çalıştı ve o sinirlenmeyşnce ben daha cok sinirlendim açıkcasıDaha çok yeni zamanla tanıyacaksınız..
En önemlisi kavga tartışma sırasında insanın karakteri belli olur..
Toplum içinde ve yanlızken davranış tutumu nasıl?..
Yaşayarak tanıyacaksın zaman ver kendine..
Haklısınız o zaman şansıma diyeceğim :/Aynı evi paylaşmadan tanımanın pek mümkün olduğuna inanmıyorum.
Aynı evi paylaşmadan tanımanın pek mümkün olduğuna inanmıyorum.
Bizde çok sık görüşüyoruz, cok sık konuşuyoruz. Ve konuştuğum kişi de yaz sonu evlenmeyi istiyor. Birikim yapmış kendini evliliğe hazır hissediyormuş benden az buçuk emin olmuş ama ben cok erken diyorum sanırım sizin gibi örneklere ihtiyacım var :)Uzun yola çıkın. Biz eşimle tanisip bikac ay icinde evlendik mesela ama kisa surede uzun yolda yaptik ve cok sık yuzyuze gorustuk, maximum iletisim durumundaydık. 3,5 senelik evliyim. Ayni eve girmeden herseyi nokta nokta bilmek mumkun olmuyor ama esimden yana buyuk bir suprizle karsilasmadim evlendikten sonra. Gayet tanimişiz.
Tabi ki siz bizim gibi 1-2 ayda evlenin demiyorum ama uzun yol ve sık sık birlikte vakit gecirme durumlarina özen gosterebilirsiniz.
Bir aydır görüştüğüm birisi var. Kendisi 30 Yaşında ben 23. Kafamın uyuştuğu, olumlu her şeye karsı ılımlı sessiz sakin birisi. Ve değer verdiğini gerçekten hissettiriyor. Ve evlilik niyetiyle bu yola girdiğini söylüyor. Ben bu insanı nasıl daha fazla tanıyabilirim. Yani neye nasıl dikkat etmem gerekli?
Bir insan kendini maksimum üç ay saklayabilirBir aydır görüştüğüm birisi var. Kendisi 30 Yaşında ben 23. Kafamın uyuştuğu, olumlu her şeye karsı ılımlı sessiz sakin birisi. Ve değer verdiğini gerçekten hissettiriyor. Ve evlilik niyetiyle bu yola girdiğini söylüyor. Ben bu insanı nasıl daha fazla tanıyabilirim. Yani neye nasıl dikkat etmem gerekli?
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Acık açık görüşüyor hatta pazar günü kuzenleri ile tanıştırmak istediğini söylediBol bol görüşmekte fayda var. Alışveriş yapın, yemek yiyin, gezmeye gidin, sinemaya gidin. Sevdiğiniz şeyleri seviyor mu? Düşüncelerinize önem veriyor mu? Sizinle gizli gizli mi görüşüyor yoksa açık açık mı görüşüyor(evlenme niyeti olan kimseden çekinmez)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?