Evlilik için geç mi kalıyorum?

Bence burda etkili olan yas degil kendini kac yasinda hissettigin olgunmusun mesela anaçmisin evlilik gibi bir sorumluluga hazirmisin su anda evin yuvan kocan hatta bebegin olsun istermisin bunlari dusun sonrada kararini ver.

Aslinda cok ideal bir yas 24. Tanismaktan bir sey kaybetmezsiniz. Eger aileniz de uygun görüyor ise tanismaniz iyidir. Illa ki olumlu cevap verecek degilsiniz ya.

Evet görüştük. Açıkçası fikirlerim değişmedi. Erkekler ilk karşılaşmada hep çok mu geveze olur çok merak ediyorum. Gerçekten yapabileceğim biri de değildi. Nasip ya.

Haklısınızdır. Belki ileride ben de pişman olacağım ama bilmiyorum nasip bu işler. Düşündürecek biri çıkmadıkça zor. Allah hayırlı kısmetler çıkarsın karşınıza

Aslinda cok ideal bir yas 24. Tanismaktan bir sey kaybetmezsiniz. Eger aileniz de uygun görüyor ise tanismaniz iyidir. Illa ki olumlu cevap verecek degilsiniz ya.
Görüştük. Nasip değilmiş demek ki:) hissedemedim hiçbir şey. Yani düşünmediğimden mi yoksa karşındakinden ötürü mü, sanırım ikisinin de etkisi oldu.

aman valla bosuna demiyola evlilik bi han icerdekiler cıkmak dısardakıler girmek istiyo diye 29 yasındayım ve 21 de evlendim sana tek tavsiyem ne istedigine tam bak tabi bide adamın karakteride önemli 3 sene benim esi cok baskaydı cıkarken evlenince baska biri oldu kendini saklayan erkeklerde cok var dikkat et

Bence burda etkili olan yas degil kendini kac yasinda hissettigin olgunmusun mesela anaçmisin evlilik gibi bir sorumluluga hazirmisin su anda evin yuvan kocan hatta bebegin olsun istermisin bunlari dusun sonrada kararini ver.
Çok haklısınız. Ben bunlara tamamen hazır olmadığımı düşünüyorum şu an için.

Kesinlikle katılıyorum size. Sadece sizden değil herkesten duyduğum okuduğum sözler bunlar. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.

bana kalsa mezun olur olmaz evlenirdim 21 imde... (derdim neyse sanki)ama 25te nasip oldu. hayırlısını iste ve istemiyorsan Hayır de. sonra ençok sen üzülürsün
Gerçekten doğru söylüyorsunuz. Emin olmadan zor. Hayırlısı olsun.

Haklısınızdır. Belki ileride ben de pişman olacağım ama bilmiyorum nasip bu işler. Düşündürecek biri çıkmadıkça zor. Allah hayırlı kısmetler çıkarsın karşınıza
tabi ki, yasin tam aşk yaşı o yasta olsam aşık olmak isterdim, ama tavsiyem herkesle tanış yukarida da dedigim gibi..Çünkü aşk gelmiyor, surpriz bir yerde bekliyor..inşallah yasin kac olursa olsun, aşk dolu bir evlilik yasarsin

Çook teşekkür ediyorum güzel dileğiniz için. :) aynı güzel şeyleri sizin için diliyorum. Allah karşınıza sizi çok sevecek, sizin çok seveceğiniz hayırlı biriniz çıkarsın :)

ilk evlılıgım 26
ikinci evliliğim 34 yasında oldu

26 yasındaki düşüncelerimden eser yok
erken bile yasınız bence

30 a kadar yolu var geç mi kaldım demen için
gez toz para harca
en guzel senelerın

30 a kadar yolu var geç mi kaldım demen için
gez toz para harca
en guzel senelerın
Ben de öyle düşünüyorum. Sınavsız evlilik yok gerçekten, inşaallah iyi insanlar çıkar zamanı geldiğinde karşımıza.

Ben 22 de evlendim biraz salaktım kabul ediyorum

24 erken değil bence neden diye sorarsan,biriyle tanış gez nişanlan sözlen derken en az 2 sene geçer.
26 - 27 de evlilik için gayet uygun bir yaş bence

Tanıma evresini de düşününce normal bence
27 olacağım ve bekarim. Bu işlerin yaşla pek ilgisi yok.
Tanımaktan bişey kaybetmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…