Evlilik için geç mi kalıyorum?

Haklısınız. Hiç düşünemiyorken ne konuşabilirim ki karşımdakiyle. En küçük pürüz bile biliyorum düşünmediğim için bana olmaması için sebep gelecek. Hayırlısı olsun. Hep Mutlu olursunuz inşallah.

Görüşmek istiyorsanız görüşün tabi, belki aşık olursunuz. bi tek bana mı tuhaf geldi ya. Bu hatun abla niye sizi evlendirmeye bu kadar meraklı, ona neymiş ki? Bi de akıl vermiş.
Abla iyi niyetli ben öyle olduğunu düşünüyorum. Bahsettiği kişiyi de çok övdü yani uygun görmüş ama işte. Anlatamadım ona da. Erken, düşünmüyorum dediğimde öyle düşünme bi tanı gibi şeyler söyledi ama ben içimde hiç böyle bir his olmadığını anlatmaya çalışsam da ikna edemedim.

24 çok da erken değil tanışmak için.
Direk evlilik sürecine gitmediğiniz sürece birbirinize alışana dek beklersiniz birbirinizi
Ayrıca alt tarafı bir kahve içeceksiniz, belkı arkadaş olarak devam edersiniz çünkü anladığım kadarıyla çocuk da sizi görmüş beğenmiş değil.
Bir yaştan sonra seçici olunurmuş çok.

Ben daha 22yim. Bana 22nde bir sürü adam gelecek hepsini reddedecek sonra da evde kalacaksın demişlerdi.
Kehanet1 hızla gerçekleşiyor, ıkincisi de yakındır :)

:)) hayırlısı olsun diyorum artık. İçimde bu his oluşur mu bilmiyorum. İnanılmaz uzağım evliliğe. Korku sanırım bu.

Gerçekten hazır olunan bir zaman oluyor mu? Bir süre sonra evet ben evliliğe hazırım deniliyor mu? Bende şuan yok mesela.

Haklısınız. Aslında benim 26-28 deyişim bir örnekti. Evet o yaşa geldiğimde düşünürüm diyemiyorum sadece erken diyorlar ama bence 26-28 ideal yaş diye düşünüyorum. Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Hayırlısı olur inşallah.

24 yas erken ama tanismak, alismak, soz, nisan vs vs derken 26 27yi bulur bence zaten
Tanissaniz bi sey kaybetmezsiniz hop diye uc ay icinde evlenmeyeceksiniz ya

Haklısınız teşekkür ediyorum yorumunuz için.

24 yas erken ama tanismak, alismak, soz, nisan vs vs derken 26 27yi bulur bence zaten
Tanissaniz bi sey kaybetmezsiniz hop diye uc ay icinde evlenmeyeceksiniz ya
O da doğru. Hemen evleneceğimden değil aslında. Hiçbir zaman kendimi evlilik sorumluluğu almaya hazır hissetmeyeceğim sanırım.

Bence evleneceğin kişiyle kendin tanışmalısın. Yaşın büyük olsa evlenmeyi çok istesen tamam da görücü usulüne gerek var m şimdi?
Genelde artık böyle oluyor evlilikler benim çevremde gördüğüm. Zihnimin içini görebilseler keşke. Evlilik sorumluluğunu alabilmek önemli plan. Evet ben bu sorumluluğu alabilirim, iyi güne de kötü güne de amenna dediğim zaman tamam diyebilirim belki ama bu benim için zor. Etraftakilere bunu anlatmak zor. Kızamadım da bu düşünceme yanlış dediklerinde. Erken değil tam zamanı filan diyorlar ama hayır ben istemiyorum dememin de bir anlamı olmuyor sanırım. Hayırlısı olsun.

:) o da iyiymiş :) Evlenen çoluk çocuğa karışan çok arkadaşım var bir gün de demedim ah ben de biriyle karşılaşsam evlensem diye. Hep evliliğin getirdiği getireceği sorumluluklardan üzülme ihtimalinden, pişman olma ihtimalinden korkuyorum açıkçası.

:) Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

Hiç düşünemiyorken birilerini değerlendirmek de zor olacak. Bilmiyorum var mıdır bir hayır. Ne kadar erken dediysem de anlatamadım. Hep bir şekilde sonra pişman olursun bir şans ver sözleriyle karşılaştım.

Gerçekten hiç aklından bile geçmiyorken evlilik fikri, karşındakini görünce evet evlenmek istiyorum denebilir mi? Sanki hiçbir zaman buna cesaret edemem gibi geliyor bana. Bu arada mutluluğunuz daim olsun :)

Gerçekten hiç aklından bile geçmiyorken evlilik fikri, karşındakini görünce evet evlenmek istiyorum denebilir mi? Sanki hiçbir zaman buna cesaret edemem gibi geliyor bana. Bu arada mutluluğunuz daim olsun :)
Kusura bakmayın uzun zamandır siteye girmemiştim.Öncelikle teşekkür ederim amin:) Yanı her şey spontane gelişiyor aslında, karşındakinden etkilenip görüşmeye devam ediyorsun ve Zaman'la kendini düğün telaşesinde içinde buluyorsun, en azından benim için böyle olmuştu.Bu arada naptin, görüştünüz mü çocukla?

aynı benim kafa...hemen git, gör canim. sonra iyi adamlar evleniyor, ya da 30 yasinda benim gibi aşık olamıyorum diye dolasirsin. 24 de tanis, aşık olursan belki sen isteyeceksin evlenelim diye. ayrica 24_30 arasi oyle bir geciyor ki....sasirip kaliyosun.

bana kalsa mezun olur olmaz evlenirdim 21 imde... (derdim neyse sanki)ama 25te nasip oldu. hayırlısını iste ve istemiyorsan Hayır de. sonra ençok sen üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…