Düğün evlilik için ortalama ne kadar bütçe gerekiyor yardım edin lütfen:(

Buzdolabını biraz pahalı almışsınız gibi geldi bana. Bizim en pahalı buzdolabımız tuttu 1.800 e aldık yanlış hatırlamıyosam diğerleri hemen hemen aynı fiyatları sizin yazdıklarınızla..

ankastre fırın ocak ama ocak siyah renk ve cam istiyorum ... davlumbaz bir de fırın ve camasır makinesi canımmm

bulasık makinesi olarak bu dedigine bakıcamm

ay hiçbişiyim yok ki daha

Buzdolabını biraz pahalı almışsınız gibi geldi bana. Bizim en pahalı buzdolabımız tuttu 1.800 e aldık yanlış hatırlamıyosam diğerleri hemen hemen aynı fiyatları sizin yazdıklarınızla..

evet bilerek öle aldık su pınarlı ve geniş bi buzdolabı..

ankastre fırın ocak ama ocak siyah renk ve cam istiyorum ... davlumbaz bir de fırın ve camasır makinesi canımmm

bulasık makinesi olarak bu dedigine bakıcamm

ay hiçbişiyim yok ki daha

Canım ankastre ocak siyah renk. Boschtan.
823tl. 990tl.
808tl. (gümüş) 1.050tl. (gümüş)
1.621tl siyah renk.

Davlumbazla fırın ne renk olucak siyah mı metalik mi canım?

Bilmem
Davlumbazla fırın ne renk olucak siyah mı metalik mi canım? Ona göre onunda resmini yüklüycem. Fırını yükledimde davlumbaz nasıl istiyosun? :44:

sekil olarak seninki gibi istiyorum canım siyah da olabilir metalik de ocagı siyah istiyorum kesinn

sekil olarak seninki gibi istiyorum canım siyah da olabilir metalik de ocagı siyah istiyorum kesinn

Siyah renk davlumbazda çok boğucu duruyo sanki hoş değil gibi. Ocakta çok güzel duruyo siyah ama davlumbaz için aynı şeyi söyleyemiycem canım. Yine de hem gümüş hemde siyah ekliyorum. Sen hangini beğenirsen ona bakarsın.
546tl. 696tl. 767tl.

canım ben ucune de bakıyımmmm ocakla fırına gore uydururuz bunu da...

yalnız bişe sorucam bullasık makinaları diyelim 2prog. ne farkı oluyo?

ya da fırınların o diger cok pahalı olanlardan farkı ne :44:

Dakika, sıcaklık derecesi falan değişiyo canım. Mesela 3 programlıda 3 ayrı yıkama sıcaklık derecesi oluyo. Aslında 3 programlı en ideal olanıymış. İhtiyacını karşılayabilicek özelliklere sahip. Misafir geldiğinde kısa süreye ayarlayabilirsin. 1 saatlik yıkaması vardı yanlış hatırlamıyosam. Ekranlar 4 programlılardan başlıyo o yüzden ben 4 programlı tercih ettim. Babamların evinde ki ekranlı kaç dk. kaldığını falan gösteriyo güzel oluyo

hmmmm :26: o cok iyiymiş o zamann bunları da tutıyım aklımda benn saol canımm

Son düzenleme:

bizde aynı sizin gibi düşünüyoruz 2 yılda 15 civarı bişiler yapabildik ki sevgilim ailesine yardım ediyoduu neyseki babası emekli oldu şimdi daha fazla atabiliriz diye düşünüyorum yaptığımız hesaplara göre 30 bin civarında tutucak masraflarımız artık diğer yarısınıda taksitlere böldürüp evlendikten sonra odüycez bir yıl daha uzatmak istemedik çünkü :) İnşallahh üstesinden gelebiliriz, hayırlısı olsun

çok pahalı ya ben ocak fırın davlumbaz aldım üçünü 1000 liraya

Bizde ankastre 3'lü seti 1000tl ye aldık boschtan kampanya vardı. Fakat arkadaşın istediği tarz, özelliklerde ekledim. O yüzden onlar biraz daha tuzlu.

arkadaşlar iyi akşamlar.... yakınlarda evlenen arkadaşımız varsa düğün maliyeti ne kadar tuttu acaba?herşeyi ile birlikte fiyat olarak bana bir bilgi verebilir mi şimdiden teşekkür ederim.

walla canım bızde o cıvarda bırıktırdık ıste anca. Ama borcsuz dugun olmuo cok sıkırsırsanız dugunde toplananlarla kapatırsınız cunku bızımkının aılesıde öle yappmıcak bsey amaaa bız öle yappmayı dusunuoruz.

yaptık bile canım düğün öncesi 15000 kredii çekmiştik şimdi sadece kredi ödüyoruz birde klimayı da yeni aldık onun taksidi eklendi, eşlerden 2 side çalışlınca sorun olmuyo taksit taksit ödüyoruz artık, ama en kötü ihtimal takılara el atıcaz sonuçta çaresiz değiliz, en azından evlendik bir düzenimiz var artık

arkadaşlar iyi akşamlar.... yakınlarda evlenen arkadaşımız varsa düğün maliyeti ne kadar tuttu acaba?herşeyi ile birlikte fiyat olarak bana bir bilgi verebilir mi şimdiden teşekkür ederim.

bu biraz kişilerle alakalı hiçbirşey 4-4 lük olmuyor maalesef mesela ben beyaz eşyamı iyisi olsun istedim mobilya orta halli ama düğün ve kına gecesi salonlarımı oldukça cüzi rakamdan ttuttum , tamam hayatta bir kere oluyo ama 2-3 saat için milyarlar dökmeye kıyamadım yinede çok güzel oldu biz çok pozitiftik çünkü 3 ay önce evlendim hala herkes anlat anlat bitiremiyor doyamadık diye, eğer ki fazla bütçeniz yok ise çok pahalıya kaçmadan üstesinden gelebilirsiniz nasılsa zamanla daha iyileri daha güzelleriş alınır borçlar hafifledikçe, çokta gözünüzde büyütmeye gerek yok bence

Allaah herkesın yardımcısı olsun cnm..

ıste dıorum ya herkesın ıstedıgıne baglı seyler bunlar yapılmıcak dıe bısey yok mobılya ve dugun salonu harıc 15.ooo rahat yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…