bizde arçelikten aldık, ocak fırın davlunbaz ankastre 1000 tl (kampanyadaydı), buzdolabı 2750 tl, bulaşık mak. 4 programlı 1200, çamaşır mak. 8kg 1250 tl (indirimli) .. çamaşır makinem hariç diğerleri gümüş rengi..
Evet iyi canım sadece ekranı yok 3 programlı olduğu için. Ama fiyatı gayet uygun ankastre ve gümüş rengi olmasına rağmen. Başka ne bakıcaksın canım? İstediğin bişey varsa yardımcı olabilirim.
Buzdolabını biraz pahalı almışsınız gibi geldi bana. Bizim en pahalı buzdolabımız tuttu 1.800 e aldık yanlış hatırlamıyosam diğerleri hemen hemen aynı fiyatları sizin yazdıklarınızla..
ankastre fırın ocak ama ocak siyah renk ve cam istiyorum ... davlumbaz bir de fırın ve camasır makinesi canımmm
bulasık makinesi olarak bu dedigine bakıcamm
ay hiçbişiyim yok ki daha
Anladım canım. Özellikler arttıkça haliyle fiyatlarda artıyo. Allah hepimizin gönlüne göre düzmeyi nasip etsin..evet bilerek öle aldık su pınarlı ve geniş bi buzdolabı..
Canım ankastre ocak siyah renk. Boschtan.
Eki Görüntüle 417229 823tl. Eki Görüntüle 417230 990tl.
Eki Görüntüle 417232 808tl. (gümüş) Eki Görüntüle 417233 1.050tl. (gümüş)
Eki Görüntüle 417234 1.621tl siyah renk.
Davlumbazla fırın ne renk olucak siyah mı metalik mi canım?
ayyyyyyyyy sen süpersin yaaaaaaaaa
ben neden bulamadım bunları hiç
Bilmem
Davlumbazla fırın ne renk olucak siyah mı metalik mi canım? Ona göre onunda resmini yüklüycem. Fırını yükledimde davlumbaz nasıl istiyosun? :44:
sekil olarak seninki gibi istiyorum canım siyah da olabilir metalik de ocagı siyah istiyorum kesinn
Siyah renk davlumbazda çok boğucu duruyo sanki hoş değil gibi. Ocakta çok güzel duruyo siyah ama davlumbaz için aynı şeyi söyleyemiycem canım. Yine de hem gümüş hemde siyah ekliyorum. Sen hangini beğenirsen ona bakarsın.
Eki Görüntüle 417244 546tl. Eki Görüntüle 417245 696tl.Eki Görüntüle 417246 767tl.
canım ben ucune de bakıyımmmm ocakla fırına gore uydururuz bunu da...
yalnız bişe sorucam bullasık makinaları diyelim 2prog. ne farkı oluyo?
ya da fırınların o diger cok pahalı olanlardan farkı ne :44:
Dakika, sıcaklık derecesi falan değişiyo canım. Mesela 3 programlıda 3 ayrı yıkama sıcaklık derecesi oluyo. Aslında 3 programlı en ideal olanıymış. İhtiyacını karşılayabilicek özelliklere sahip. Misafir geldiğinde kısa süreye ayarlayabilirsin. 1 saatlik yıkaması vardı yanlış hatırlamıyosam. Ekranlar 4 programlılardan başlıyo o yüzden ben 4 programlı tercih ettim. Babamların evinde ki ekranlı kaç dk. kaldığını falan gösteriyo güzel oluyo
Siyah renk davlumbazda çok boğucu duruyo sanki hoş değil gibi. Ocakta çok güzel duruyo siyah ama davlumbaz için aynı şeyi söyleyemiycem canım. Yine de hem gümüş hemde siyah ekliyorum. Sen hangini beğenirsen ona bakarsın.
Eki Görüntüle 417244 546tl. Eki Görüntüle 417245 696tl.Eki Görüntüle 417246 767tl.
biz evlilik hayallari kuran bi çiftiz ama bilmediğimiz bişey var önce para biriktirip sonrada düğünümüzü yapmak istiyoruz ne kadar biriktirmemiz gerekir acaba? bir de aileden yardım almadan ikimiz yapcaz düğünü borçta yapmak istemiyoruz.yaşımız genç daha paramızı biriktirip yapabiliriz die düşümüyoruz yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
çok pahalı ya ben ocak fırın davlumbaz aldım üçünü 1000 liraya
bizde aynı sizin gibi düşünüyoruz 2 yılda 15 civarı bişiler yapabildik ki sevgilim ailesine yardım ediyoduu neyseki babası emekli oldu şimdi daha fazla atabiliriz diye düşünüyorum yaptığımız hesaplara göre 30 bin civarında tutucak masraflarımız artık diğer yarısınıda taksitlere böldürüp evlendikten sonra odüycez bir yıl daha uzatmak istemedik çünkü :) İnşallahh üstesinden gelebiliriz, hayırlısı olsun
walla canım bızde o cıvarda bırıktırdık ıste anca. Ama borcsuz dugun olmuo cok sıkırsırsanız dugunde toplananlarla kapatırsınız cunku bızımkının aılesıde öle yappmıcak bsey amaaa bız öle yappmayı dusunuoruz.
arkadaşlar iyi akşamlar.... yakınlarda evlenen arkadaşımız varsa düğün maliyeti ne kadar tuttu acaba?herşeyi ile birlikte fiyat olarak bana bir bilgi verebilir mi şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?