Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
31 yaşındayımAgrimauan basa agri.... dertsiz hayati dertlendirmek ..... yasin 25 ve civari sanirim oyle tahmin ediyorum ....fazla aceleci davranma ....
ve sen çok tatlısınOlabilir
Ben de durustum ben de aciksozluyum ve iyi bir anne olabilirim
Bunlar benim icin arti degil,zaten olmasi gereken mecburi ozellikler
Tesekkur ederim cok naziksinve sen çok tatlısınyorumlarından takip ediyorum
çok haklısın bunlar zaten olması gerekenler. ama öyle biri karşıma daha önce hiç çıkmadı ki. 31 yaşındayım![]()
evet sonradan mutsuz olmaktan çok korkuyorum.Sonra buraya yazarsin sikiyorum bunaldim napayim kizlar bana akil verin borc cok adam bunaldi bende calismiyorum yasadigim yer kucuk is de bulamam esim artik o tanidigim adam degil diye cok okuyoruz bu hikayeleri umarim senin hayatin cok guzel olur ama rahata alismis biri icin sikinti ozgurluk kisitlamasi zor ....
Orta yol bulmaya çalışırdim. Birde kadınların çok taviz vermesi beni kizdiriyor. Erkek cidden çok seviyorsa bırakır gelir. Cok duydum ve gördüm eşinin yanına gelen erkek.
Karşılıklı fedakarlık şart. Niye sadece siz vazgeçiyorsunuz herşeyden?
Evlenmezdimarkadaşlar benim sormak istediğim şey şu; bekarsınız, ailenizle yaşıyorsunuz, iyi kötü bir işiniz var çalışıyorsunuz, ufak ufak da olsa istediğiniz şeyleri alabiliyorsunuz, nispeten huzurlu ve rutin bir hayatınız var. bir yandan da aile kurmayı çocuk sahibi olmayı ve kendinize ait bir düzeniniz olsun istiyorsunuz. ama karşınıza hep abuk sabuk insanlar çıkmış, hep hayalkırıklığı yaşamışsınız. sonra karşınıza biri çıkıyor, karakteri düzgün, ortak zevklerinizin olduğu, sizi anlayacağını düşündüğünüz, birlikte bir hayatı paylaşabileceğine inandığınız biri. o da sizinle aynı düşüncelerde.
ama onunla evlendiğiniz taktirde şuanda yaşadığınız yerden çok daha küçük ve hiçbir tanıdığınızın olmadığı ve imkanların çok kısıtlı olduğu bir şehre gelin gideceksiniz. bu kişi kendi işinde çalışıyor ve siz de ona o işyerinde yardım edeceksiniz, kendinize ait bir maaşınız ve zamanınız olmayacak. çok bunalınca çıkıp görüşebileceğiniz kimseniz olmayacak. çıkıp bir sinemaya bir alışverişe bile gidemeyeceksiniz belki tek başınıza. belki onunla bile kırk yılda bir gideceksiniz çünkü tabiri caizse bütün zamanını işyerinde yoğun çalışarak geçiren birisi. insanlarla fazla sosyal olması gereken bir işi var siz kıskanç birisiniz de.ve şunu da ekleyeyim, o işi açmak için yüklü miktarda borçlandığını da baştan biliyorsunuz ve borçların ne zaman biteceği de belli değil.
şimdi böyle bir durumda bu insanla evlenmeyi düşünür müydünüz? tüm bu koşullara rağmen bu adamla ( ondan hoşlanıyorsunuz da)sırf karakteri düzgün diye iyi bir aile babası olabileceğini düşünerek evlenir miydiniz? kendinizi bu ufacık kısıtlı hayata hapseder miydiniz?
Adam duzenimi bozmam demis sen niye bozasin? Birde bu adam ne katacak sana evlenince. Dürüst, açiksozlu...e iyi de bu sıfatlar bir onda mi var?evet sonradan mutsuz olmaktan çok korkuyorum.
öyle bir şeyin sözkonusu olmadığını söyledi. düzeni işi yıllardır orda ve asla bozmaz. off olmayacak sanırım bu iş.
Çok bencilce. Bu kadar iş sevdalısı bi insanla bi ömür geçirebilecek misiniz?öyle bir şeyin sözkonusu olmadığını söyledi. düzeni işi yıllardır orda ve asla bozmaz. off olmayacak sanırım bu iş.
Kesinlikle, ben de bekarken sahip olduğum standartların altına duseceksem niye evleneyim ki diye düşünenlerdenim.Hayat standardi benim icin onemli
Bekarken var olan imkanlarimi evlilikle kaybedeceksem,benim icin olumlu birsey degil ki bu evleneyim? Sartlar daha iyi olmayacaksa asla evlenmem