- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
-
Sana kendini degersiz hissetiren herkese herşeye mesafeli ol yeterliBayanlar evlilikte nasıl başarılı olunur, eşime ve ailesine nasıl davranmalıyım bazı kadınlar çok zekiler , bende kimseyle kötü olmadan nasıl mesafeli ve güzel bir ilişki kurabilirim.
Evlilik tüyolarınız nelerdir bana akıl verin . Ben hemen sinirleniyorum ve bu bana pahalıya patlıyor...
Haklısınız ama bazı şeylerden kaçamıyorum maalesef, sinir hastası olcam eşimle tartışıyoruz konu ailesi oluncaSana kendini degersiz hissetiren herkese herşeye mesafeli ol yeterli
TeşekkürlerHer doğruyu her yerde söylemeyeceksin, daima güçlü olacaksın ve fazla iyi olmaktan sakınacaksın.
O zaman evlilikte başarılı olursun. Kimseye gereğinden fazla iyi olmanın anlamı yok. Ne eşe ne eşin ailesine. Bol şans.
Kime hemen sinirleniyorsunuz eşinize mi ailesine miBayanlar evlilikte nasıl başarılı olunur, eşime ve ailesine nasıl davranmalıyım bazı kadınlar çok zekiler , bende kimseyle kötü olmadan nasıl mesafeli ve güzel bir ilişki kurabilirim.
Evlilik tüyolarınız nelerdir bana akıl verin . Ben hemen sinirleniyorum ve bu bana pahalıya patlıyor...
EşimeKime hemen sinirleniyorsunuz eşinize mi ailesine mi
Teşekkür ederim artık öyle yapmaya çalışıyorum inanınEn onemli konu sinirlensende belli etmeyip kendini tutacaksin
Esinin ailesiyle derdin olsa gidip esine soylemek yerine kavga Eder gibi degilde nazikce lafini soyleyeceksin
Kendinden olsun vermeyeceksin
Ve mesafeyi elden birakmayacaksin
Çok mü yakın oturuyorsunuz ailesine
Çok zeki olmaya gerek yok böyle konularda.Tüyolara filanda bence. Siz kendiniz olun.Bayanlar evlilikte nasıl başarılı olunur, eşime ve ailesine nasıl davranmalıyım bazı kadınlar çok zekiler , bende kimseyle kötü olmadan nasıl mesafeli ve güzel bir ilişki kurabilirim.
Gülerek geçmesini tınlamamayı öğren.Bayanlar evlilikte nasıl başarılı olunur, eşime ve ailesine nasıl davranmalıyım bazı kadınlar çok zekiler , bende kimseyle kötü olmadan nasıl mesafeli ve güzel bir ilişki kurabilirim.
Valla yakın istediler ben asla istemem deyip bir araba mesafesinde ev tuttuk ama bir ev gibi olmak istiyor ailesiÇok mü yakın oturuyorsunuz ailesine
Bazen dayanmasi cok zor biliyorum ama ilk sizi nasil kabul ederlerse oyle devam eder ne olursa olsun onlar yuzunden esinle kavga etmemeye calisTeşekkür ederim artık öyle yapmaya çalışıyorum inanın
Yok artık mesafe koydum eskisi gibi davranmayı bıraktım, onlar hep aşırı bağlı olmamı beklediler bende elimden geleni yapmaya çalıştıkça daha fazlasını bekledilerKi
Bazen dayanmasi cok zor biliyorum ama ilk sizi nasil kabul ederlerse oyle devam eder ne olursa olsun onlar yuzunden esinle kavga etmemeye calis
Bakın sürekli yanyana olmak istiyorlar yani bende isterim kapımı kapatıp oturayım ama ya biz gidelim onlara ya onlar gelsin bize, benim özelim kalmıyor o yüzden bu sitemim , eşim de onlar nasıl istese onu yapmaya çalışıyor arada ben yıpranıyormBenim eşimin ailesiyle hiç bi zaman problemim olmadı. Kız kardeşiyle ufak bişeyim oldu onu da umursamadım hiç. Bugün problemim olsa takar mıyım ? Hiç sanmıyorum. Yuvama bakarım ben. Evimin içindeki huzuru neden bozayım ki. Gelin kaynana muhabbetlerini okuyunca Saçma geliyor bana bilemiyorum. Evinizin iç huzurunu sağlayın başka taktiğe lüzum yok bence. Kavgalar, tartışmalar yorgunluktan başka bişey getirmeyecektir.
Eşinize karşı hep sempatik cilveli ve güleryüzlü olun ki sizinle daha fazla vakit geçirmek istesinBakın sürekli yanyana olmak istiyorlar yani bende isterim kapımı kapatıp oturayım ama ya biz gidelim onlara ya onlar gelsin bize, benim özelim kalmıyor o yüzden bu sitemim , eşim de onlar nasıl istese onu yapmaya çalışıyor arada ben yıpranıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?