Evlilik ile ilgili kurtarıcı tüyolar neler

Çok teşekkür ederim, artık şikayeti bıraktım zaten yoksa olay çıkıyor sizi dikkate alcam , çok mantıklı yazmışsınız inşallah sorunları aşarız eşimle

Yok artık mesafe koydum eskisi gibi davranmayı bıraktım, onlar hep aşırı bağlı olmamı beklediler bende elimden geleni yapmaya çalıştıkça daha fazlasını beklediler
Zaten insanlara ne kadar iyi davransan o kadar kotu oluyorsun zamanla herseyi farkediyorsun onemli olan basindan dikkatli olmak

Sürekli onun ailesini eleştirme kendi ailenide dozunu kaçırmadan eleştir ki adaletli davrandığına inansın mesela senin ailen gelince of ya bi rahat bırakmıyolar eşimle beni evimizde

Gerçekten öyle suç birazda bende çok sustum alttan aldım, samimi davrandım
Ilk evlendigimiz senelerde hepimiz yanlislar yaptik sonra alisiyorsun ama konu acman cok akillica Evet tek hâta zaten susmak oluyor ne kadar sakin alttan alan olursan o kadar pasif gorunuyorsun

Artık öyle yapıyorum saygılıyım ama mesafeliyim

Sürekli onun ailesini eleştirme kendi ailenide dozunu kaçırmadan eleştir ki adaletli davrandığına inansın mesela senin ailen gelince of ya bi rahat bırakmıyolar eşimle beni evimizde
Zaten ailem burda değil ailem hiç sorun olmadi ama diyorum ailemde olsa bunalırım falan..

Ilk evlendigimiz senelerde hepimiz yanlislar yaptik sonra alisiyorsun ama konu acman cok akillica Evet tek hâta zaten susmak oluyor ne kadar sakin alttan alan olursan o kadar pasif gorunuyorsun
Konu açtım diye kızanlar oluyor ama napayım bu benim yaşadığım bir sorun keyfi yazmıyorum ki , yaşım küçük büyüklerimin nasihati önemli, annem babam yok o yüzden desteğe ihtiyacım vardı

Konu açtım diye kızanlar oluyor ama napayım bu benim yaşadığım bir sorun keyfi yazmıyorum ki , yaşım küçük büyüklerimin nasihati önemli, annem babam yok o yüzden desteğe ihtiyacım vardı
Herkes istedigi konuyu acabilir bosver sen hep yaz ac konu cevrendekilere veya esinin ailesine anlatmaktansa buraya yaz yardimci olur kk hepimiz soruyoruz biseyler

Herkes istedigi konuyu acabilir bosver sen hep yaz ac konu cevrendekilere veya esinin ailesine anlatmaktansa buraya yaz yardimci olur kk hepimiz soruyoruz biseyler
Gerçekten çok teşekkür ederim bir konu açarken linç edilir miyim diye korkarak açıyorum, bazı kişiler direk kızıyor neden böyle konular acıyorsun diye

Açtığınız konu başka derdiniz başka. Eşin bu duruma çözüm üretmiyorsa yapacak pek bişeyiniz yok neredeyse. Diğer yolu ise Kv. İle kenara çekip kadın kadına konuşabilirsiniz. Ama bu kırmadan olmalı. Ve size hakvereceği şekilde olmalı. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

Gerçekten çok teşekkür ederim bir konu açarken linç edilir miyim diye korkarak açıyorum, bazı kişiler direk kızıyor neden böyle konular acıyorsun diye
Bazilari kizsada takma hepimize kiziyorlar bosver internet ortaminda bari rahat olalim ama bazilari candan gonulden yardim edip rahatlatiyor insani

Kv ile konuşmak çözüm değil olayı farklı yansıtır, ya konu ile ilgili de konuşa konuşa konu değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…