Tamam, amacım konu dışı konuşmak değil gerçekten anlayamadığım için gerildim neyse ki biraz olsun sebebini anlattı.Arkadaş okula gitmemiş...moralim çok bozuldu.
Merhaba cocuk icin 7 ay kisa bir sure hemen olmuyor diye kestirip atmamaniz gerekiyor.cnku cocuk isi yumurtlama doneminde oluyor onu takip etmekte fayda var 28 gunde adet gorenler icn adet oldugun gün den baslayarak genelde 12 14 gun arasi oyle kestirip atmayin birde esinden once neden soğuduğunu ogren onu senden iten sebepleri ogrenmelisin hayatinda baska biri var mi yokmu buda cok onemli belki gizli biri olabilir senn bilmedigin durduk yere neden soğuyabilir ki 7 aylik gbi kisa bir surede konusmak en önemlisi al karsina esini guzelce knus anlaşmaya gitmelisin illada olmuyor diyorsa yapacakyok cnm allah kolaylik ve sabir versn insallah ..Merhaba arkadaşlar bir derdim var eşim artık bana güvenmedin ve artık beni sevmedin söylüyor 7 aylık evliyiz ve benim ile mutlu olmadın söylüyor ve çok sinirlenmişdim ben boşanmak istiyorum dedim şuan boşanma davası açtık ben eşimi çok seviyorum yardımcı olursanız sevinirim
Beni okumamış olması tatmin etmedi ama daha fazla uzatmak istemiyorum. Babannem 85 yaşında O da okumamış ama bizim gibi konuşur,bi gizem var da çözemedim inşallah sayfalar ilerledikçe çözülürÖzelden mesaj attım ben de. Yardımcı olabilirsek ne ala...
Allah yardımcın olsunBen de eşime öyle söyledim ben açıkçası seni hayatında biri olduğunu düşünüyorum sen evli olduğunu halde başka kızlar konuşmak kadar karaktersiz birisi dedim salaklak konuşma dedi
Hayır normal değil. Öyle olsaydı babaannelerimiz de sizin gibi iki lafı bir araya getirip düzgün bir cümle kuramazdı. Bu biraz da kendini ifade etme becerisiyle alakalı bir durum.Ben okula gitmedim çok normal bir durum
Baştan sona katılıyorumTranslate kullanıyorsun sandım. Yazmayı nerden öğrendin? Okula gitmemekle ilgisi yok cümlelerin anlamsız, kopuk kopuk. Okuma yazma bilmeyip roman gibi konuşanlar tanıdım. Yazım hataları yaparsın eyvallah da sen Türkçeyi yeni öğrenen çinli gibi konuşuyorsun. Konudan hiçbir şey anlayamadım dolayısıyla. Bir mesajda çocuk isteyenin sen olduğunu düşündüm, diğerinde eşin istiyor olmadı diye ayrılmak istedi anladım, başka bir mesajda evlendiğinden beri eşinle fazla konuşmadığını anladım bir diğerinde şu anda küs olduğunuzu. Sonuç olarak yorum yapamıyorum.
Ben konu sahibinin yazısında dilbilgisi kurallarına uyulup uyulmamış mı diye bişey aramıyorum yani buraya yazabildiğine göre yazmayı biliyor. En kötü ihtimalle konuşma diliyle yazar ama "evlilik ilgili sorun" gibi bişey yazmamalı. Mesela "yapmayacağım" yerine "yapmıcam" yazsa okula gitmemiş olmasını kabul ederim,biz konuyu anlamadan önce kelimeleri çözmeye çalışmakla uğraşıyoruz.Günlük hayatta okumamış bi insanın bu şekilde konuştuğunu görmedim,ben yeni Türkçe öğrenen yabancı sandım açıkçası.Babaannelerimiz üzerinden değerlendirmek aslında bir yerde şöyle yanlış biz onları artık torun sahibi oldukları yaşta tanıdık, öncesini bilmiyoruz. Belki ilk evlendikleri zaman onlar da konu sahibi gibiydiler. Bu tabi ki bir bahane değil neticede 2019 yılındayız konu sahibi kendisini geliştirmek isterse geliştirebilir ama önce kabuğunu kırması lazım. Doktora gitmek için bile ben bulamam diyerek ablanın beklenmesi çok üzücü lütfen bir şeyleri kendiniz başarmaya çalışın. Bunu kocanızdan bağımsız olarak söylüyorum kendi başınıza bir bireysiniz
Daha cicim ayı neredeyse ? Severek mi evlendiniz acaba ?Merhaba arkadaşlar bir derdim var eşim artık bana güvenmedin ve artık beni sevmedin söylüyor 7 aylık evliyiz ve benim ile mutlu olmadın söylüyor ve çok sinirlenmişdim ben boşanmak istiyorum dedim şuan boşanma davası açtık ben eşimi çok seviyorum yardımcı olursanız sevinirim
Aa bu da çok ilginç düzgün cevap verebilmişsinizEvet severek evlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?