Farkındaysan bazen susarak da anlaşıyoruz dediniz biz konuşmuyordukhahaha hanımefendi iyi misiniz? Sanki hakaret etmişim gibi. Türkçe anladığınıza emin misiniz? Ayrıca evliyim, çocuğum da var ve bazen susarak ta anlaşıyoruz.
Boşanmak isteyen ésim değildiDaha 7 ayda adam bu hale geldiyse bence de boşanın. 7 ayda soğuyup boşanmak isteyen adam 50 sene yanınızda durur mu hiç? Çoluk çocuk olunca gideceğine şimdi gitsin. Bırakın...
Konuşacam ben yuvami kurtarmak istiyorumKonuşacak misiniz esinizle pişman olduğunuza dair?
İsteyenin kim olduğu önemli mi sizce? Adam 7 ayda soğudum moduna geçmiş siz boşanmak isteyen eşim değildi diyorsunuz. Keyfinizden istemediniz herhalde.Boşanmak isteyen ésim değildi
İnşallah bundan sonra karsilikli olarak isteklerinize cevap verirsiniz.Konuşacam ben yuvami kurtarmak istiyorum
İnşallah öyle olur onu canım dan çok seviyorumİnşallah bundan sonra karsilikli olarak isteklerinize cevap verirsiniz.
Eşinizle sohbet etmek, onunla oturup konuşmak kadar güzel bir şey var mı? Eşim benim en yakın arkadaşım. Tüm derdimi, tasamı, mutlulugumu ona anlatırım ben. Onunla konuşurum. Bence eşiniz de sizinle daha çok şey paylaşmak istiyor. Onun istediği şeyi yaptığınızda, paylasiminiz arttığında zaten size bağlanmış olur.
Çocuk bahane bence yani şunu unutma abla tavsiyesi olarak da algilayabilirsin çocuktan sonra çoğu evlilik sarpasariyor yani cocuk olunca kötü giden bi evliliğin düzeleceğini düşünme tatlimBen Altan alırsam konuşursam herşey farklı olurdu o çocuklar çok seviyor ben de aynı şekilde benim de sorundan birisi çocuk fazla kıskançlık yaptım
Siz yabancı uyruklusunuz sanırım. Yazınızdan öyle anladım. Bununla ilgili sorunlar yaşadınız mı hiç?Merhaba arkadaşlar bir derdim var eşim artık bana güvenmedin ve artık beni sevmedin söylüyor 7 aylık evliyiz ve benim ile mutlu olmadın söylüyor ve çok sinirlenmişdim ben boşanmak istiyorum dedim şuan boşanma davası açtık ben eşimi çok seviyorum yardımcı olursanız sevinirim
Sevince öyle olmuyormuşAdam sevmiyorum sogudum diyor
Bosanmayip napacaksiniz? Kimse kimseyi kendine baglayamaz. Kendinizde kusur aramayip gururlu olun lutfen ve dimdik durun. İyi ki olmamis cocugunuz
Adam sevmiyorum sogudum diyor
Bosanmayip napacaksiniz? Kimse kimseyi kendine baglayamaz. Kendinizde kusur aramayip gururlu olun lutfen ve dimdik durun. İyi ki olmamis cocugunuz
Ben gerçekten anlamadım 7 ayda ne çocuk olmadı boşanalım? Siz kuluçka makinesi misiniz veya eşiniz istiyor diye doğurmak zorunda mısınız? Ayrıca evde neden susup oturuyordunuz kişiliğiniz içe kapanık, sessiz olabilir anlarım ama evlenmeden hiç tanımadınız mı birbirinizi? Üstteki üyelerden biri yazmış sağolsun ifade probleminiz var diye katılıyorum ona yazdığınız gibi konuşuyorsanız sadece evlilikte değil sosyal hayatta da büyük sıkıntı yaşarsınız. Doktora gitmek için neden ablanızı bekliyorsunuz ki doktorun odasını bulmak ne kadar zor olabilir? Siz önce kendi başınıza bir birey gibi davranın, biraz cabbar olun, bir şeyleri kendiniz başarmalısınız. Evet bir yuva kolay kurulmuyor ama ille de seni istemiyorum diyen adamın da neden, nasıl peşinden koşacaksınız? Kaç yaşındasınız bu arada?
Gerçekten 27 yaşında misiniz? Allah aşkına nerelisiniz gerçekten çok merak ediyorum. Kendinizi ifade etmekte çok zorlaniyorsunuz bence. Çok üzüldüm durumunuza27 yasindayim
Sevgi her seyi halletmiyor. Yol verin gitsin. Sizi seven ve size deger veren biri olsun yaninizda. Neyini seviyorsunuz 7 ayda senden sogudum diyen adamin yahu? Caniniza yazik,ananiz sizi bugunler icin dogurmadi.Abla ama çok seviyorum onu
O kadar güzel yazmışsınız ki gerçekten bravo. Ama konu sahibinin tek cevap verdiği soru yaş sorusu olmuş. Eşine de aynı şekilde yaklaşıyorsa beyfendinin neden bosanmak istediğine şaşırmamak lazımBen gerçekten anlamadım 7 ayda ne çocuk olmadı boşanalım? Siz kuluçka makinesi misiniz veya eşiniz istiyor diye doğurmak zorunda mısınız? Ayrıca evde neden susup oturuyordunuz kişiliğiniz içe kapanık, sessiz olabilir anlarım ama evlenmeden hiç tanımadınız mı birbirinizi? Üstteki üyelerden biri yazmış sağolsun ifade probleminiz var diye katılıyorum ona yazdığınız gibi konuşuyorsanız sadece evlilikte değil sosyal hayatta da büyük sıkıntı yaşarsınız. Doktora gitmek için neden ablanızı bekliyorsunuz ki doktorun odasını bulmak ne kadar zor olabilir? Siz önce kendi başınıza bir birey gibi davranın, biraz cabbar olun, bir şeyleri kendiniz başarmalısınız. Evet bir yuva kolay kurulmuyor ama ille de seni istemiyorum diyen adamın da neden, nasıl peşinden koşacaksınız? Kaç yaşındasınız bu arada?
Niye kabahati kendinizde buluyorsunuz? Gerçekten öyle mi yoksa ayrılığın kendini suçlama safhasında misiniz? 7 aylık evlilikte çocuk olmuyordu ne demek? Doktorlar bile 1 sene deneyin öyle gelin diyor.cogu çift için zordur evliliğin ilk yılı.pasa hazretleri ne çabuk mutlu olmadığına sevmediğini karar vermiş.kime bunlar söylense bosanalim hal böyleyse der.ben şehir degistimedigim halde alisamadim.eski püskü bir bekar evinden gayet benim zevkine göre yapılmış eve gelin geldim.ille de vatanım dedim.eger sadece gurur sebebiyle bosaniyorsaniz yazık ..ama pesinize düşmeyen bir adam varsa da hiç kendinizi suclamayinHayır hayatımda birsi çok ben çok içine kapanık birisiyim eşim ile düzgün konuşmadım yaşamadım şehire alışamadım ve çocuk olmuyordu ve eşimi kendime bağlayamadim
O kadar güzel yazmışsınız ki gerçekten bravo. Ama konu sahibinin tek cevap verdiği soru yaş sorusu olmuş. Eşine de aynı şekilde yaklaşıyorsa beyfendinin neden bosanmak istediğine şaşırmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?