- 14 Haziran 2023
- 33
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi bubblegum00
-
Neden? Bir yılda nasıl bir tecrübe kazandınız ki bizleri aydınlatacaksınız? Ayrıca konu niye cinselliğe açıldı? Al işte üç soru, istediğin sorudan başlayabilirsin..Kızlar kısa bir süre sonra 1.yılım olacak evlilikte evlilik hakkında sorularınız acabalarınız problemleriniz varsa gerçekten deli gibi ilişkiler üzerine okuyup araştırıp uygulayan biri olarak yardımcı olabilirim..
Ne gibi mesela?Kızlar kısa bir süre sonra 1.yılım olacak evlilikte evlilik hakkında sorularınız acabalarınız problemleriniz varsa gerçekten deli gibi ilişkiler üzerine okuyup araştırıp uygulayan biri olarak yardımcı olabilirim..
14 yıldaki tecrübem yetmiyor ilgi alanım kişisel gelişim olduğu halde 1.yılda çözmüş olayı hanımNeden? Bir yılda nasıl bir tecrübe kazandınız ki bizleri aydınlatacaksınız?
Kitabını mi yazdınız bu soylediklerinizin Mahmut abiKızlar kısa bir süre sonra 1.yılım olacak evlilikte evlilik hakkında sorularınız acabalarınız problemleriniz varsa gerçekten deli gibi ilişkiler üzerine okuyup araştırıp uygulayan biri olarak yardımcı olabilirim..
Ev eşyalarındanmı açacaktım konuyu?Neden? Bir yılda nasıl bir tecrübe kazandınız ki bizleri aydınlatacaksınız? Ayrıca konu niye cinselliğe açıldı? Al işte üç soru, istediğin sorudan başlayabilirsin..
Eee herkes sen ben gibi mi.. ben iki yılı bitirdim kocamı yeni yeni keşfediyorum14 yıldaki tecrübem yetmiyor ilgi alanım kişisel gelişim olduğu halde 1.yılda çözmüş olayı hanım
yıllarını mutsuz ve içi boş bir evlilikle geçiren insanlar tanıyorum rakamların önemi yok :)14 yıldaki tecrübem yetmiyor ilgi alanım kişisel gelişim olduğu halde 1.yılda çözmüş olayı hanım
Kişisel gelişime açmanız lazım burası cinsellikEv eşyalarındanmı açacaktım konuyu?
Ev eşyalarını ilişkide nasıl kullandiginiza bağlı.. onları da dahil ediyorsanız oradan acsaydinizEv eşyalarındanmı açacaktım konuyu?
Okay sen öyle yaparsın o zaman :)Kişisel gelişime açmanız lazım burası cinsellik
Yaptım zaten var benim topiğim geçen kocamla kavga ettiğimi yazdım sonra barıştığımı yazdımOkay sen öyle yaparsın o zaman :)
Balığa yatılı yollamak derken?Yaptım zaten var benim topiğim geçen kocamla kavga ettiğimi yazdım sonra barıştığımı yazdımhadi bakalım sana bir soru kocamı balığa yatılı yollamak istemiyorum özellikle kışın napayım hadi bana söyle
Balık tutmaya gidiyor balıkta yatıyor kalıyor kamp yapıyor denizde ölecekti geçen günBalığa yatılı yollamak derken?
Kızlar kısa bir süre sonra 1.yılım olacak evlilikte evlilik hakkında sorularınız acabalarınız problemleriniz varsa gerçekten deli gibi ilişkiler üzerine okuyup araştırıp uygulayan biri olarak yardımcı olabilirim..
Bana neden cvp vermiyosunuz? Yeni evliyim ben deNe gibi mesela?
Yalnız aramızda kamasutra dersi vermeye talip olan kişi Niloya değil sizsiniz. O yüzden konuyu açan kişi olarak doğru başlığı belirlemek de sizin işiniz..Okay sen öyle yaparsın o zaman :)
Kamasutra ne kızYalnız aramızda kamasutra dersi vermeye talip olan kişi Niloya değil sizsiniz. O yüzden konuyu açan kişi olarak doğru başlığı belirlemek de sizin işiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?