- 19 Haziran 2016
- 551
- 974
- 103
- Konu Sahibi uckisidenbiri
-
Masraf cikmasin diye ozellikle bir cabaya catismaya girmeyin hele ailenin icine tam anlamiyla girmeden yapilan mudahale sizi kotu duruma sokar,sahsen karismam borc odemek istemiyorum demeniz yeterli kim kimin parasini harcamis umrum olmaz.
Anksitiyem var diyene dek konunuzu okudugum an kafamda beliren duygu durumunun cevabini almis bulundum,siz boyle mevzulari kafanizda hesaplayarak bir nevi kendinize kotuluk ediyorsunuz ,su guzel ama bir o kadar stresli gunleri huzurla atlatin.Borc fa olsa ki borcsuz evlenen de azdir odenir gider herseyi dert etmeyin kendinize sagliginiz herseyden onemli...Erkek arkadaşıma olan tavırlarını açıklamak için eklediğim bir detaydı, tabii ki bunun hakkında yorum yapmıyorum kimseye. Henüz olaya aileler dahil olmadı, kendi aramızda konuştuğumuz şeyleri annesiyle konuştuğunda böyle tepkiler alıyoruz, daha büyük sorun olur mu diye endişeleniyorum sadece, anksiyetem var en ufak şeyi bile böyle düşünerek çok kötü duruma geliyorum bazen.
Sİz herşeye amaan kıt kanatt olsun kabul derseniz hiçbirşeye üstlenmezler nasılsa kız herşeye razı diye birazz baskın olun istediklerinizi söyleyin sonra pişman olursunuzz
İşte ben de bundan endişeleniyorum ama istediğim bir şey yok, çünkü dediğim gibi bir şey istesem yalnızca erkek arkadaşımdan istemiş olacağım, biriktirdiğimiz de insanların gösteriş sevdalarına gitmesin istiyorum sadece. Tıkandım
Anksitiyem var diyene dek konunuzu okudugum an kafamda beliren duygu durumunun cevabini almis bulundum,siz boyle mevzulari kafanizda hesaplayarak bir nevi kendinize kotuluk ediyorsunuz ,su guzel ama bir o kadar stresli gunleri huzurla atlatin.Borc fa olsa ki borcsuz evlenen de azdir odenir gider herseyi dert etmeyin kendinize sagliginiz herseyden onemli...
Gösteriş değil illaki istediğiniz birşeyler olucaktır.. evlilik arifesinde bunu daha iyi göreceksinizdir ama siz gene de nolursa olsun karşı rarafa herşeye razı olur imajını çizmeyin gene de daha bunun dügünü olacak :)
ben senin yerinde olsam her şey isterdim sonradan keşke isteseymişim diyeceksin iki iki dört isteyenler daha kıymetli çünkü bundan emin ol
Oyle olur geneldeBorç vesaire durumu değil sadece istemediğim bir şeyi yapmak istemiyorum ve bunu yapmadığım için de kötü olmak istemiyorum. Evlenmek için gereken tek şey nikah benim düşünceme göre ama bunu benim ailem normal karşılarken onlar karşılamıyor. Buralardan okuduğum kadarıyla biliyorum ki, masraf yaptırınca da masraf yaptırdı diyorlar. Çok acayip işler gerçektenTeşekkür ederim güzel yorumunuz için.
Bu tarz şeyleri kişiliğime zıt gördüğüm için istemediğimi belirtmiştim konuda aslında, masraflar ikinci planda. İstediğim tek şey ilk etapta bizi zorlamayacak şekilde başlayabilmek evliliğe maddi manevi açıdan. Bunun için maddi destek de istemiyorum, kendi ailem yapması gerekeni yapacak zaten, ancak yapılmayan şeyler için de kötü karşılanmak istemiyorum.
Evlilik borçsuz olmaz. Para hesabı yapayım derken hayatınızda bir kez olacak o özel günü hiç edersiniz ve belki simdi değil ama ileride içinizde ukde olur.
Gücünüz yettiğince bir şeyler yapın
Siz feragat ettikçe fedakar değil kendinizin de belirttiği üzere değersiz gelin olursunuz .
Sonradan isteseymişim demeyeceğimi biliyorum da, gerçekten isteyenlerin daha kıymetli olduğunu düşünmeye başladım bu aşamada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?