- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
Demek ki ibadeti hakkıyla yapmıyorlar çoğunluk öyle diye ibadeti hafife alamazsınız Tabii ki tek ibadetine bakın deniyorum
ibadet bireyseldir diyorum bu giyim tercihi gibidir aa mavi gömlek giymiş çok iyi biri demek ki demek gibi saçma bir şey oluyor diyorum. hakkıyla yapmıyorlar demek ki sizin zannınız oluyor ama kime göre hakkıyla değil mi?[/QUOTE
Ayy yanlışlıkla sizi cevapla yazdım silemedim , ksuura bakmayın
ibadet bireyseldir diyorum bu giyim tercihi gibidir aa mavi gömlek giymiş çok iyi biri demek ki demek gibi saçma bir şey oluyor diyorum. hakkıyla yapmıyorlar demek ki sizin zannınız oluyor ama kime göre hakkıyla değil mi?
Hayvan sevgisi benim için çok önemli. Sokakta köpek tekmeleyen bir adamla olamam asla.
Bir de ibadet konusunda, elbette namaz kılan herkes mükemmel insandır diyemeyiz ama kimi için bu vazgeçilmez kriter olabilir, hem namaz kılsın hem iyi insan olsun ister gönül tabii ki.. Yine de "Aa ne namaz kılanlar var da şöyleler" diye konunun seyrini başka yere çevirip polemik çıkarmak anlamsiz.. Herkesin hayat tarzı ve hayattan beklentileri farklı.. Ortalık karıştırıp konuyu gümletmeye gerek yok.. Bu tarz yorumların sonu hep bu oluyor zira..
Vicdanlı olması, eli bol olması ( evet cimrilerden bıktım :). ) neşeli ve konuşkan ve akıllı ve entelektüel ve hoş sohbet.
Kızlar evlilik şans işi, karakterini saklayabilir adam ama daha önceki tecrübemden size söyleyeceğim şunlar; evlilikten ne bekliyorsunuz onu açıklayın önce. Çok da uçuk beklentileriniz olmasın her zaman çiçek alacak romantik olacak vs bunlar dizilerde olur. Mesela her akşam dışarı çıkar mı? Tek mi çıkar, eşiyle beraber mi tercih eder ? Yakın kız arkadaşları var mı? Sonradan sorun olmaması için sorup öğrenin ama adamın yakın kız arkadaşları varsa da adamı değiştirmeye çalışmayın, sonra bu durumdan sıkılabilir. Parasını nereye harcar, sonuçta aileye bakacak çok fazla lüks harcama yaparsa sorun olur, tabi zenginse başka :)
Hadi ya gerçekten mi+1 Kesinlikle katılıyorum.
Hayvanlara karşı merhametsiz olan insanlarda pedofili eğiliminin olduğuna dair bilimsel araştırmalar var.
Vicdanlı olması, eli bol olması ( evet cimrilerden bıktım :). ) neşeli ve konuşkan ve akıllı ve entelektüel ve hoş sohbet.
Yani Allaha kulluk vazifesi yapmasi iyi bir es demek mi ?Allaha kulluk vazifesini yapıyor mu ?Ailesine karşı davranışları nasıl onlara saygısı varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?