Evlilik Kararı Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

- bu adam beni seviyor mu ? Bi Ömür sıkılmadan bıkmadan iyi günde kötü gonde Yanımda olur mu ?
- ailesi ile benim ilişkimi dengeli hale getirebilir mi ?
- eve para getiriyor mu ? Beni ele güne rezil eder mi ?
- bana karsı anlayışlı mı olgun mu ?
- kavga ettiğiniz zaman nadıl davranıyor ?
- sevgisini gösterebiliyor mu ?
- bi ahlaksızlığı veya kötü alışkanlığı var mı?

Bunlar.

Öncelikle aile çok önemli aranızda kültür farkı varmı ailesi ile anlaşabilecekmisin daha doğrusu katlanabilecekmisin
Eşin karakter olarak nasıl biri aşirı kıskanç yada baskıcımı
Eşin ailene değer ve saygı gösterecekmi sen aynılarını onun ailesi için yapabilecekmisin.
Aynı şeylerden hoşlanıyormusunuz yaşam tarzlarınız benzermi
Maddi olarak sorum yasayacakmısınız
Sorumluluk sahibi mi bir eş ve ailenin sorumlulugunu alabilecekmi
Birbirinize karsi her konuda dürüstmüsünüz
Senin ihtiyaclarini onemsiyor mu yoksa ikinci plana mi atiyor
Topluluk icinde sana davranisi nasil insanlsrin icinde yuceltiyormu kucukmu dusuruyor
Küslükte kırgınlıkta nasıl davranıyor kin tutup uzatıyormu yoksa çözüm mü arıyor.
Daha uzatırdım ama gözünü korkutmak isemiyorum

1.eşinizin şiddete eğilimi var mı,hayatınızı kısıtlıyor mu
2.ailesi
3.hazır mısınız
4.işiniz,paranız nasıl
5.reşit misiniz

sevmenin yetmesi için onu olduğu haliyle kabul etmene bağlı. değiştiririm deme değişmez. kabul edemem dersen severken ayrılırken bulursun kendini. kabul edemeye edemeye patlarsın patlayınca da ayrılırsın. kabul etme katlanma alttan alma yaparım diyorsan sorun olmaz. seviyoruz mutlu mesut oluruz diye düşünme birbirini sevenlerde sevgi bitmeden tahammül edemedikleri için mutsuz olup ayrılabilir. sana bağlı kim ne dese kendine göre der. evlilik için acele etme 2 3 yıl bir sevgili ol bir bak nasılsınız diye. ve 27 28 29 yaşları tercih et evlilik için. bu yaşlarda daha doğru karar verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…